Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

gördüğün gibi akıllandım bak
öyle gelene gidene artık eskisi gibi " ooooooooo arkadaşlar hoşgeldiniz buyrun " falan da demiyorum

kiz harbi sen kirilmis gibisin:26:
kocisle baristik evet.cozum bulamadim tatlim yine gidiyo iste ayakkabiyla ben de o ciktiktan sonra siliyorum haliyi napiim

kiz harbi sen kirilmis gibisin:26:
kocisle baristik evet.cozum bulamadim tatlim yine gidiyo iste ayakkabiyla ben de o ciktiktan sonra siliyorum haliyi napiim

ya dedimya ıslak mendil kutusu koysana
bu arada evet saçma biliyorum ama kırıldım insan tanımadığı insanlara kırılır mı yani yüzünü bile görmemişsin ama kırılıyomuş demek ki komik saçma ama öyle işte bu yaştan sonra bunu da öğrenmiş olduk işte

yok kiz o oyle seylerle silmez ellerini suyla yikicak iice
oluyo tatlim ben de kac kere yasadim o yuzden biliyorum:26:insan kendini terkedilmis zann ediyo

yok kiz o oyle seylerle silmez ellerini suyla yikicak iice
oluyo tatlim ben de kac kere yasadim o yuzden biliyorum:26:insan kendini terkedilmis zann ediyo

ya yok terkedilmek değil
yani öyle değil hani bişeyler paylaşıyosun dertleşiyosun kimsenin bilmediklerini söylüyosun falan
sonra aaaaaaa bi bakıyosun hakket be yabancı bunlar
yani öyle oluyo e daha dün seni teselli edecek kadar iyiydik yabancı olduk sanal işte insan biliyor ama dedimya saçma da olsa engel olamıyormuşsun öğrendik işte

her kesin isi falan oluyo her gun giremiyo insan.ama bi bakiyosun cevrimici ama bi selam bile vermeye gelmiyolar ya topige iste o cok kiriyo insani.dediyin gibi o kadar dert anlattigin ve derdini dinlediyin insan bi bakiyosun yabancilasmis

canım iyi sayılırım fena değilim geçen anlatmıştım ya onun üzerine yine sorunlar var bende çözemedim anlamadım anlatamadım öylece kaldım takıldım üzüldüm kendi halime...ya insan sevdiğiyle bana niye bozuk para yok dedim de bozuk para sordun der mi ya ALLAH aşkına ya.bu yüzdende sen bunu daha önceden de yaptın dedi ya kafayı yedim..ağlamak bile gelmiyo artık içimden.o günde takıldım kaldım içimden ondan etiiği bu laf için intikam almak istiyo ya.

ya kizim ALLAH sabir versin senin isin zor

ne oldu ben yokken ne anlattın ben kaçırmışım bana bi daha anlatsana

kızlar yani aslında patsy kime kızdın konuyu tam olarak bilmiyorum ama lütfen kendini bu yüxden yıpratma bak her sey gecer niye kızdıysan acıkca söle gitsin rahatla.

ben hazırladım nasıl getirip kaydedicem
benim dayspath kaydet diyorum üye olmak için kutu açılıyo nasıl getireceğim buraya bi anlatsana

boyle bi sey geldi mi tickerin altinda?orda website yazilan yerin onundeki image URL yazilan yere tikliyosun.sonra ticket url yaziyo cercevenin icinde o kodu cizelgeye kopyaliyosun

For Websites:HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus• iGoogle • Hyves

Email Signatures:

AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail

Forum signatures:

HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Desktop Widgets:

HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 & Vista Gadget

For mobiles:

Add to Android • Add to iPod / iPhone / iPad

Son düzenleme:
kızlar yani aslında patsy kime kızdın konuyu tam olarak bilmiyorum ama lütfen kendini bu yüxden yıpratma bak her sey gecer niye kızdıysan acıkca söle gitsin rahatla.

yok ya ne kızması
aslında biraz kendime benim abuk bi huyum var yaş geldi 40 dayandı neredeyse ben hala dostluk kardeşlik cart curt
sanki bu dünyada yaşamıyorum aslında kimseye de güvenmeyen öyle kolay kolay kapılıp gitmeyen ve bu yüzden arkadaşların insanların yok zor birisin yok katısın kuralcısın diye de suçladığı biriyimdir ama söz konusu işte insan olunca ben bi gidiyorum birinin canı bişeye sıkılmışsa o sanki bende oluyomuş gibi sıkılıp üzülüyorum hemen geçsin kurtulsun istiyorum uğraşıyorum falan
sonra bu kadar şeyden sonra tekrar başa dönüp yabancılaşınca haydiiiiii oluyo benim kafa
anlayacağın bu işte
neyse boşver sen şimdi bunu da anlat ne oldu

ya bak önce alıs veriş yaptık.onunkileir de ben ödedim.sonra gel önce benimkileri eve bırakayım sonra seni bırakayım eve dedi.tamam dedim.bana kendi alısverişinin parasını vermeye kalktı yok dedim almadımbozukları tekrar montunun cebine koydum. kapıda bekliyorum bu alıs verişini eve koydu.tam evden çıkıyodo bozuk alayım mı dolmuş için evden cebimde tasımıyorum bozukları dedi. ben de yok dedim şimdi eve gir ayakkabılarını çıkar uğraşma dedim.sonra cıktık dolmusa bindik ben dedim ki senin cebine koymustum bozukları diye.dolmusa bindik parayı cıkardı verdi ama bozukları eve bırakmıs meğerse ne bileyim ben ben Allah şahidim olsun ki asla konu etmem öyle şeyleri durduk yere karsılık beklemeden hediye alırım.sonra basladı dolmusta dedi ki sen bana niye para soruyosun???????şok oldum kafamdan kaynar sular döküldü.yok o bana bozuk sormuş ben senin cebinde var demişim.hatta ben bunu daha önceki zamanlarda da yapmışım ama ne hikmetse haberim yok bu yaptığımdan.ne saçma ya Allah akıl fikir versin doğru yolu göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…