Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

arkadaşlar lütfen en azından Allah hakkında hayırlısını versin deyin bu işin içinden çıkamıyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.AMİN..

tamam da işte bu ticket url nin kodunu çizelgeye nasıl kopyalıyorum çizelgenin neresine yani o buraya nasıl gelecek[/QUOTE]

profiline gidicen orda cizelge yaziyo onundeki kaleme tikliican orda bi yer acicak o yaziyi silip onu kopyaliican kaydedicen bu kadar

azerinn yani bu ne demek bu duruma nasıl yaklaşmalıyım ne yapmalıyım?mesaj attım aksamına kırıldım dedim sedece aradı dedi ki bu konu oldu bitti benim özür dileyecek bir seyim yok sen yanlış anlattın kendini dedi...bende hiç bi şey demedim ona.tamam dedim.

ozyy kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana bi tavsiye
parasını kadınına ödeten (kaç kuruş olursa olsun farketmez) bi de öderken sesini çıkarmayan ama sorunca sinirlenenen adamı var ya aç çöpe gitsin bi halt olmaz söyliyim
bu durum çok farklı bi erkeğin karakterini en belirginleştiren özelliğidir
biraz sert oldu kusura bakma ama durum bu çok gördük biz öylelerini bu şekilde. hatta bi kaç arkadaşım evlendikten bi kaç yıl sonra "seni dinlemeyip bunu hafife aldığım için çok pişmanım" diye itiraflarda bulunmuşlardır

yapmis valla cok da guzel olmus gule gule kullan patsy
ben de olsaymisim daha bi guzel olucalmis sanki

aaaa ben de isteriimm dermişim yok isterim tamam ama bu gün değil hiç öyle çetrefilli işlerle uğraşacak halim yok ama cok güzel gerceketen azerinn seninki ben henüz patsynınkını görmedim.

tamam canım çok saol ..bu arada kızının rresmini koymussun ya maşallah cok tatlı Allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…