Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

boyle bi sey geldi mi tickerin altinda?orda website yazilan yerin onundeki image URL yazilan yere tikliyosun.sonra ticket url yaziyo cercevenin icinde o kodu cizelgeye kopyaliyosun

For Websites:HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus• iGoogle • Hyves

tamam da işte bu ticket url nin kodunu çizelgeye nasıl kopyalıyorum çizelgenin neresine yani o buraya nasıl gelecek

arkadaşlar lütfen en azından Allah hakkında hayırlısını versin deyin bu işin içinden çıkamıyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.AMİN..

tamam da işte bu ticket url nin kodunu çizelgeye nasıl kopyalıyorum çizelgenin neresine yani o buraya nasıl gelecek[/QUOTE]

profiline gidicen orda cizelge yaziyo onundeki kaleme tikliican orda bi yer acicak o yaziyi silip onu kopyaliican kaydedicen bu kadar

azerinn yani bu ne demek bu duruma nasıl yaklaşmalıyım ne yapmalıyım?mesaj attım aksamına kırıldım dedim sedece aradı dedi ki bu konu oldu bitti benim özür dileyecek bir seyim yok sen yanlış anlattın kendini dedi...bende hiç bi şey demedim ona.tamam dedim.

ya bak önce alıs veriş yaptık.onunkileir de ben ödedim.sonra gel önce benimkileri eve bırakayım sonra seni bırakayım eve dedi.tamam dedim.bana kendi alısverişinin parasını vermeye kalktı yok dedim almadımbozukları tekrar montunun cebine koydum. kapıda bekliyorum bu alıs verişini eve koydu.tam evden çıkıyodo bozuk alayım mı dolmuş için evden cebimde tasımıyorum bozukları dedi. ben de yok dedim şimdi eve gir ayakkabılarını çıkar uğraşma dedim.sonra cıktık dolmusa bindik ben dedim ki senin cebine koymustum bozukları diye.dolmusa bindik parayı cıkardı verdi ama bozukları eve bırakmıs meğerse ne bileyim ben ben Allah şahidim olsun ki asla konu etmem öyle şeyleri durduk yere karsılık beklemeden hediye alırım.sonra basladı dolmusta dedi ki sen bana niye para soruyosun???????şok oldum kafamdan kaynar sular döküldü.yok o bana bozuk sormuş ben senin cebinde var demişim.hatta ben bunu daha önceki zamanlarda da yapmışım ama ne hikmetse haberim yok bu yaptığımdan.ne saçma ya Allah akıl fikir versin doğru yolu göstersin.

ozyy kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana bi tavsiye
parasını kadınına ödeten (kaç kuruş olursa olsun farketmez) bi de öderken sesini çıkarmayan ama sorunca sinirlenenen adamı var ya aç çöpe gitsin bi halt olmaz söyliyim
bu durum çok farklı bi erkeğin karakterini en belirginleştiren özelliğidir
biraz sert oldu kusura bakma ama durum bu çok gördük biz öylelerini bu şekilde. hatta bi kaç arkadaşım evlendikten bi kaç yıl sonra "seni dinlemeyip bunu hafife aldığım için çok pişmanım" diye itiraflarda bulunmuşlardır

yapmis valla cok da guzel olmus gule gule kullan patsy
ben de olsaymisim daha bi guzel olucalmis sanki:KK17::KK17:

aaaa ben de isteriimm dermişim yok isterim tamam ama bu gün değil hiç öyle çetrefilli işlerle uğraşacak halim yok ama cok güzel gerceketen azerinn seninki ben henüz patsynınkını görmedim.

tamam canım çok saol ..bu arada kızının rresmini koymussun ya maşallah cok tatlı Allah bağışlasın.

X