Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

e işte olabilseydik olamadık ki şekerim yok yani
ben anlamıyorum herkes bin kere aşık oluyor ya bi insan bi kere aşık olmaz mı yok yani
yok ya ben beceriksizim vesselam

en doğrusu tabiki bi kere ama doğru kişiye ama işte tecrübe açısından olmayacaklarıda çıkıyor bizde kanıyoruz herşey nasip mesela geçen hafta çk hoşlandım birinden ama olmayacak

ya aslında öylemiyiz haksızlık ediyolar bazen sadece çok yönlü düşünüyoruz harşey tamamsada gözümüz bişey görmüyo
valla doğrusunu istersen ben daha böyle biriylr tanışmadım ki hani bi bakayım nasıl diye
ya embesil
ya çok kıro
ya hiç tipim değil
ne bileyim işte olmuyo yani
dediğin gibi aşık olsaydım belki batmazdı hiçbiri gözüme ama e o da olmadı

en doğrusu tabiki bi kere ama doğru kişiye ama işte tecrübe açısından olmayacaklarıda çıkıyor bizde kanıyoruz herşey nasip mesela geçen hafta çk hoşlandım birinden ama olmayacak
neden :44::44::44::44:anlat anlat merak ederim valla

aynen benden hoşalananları ben istemiyorum ee sonra sen çk şey istiyosun pişman olucaksın diyolar benim istediğim karşılıklı olsun

zaten fazla görüşemedik o dersini anlattı sadece amaa ben anlamadım dedim ek ders ayarladım
oooooooooooooooo parça parça anlatıyosun cımbızla laf al yani
ya anlatsana doğru dürüst
ne kursu
ne dersi anlattı öğretmen mi
sana baktı mı bakmadı mı anlamışsındır

oooooooooooooooo parça parça anlatıyosun cımbızla laf al yani
ya anlatsana doğru dürüst
ne kursu
ne dersi anlattı öğretmen mi
sana baktı mı bakmadı mı anlamışsındır

ehliyet ama neden mezun bilmiyorum hiçç nasıl anlayabilirim bakıp bakmadığını haliyle anlatırken baktı zaten dibindeydim en önde bu kadar sonra ekledim faceden ama tık yok ilk adımım attım ben demek bişi yok olsa yazardı heralde

oooooo abartmışsın ama pat diye ne ekledin çocuğu bi ağırdan alsaydın dikkat çekseydin önce

oooooo abartmışsın ama pat diye ne ekledin çocuğu bi ağırdan alsaydın dikkat çekseydin önce

aynı lisedeydik ordan biliyorum biraz diğer hocalarıda eklemiştim oda kaynadı arada çoğunu tanıyorum ailesinide biliyorum ama işte muhabbetimiz yk

aynı lisedeydik ordan biliyorum biraz diğer hocalarıda eklemiştim oda kaynadı arada çoğunu tanıyorum ailesinide biliyorum ama işte muhabbetimiz yk
e o zamanda sıradanlaştırmışsın ne anlasın şimdi
herkesi ekleseydin de onu eklemeseydin belki sorardı niye beni eklemedin diye

e o zamanda sıradanlaştırmışsın ne anlasın şimdi
herkesi ekleseydin de onu eklemeseydin belki sorardı niye beni eklemedin diye

hiç sanmıyorum canım soracağını hatta o öylesine eklediğimi zannetmiştir kesin diğer türlüsü aklına gelmemiştir

hiç sanmıyorum canım soracağını hatta o öylesine eklediğimi zannetmiştir kesin diğer türlüsü aklına gelmemiştir
işte yani bende onu diyorum şimdi öylesine olmuş
e napıcaksın zarf mı atıcaksın yoksa tepki mi bekleyeceksin

işte yani bende onu diyorum şimdi öylesine olmuş
e napıcaksın zarf mı atıcaksın yoksa tepki mi bekleyeceksin

ondan bişeyler beklerim artık ya diğer türlüsünü yapamam sevgilisi olup olmadığını anlayamadım hem zaten son bi ders kaldı belkide olay biter gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…