Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

heyyyyyy milleettt güzin ablanız geldi

İki çocuğum var, doğurdun bakacaksın, bunalmaya hakkın yok dediler :84:
7/24 evdeyim...Gözyaşlarım yüreğimde :84:
Sitede mantık soruları soran bir arkadaşım oldu, o da artık girmeyeceğini söyledi :84:
Bir Eva vardı, ben arkadaş, dert ortağı olurum dedi, günlerdir yok :84:
Sanalda bile bahtım yok...

Kaç gündür ne hale getirdin :84:

galiba benden başka herkes süper durumda kimsenin dertleşmeye falan ihtiyacı yok

kk da iki grup süper gidiyor hamileler ya da kalmak için uğraşanlar ve zayıflamaya çalışanlar kadınların genelinin tek önemli konularının bunlar olduğunu bilmiyordum

pek günümde değilim ama dinlemeye çalışırım sizi güzin ablanız ben olayım bakalım :)

dinlemen şart değil ben de seni dinleyebilirim yeter ki paylaşım olsun hatta madem gününde değilsin ben seni dinleyeyim bu da uyar bana

dinlemen şart değil ben de seni dinleyebilirim yeter ki paylaşım olsun hatta madem gününde değilsin ben seni dinleyeyim bu da uyar bana

Şimdiiiiii öncelikle hava her zamanki gibi boğuk soğuk ve şimdiden karanlık bu durumda benim ankaraya olan nefretimi daha da arttırıyor hiiiç ama hiç sevemedim bu şehri İstanbulumu çok özlüyorum (( Eşim burda olduğu için bende evlenip buraya geldim ama olmayınca olmuyor alışamadım ( Eş durumuyla atandığım okulu ve mesai arkadaşlarımı da sevmiyorum komşumda yok akrabamda yok kapımı çalanda yok bazen düşündükçe daraldıkça daralıyorum (

keşke hiç tanışmamış olsaydım çık işin içinden şimdi daha kötü durumdayım...

aynen bu durumdayım üstüne bi de yalnızım bilmem anlatabildim mi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…