- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
patsycım burayada yazmıstım negatıf cıktı <1.00 cıktı
e tamam süper bi de o kadar tatavayla şişirdin kafamızı
bundan sonra akıllı edepli dur germe bizi de kendini de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patsycım burayada yazmıstım negatıf cıktı <1.00 cıktı
e tamam süper bi de o kadar tatavayla şişirdin kafamızı
bundan sonra akıllı edepli dur germe bizi de kendini de
tatlım 36 hatta girdim artık 37 yaşındayım bekarım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evlenmedim
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç niyetim yok 646 647 gibi sayfalarda kriterlerimi yazdım siparişlerimi de verdim valla
e madem sen sordun bizde soralım peki seeeeeeeeeeeeeeeen?
valla ruhumu karıştırma hiç
o hep parçalı bulutlu biz pek takılmıyoruz onunla
sen de bekarsın o zaman eeeeee ne zaman gidiyoruz kop kopa
Eki Görüntüle 331986
evlenemedim değil şekerim evlenmedim
eğer tam da bu kafada 1,75+ şöyle atletik kel ama mutlaka okumuş etmiş bi tanıdığın varsa gönder beriye bak nasıl evleniyorum
ama yok işte öyle adam napıcan böyle kalıcan
Eki Görüntüle 331895
bu insanları ikna edemeyişimkiz hakkaten kel mi istiyosun??
kihkih kel atletik 1.75 deynce bizim okulda bir hoca geldi gözümün önüne , tam tarife uyuyor götürym bizim okula bir gün seni
işte bu da siparişimeveeeet ay neden herkes şaşırıyor anlamıyorum valla bak işte aynen böyle bişey isterdim
Eki Görüntüle 331897 ne kadar yakışıklı dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kel olsun kardeşim
e tamam işte ya yoktur bişeydoktorla konusamadım dha ama en az 5 cıkması lazımmıs hamıle olmak ıcın
hııııııııııı kendini adamın kollarına atmak için hemen acıtasyon modu hemenburda benı kımse sevmıyo gderım bende
ha ha çk güzel özetlemişsin ama kel olmasın ya siparişin de ii ben bi etrafa bakayım araştırayımbak bu benim özet durumum
bu insanları ikna edemeyişim
bu teklifim
işte bu da siparişim
hayırlısı hoşgeldin doktorunu dinle azıcıkta meraklan olmazsa bi daha olursa haydiiiiiiii başla hazırlıklaraMerhaba kızlar
Bende tüp bebek tedavısı yaptırdım bugün 7.gün 7. gün perşembeyi iple çekiyorum onu düşünmeden yapamıyorum hayırlısı olur İNŞALLAH.........
Erken test yaptırmak istedim ama doktor izin vermedi
Merhaba kızlar
Bende tüp bebek tedavısı yaptırdım bugün 7.gün 7. gün perşembeyi iple çekiyorum onu düşünmeden yapamıyorum hayırlısı olur İNŞALLAH.........
Erken test yaptırmak istedim ama doktor izin vermedi
haydiiiiiii kardeşim ben kel seviyorum ya sizene tamam aşık olmuşum adam saçlı ona bişey demem ama madem sipariş. kel istiyorum ( kısa olmasın ric ederim kısalar çok fena oluyolar)ha ha çk güzel özetlemişsin ama kel olmasın ya siparişin de ii ben bi etrafa bakayım araştırayım
haydiiiiiii kardeşim ben kel seviyorum ya sizene tamam aşık olmuşum adam saçlı ona bişey demem ama madem sipariş. kel istiyorum ( kısa olmasın ric ederim kısalar çok fena oluyolar)
evet teraziyim zaten yanmışım var ya herkesin dilinde yani "sen terazisin zor karar verirsin" test yapılır "aaaaaaa mükemmelliyetçisin" eş dost tanıdık tanımadık ilk tanışan farketmez ilk tepki "eeeeeeee zor bi kadınsınız "patsy sen teraziydin dimi umarım yanlış olmadı. çok seçiciyiz biz karar veremiyoruz
e işte olabilseydik olamadık ki şekerim yok yanisen aşık olda kel veya saçlı önemi kalmıyor zaten hiç olmayacak biride olabiliyo şahsen bende öyle
evet teraziyim zaten yanmışım var ya herkesin dilinde yani "sen terazisin zor karar verirsin" test yapılır "aaaaaaa mükemmelliyetçisin" eş dost tanıdık tanımadık ilk tanışan farketmez ilk tepki "eeeeeeee zor bi kadınsınız "
yani anlayacağın bitmiş benim mevzuu takılıyorum öyleeee