Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

e tamam süper bi de o kadar tatavayla şişirdin kafamızı
bundan sonra akıllı edepli dur germe bizi de kendini de

doktorla konusamadım dha ama en az 5 cıkması lazımmıs hamıle olmak ıcın

yaş ilerledikçe kriterlede artıyo canım yaa daha da zorlaşıyo işler benimde evlenmeye niyetim yok daha sipariş vermem lazım galiba artık anca çıkar

bak bu benim özet durumum

kiz hakkaten kel mi istiyosun??
bu insanları ikna edemeyişim

kihkih kel atletik 1.75 deynce bizim okulda bir hoca geldi gözümün önüne , tam tarife uyuyor götürym bizim okula bir gün seni

bu teklifim

eveeeet ay neden herkes şaşırıyor anlamıyorum valla bak işte aynen böyle bişey isterdim
Eki Görüntüle 331897 ne kadar yakışıklı dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kel olsun kardeşim
işte bu da siparişim

Merhaba kızlar
Bende tüp bebek tedavısı yaptırdım bugün 7.gün 7. gün perşembeyi iple çekiyorum onu düşünmeden yapamıyorum hayırlısı olur İNŞALLAH.........
Erken test yaptırmak istedim ama doktor izin vermedi

hayırlısı hoşgeldin doktorunu dinle azıcıkta meraklan olmazsa bi daha olursa haydiiiiiiii başla hazırlıklara

inş canım hayırlısıyla olur

ha ha çk güzel özetlemişsin ama kel olmasın ya siparişin de ii ben bi etrafa bakayım araştırayım
haydiiiiiii kardeşim ben kel seviyorum ya sizene tamam aşık olmuşum adam saçlı ona bişey demem ama madem sipariş. kel istiyorum ( kısa olmasın ric ederim kısalar çok fena oluyolar)

haydiiiiiii kardeşim ben kel seviyorum ya sizene tamam aşık olmuşum adam saçlı ona bişey demem ama madem sipariş. kel istiyorum ( kısa olmasın ric ederim kısalar çok fena oluyolar)

sen aşık olda kel veya saçlı önemi kalmıyor zaten hiç olmayacak biride olabiliyo şahsen bende öyle

patsy sen teraziydin dimi umarım yanlış olmadı. çok seçiciyiz biz karar veremiyoruz
evet teraziyim zaten yanmışım var ya herkesin dilinde yani "sen terazisin zor karar verirsin" test yapılır "aaaaaaa mükemmelliyetçisin" eş dost tanıdık tanımadık ilk tanışan farketmez ilk tepki "eeeeeeee zor bi kadınsınız "
yani anlayacağın bitmiş benim mevzuu takılıyorum öyleeee

sen aşık olda kel veya saçlı önemi kalmıyor zaten hiç olmayacak biride olabiliyo şahsen bende öyle
e işte olabilseydik olamadık ki şekerim yok yani
ben anlamıyorum herkes bin kere aşık oluyor ya bi insan bi kere aşık olmaz mı yok yani
yok ya ben beceriksizim vesselam

ya aslında öylemiyiz haksızlık ediyolar bazen sadece çok yönlü düşünüyoruz harşey tamamsada gözümüz bişey görmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…