- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
gördüğün gibi akıllandım bak
öyle gelene gidene artık eskisi gibi " ooooooooo arkadaşlar hoşgeldiniz buyrun " falan da demiyorum
boşver be bak sen keyfine
o şiirleri yaz burada peşpeşe yalnız kaldığında seni isteyen gelir
baksana öteki türlü insanın canını sıkıyorlar
eeeeeee anlat bakalım kocişle aran nasıl barıştınız dimi çözüm olarak ne buldun
kiz harbi sen kirilmis gibisin:26:
kocisle baristik evet.cozum bulamadim tatlim yine gidiyo iste ayakkabiyla ben de o ciktiktan sonra siliyorum haliyi napiim
ya dedimya ıslak mendil kutusu koysana
bu arada evet saçma biliyorum ama kırıldım insan tanımadığı insanlara kırılır mı yani yüzünü bile görmemişsin ama kırılıyomuş demek ki komik saçma ama öyle işte bu yaştan sonra bunu da öğrenmiş olduk işte
sağol canımpatsy seni görmek ne güzell.dün sabahtan bekledim de gelmedin.
azerin bu tickerı yapmak için üye olmak şartmı
yok kiz o oyle seylerle silmez ellerini suyla yikicak iice
oluyo tatlim ben de kac kere yasadim o yuzden biliyorum:26:insan kendini terkedilmis zann ediyo
ya yok terkedilmek değil
yani öyle değil hani bişeyler paylaşıyosun dertleşiyosun kimsenin bilmediklerini söylüyosun falan
sonra aaaaaaa bi bakıyosun hakket be yabancı bunlar
yani öyle oluyo e daha dün seni teselli edecek kadar iyiydik yabancı olduk sanal işte insan biliyor ama dedimya saçma da olsa engel olamıyormuşsun öğrendik işte
canım iyi sayılırım fena değilim geçen anlatmıştım ya onun üzerine yine sorunlar var bende çözemedim anlamadım anlatamadım öylece kaldım takıldım üzüldüm kendi halime...ya insan sevdiğiyle bana niye bozuk para yok dedim de bozuk para sordun der mi ya ALLAH aşkına ya.bu yüzdende sen bunu daha önceden de yaptın dedi ya kafayı yedim..ağlamak bile gelmiyo artık içimden.o günde takıldım kaldım içimden ondan etiiği bu laf için intikam almak istiyo ya.
ne oldu ben yokken ne anlattın ben kaçırmışım bana bi daha anlatsanacanım iyi sayılırım fena değilim geçen anlatmıştım ya onun üzerine yine sorunlar var bende çözemedim anlamadım anlatamadım öylece kaldım takıldım üzüldüm kendi halime...ya insan sevdiğiyle bana niye bozuk para yok dedim de bozuk para sordun der mi ya ALLAH aşkına ya.bu yüzdende sen bunu daha önceden de yaptın dedi ya kafayı yedim..ağlamak bile gelmiyo artık içimden.o günde takıldım kaldım içimden ondan etiiği bu laf için intikam almak istiyo ya.
ben hazırladım nasıl getirip kaydedicemtakildigin yer olursa sor
ben hazırladım nasıl getirip kaydedicem
benim dayspath kaydet diyorum üye olmak için kutu açılıyo nasıl getireceğim buraya bi anlatsana
kızlar yani aslında patsy kime kızdın konuyu tam olarak bilmiyorum ama lütfen kendini bu yüxden yıpratma bak her sey gecer niye kızdıysan acıkca söle gitsin rahatla.