Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

gunaydın kızlar yenı bır hafta yenı bır gün ama dertler sıkıntılar insanı bırakmıyor bir türlü :KK43:(

gunaydın kızlar yenı bır hafta yenı bır gün ama dertler sıkıntılar insanı bırakmıyor bir türlü :KK43:(

kesinlikle ya kesinlikle bırakmıyor

bazen kendimi kandırır oluyorum belki bir şakadır bir rüyadır diye ama bir bakıyorum her sey gerçek

günaydıııııııııııııııııııııııııın
madem hepbirden bozuğuz
o zamaaaaaaaaaaaan hadi birlikte düzelelim $kalbimcity.com-030.gif

bazen kendimi kandırır oluyorum belki bir şakadır bir rüyadır diye ama bir bakıyorum her sey gerçek

BENDE bazen ne kadar gucluymusum diyorum senin neyin var cnm

günaydıııııııııııııııııııııııııın
madem hepbirden bozuğuz
o zamaaaaaaaaaaaan hadi birlikte düzelelim Eki Görüntüle 335962

düzelmeye ihtiyacım varrrr

ghs nasılsın nerelerdesin ne zamandır aslında ben de yokum ya çaktırma neyse

cnm cok hastaydm halada öleyimde genede işteyim işte

eşim bende boşanmak istiyor 1 aydır aynı evde iki yabancı gibiyiz ne bir konuşma ne aynı odada yatma bitti diyor başka birşey demiyor
dur yahu bi sakinleş
vardır herşeyin çaresi seviyosanız birbirinizi yardım ederiz dua ederiz yapılır bişeyler yok bitmişse bitmiştir. bitirirsin destek oluruz yoluna koyarsın yardımcı oluruz ama bi anlat hele hepsini
enbaştan bakalım noldu nasıl oldu niye geldiniz buraya kadar?

ya canım bnde tam anlamıyorum konu cok uzun ama su andakı sorun anlaşamıyormusuz 11 sene anlastık 6 ay öncesine kadar ben seni çok seviyorum senden ayrılmam diyordu ve 1 günde hersey bitti benden nefret ediyormuş görmek bile istemiyor hakaret içeren mesajlar filan

10 yaşında oğlum var onu ortada bırakmak istemiyorum annesiz babasız

ya canım bnde tam anlamıyorum konu cok uzun ama su andakı sorun anlaşamıyormusuz 11 sene anlastık 6 ay öncesine kadar ben seni çok seviyorum senden ayrılmam diyordu ve 1 günde hersey bitti benden nefret ediyormuş görmek bile istemiyor hakaret içeren mesajlar filan
yok şeker o işler öyle olmuyo biliyosun
hatta madem 11 yıllık evlisin daha iyi biliyosun
ya hiç olmayacak bişey yapar kadın adam birden soğur nefret eder ki bu az rastlanan bi ihtimaldir
ya da başka biri vardır sen hele bi anlat kestirip atma

CANIM her şartta ve durumdaaa nolursa olsun guclu durucaksın sonuctaaaa ne ilk ayrılan sen olursun ne son olursun

10 yaşında oğlum var onu ortada bırakmak istemiyorum annesiz babasız

aman çocuklar ayrı anne babaların çocukları olmasın en saçma mazeret işin içinden bizzat böyle bir çocukluk yaşamış biri olarak söylüyorum birbiriyle yaşamayacak iki insanın çocuklar için zorlaması kadar çocuklara zarar veren başka bişey yok bunu bilesin
o bişey anlamaz zannetiğiniz çocuklar nasıl da anlar herşeyi
hep kavga gürültü nefret öfkeli bakışlar itş kakış nasıl yıpratıcıdır bilemezsin hele bi de çocuklar için katlanıyoruz durumu çocuğun kulağına takılırsa hepten berbat.
şimdi bırak kimin için ne yapacağını önce bi anlat bakalım bu beri adem niye böyle bişey dedi ne oldu biliyosundur mutlaka az çok

canım bak en baştan anlatmaya başlayayım 6 veya 7 ay önceydi işe giderken evede eşim arabanın teyibini unuttu eve geri döndük ve ben yanda bir ceza makbuzu gördüm aldım içinde bir hat alınmış ve boş kart numara tam aklımda kalmadı eşim arabaya geldi birden elimden çekti
bu kimin dedim buldum koydum dedi işe gittim 11818 aradım adına hat var aradım iş yerindeki eski muhasebeci ve kıyameti yıktım 2 side aramızda bir sey yok dedi ama kızdan aldım hattı dökümüne baktım bir ayda 500 den fazla mesajlasma ve hala inkar ettiler o gnden bu güne tartışmalr cıktı her gün içmeler ben falcılara gittim hocalara gittim büyü yapılmış dediler adamın aklına girilmiş senden sogutmuşlar diyorlar sabır diyorlar ama her geçen gün birbirimizden sovuyoruz.

konu baya uzun anlatmaya kısaca çalışıyorum iş yerinde oldugumdan tam yazamıyorum

canım bak en baştan anlatmaya başlayayım 6 veya 7 ay önceydi işe giderken evede eşim arabanın teyibini unuttu eve geri döndük ve ben yanda bir ceza makbuzu gördüm aldım içinde bir hat alınmış ve boş kart numara tam aklımda kalmadı eşim arabaya geldi birden elimden çekti
bu kimin dedim buldum koydum dedi işe gittim 11818 aradım adına hat var aradım iş yerindeki eski muhasebeci ve kıyameti yıktım 2 side aramızda bir sey yok dedi ama kızdan aldım hattı dökümüne baktım bir ayda 500 den fazla mesajlasma ve hala inkar ettiler o gnden bu güne tartışmalr cıktı her gün içmeler ben falcılara gittim hocalara gittim büyü yapılmış dediler adamın aklına girilmiş senden sogutmuşlar diyorlar sabır diyorlar ama her geçen gün birbirimizden sovuyoruz.

cnm konu ihanet anladıgım kadarıylaaa kızla beraberligi devam ediyor olabilir aklıma bu geldi yoksa pişmanmı değilmi onu sorgulardık

X