cnm dil de önemli dili de saglama al..iş hayatına başladıktan sonra aradan bıraz tecrübe zamanı gecsın mis gibi maaşın olur, rahat bi 4 alırsın..dilin ve tecruben olursa..
evet tabi eşimde yardımcı oluyo bu konularda bana iş dil konusunda falan inşallah kısa sürede iyi yerlere gelicem
tecrübe tabiki heryerde fark yaratır o bi gerçek ...
aynen... 2 yılık mimarla 6 yıllık mımarın aldıgı maaş aynı mı ..dimi ama..
buralardayimda esi ve ailesi bölümünü okuyorum ondan kayboluveriyorum bazen hi hiii
aynen... 2 yılık mimarla 6 yıllık mımarın aldıgı maaş aynı mı ..dimi ama..
tamam yani aaa psikolojim bozuldu bi anda
tamam yani aaa psikolojim bozuldu bi anda
bozulmasın cnm gerçekleri duymak hoşuna gıtmıyor mudurum bu kuzum arkadasımdan bılıom..
ee sonra..............
bozulmasın cnm gerçekleri duymak hoşuna gıtmıyor mudurum bu kuzum arkadasımdan bılıom..
gitmedi şu anvalla öyle yaa kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama her fırsatta:))
Çok eğlendik inan, evlenince sen de böööle şeyler yap
kızlar siz devam edinben bişiler atıştırayım gelıyorum..ok..
gitmedi şu anvalla öyle yaa kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama her fırsatta:))
yap cnm yap..iyi ve rahat bi yaşam istiyorsan yap..zaten cogu gıtmış azı kalamış..
afiyet olsun da bu saatte yemek yersen tontiş olursun bak
yap cnm yap..iyi ve rahat bi yaşam istiyorsan yap..zaten cogu gıtmış azı kalamış..
evet istemez miyim
yok kızz..ben 48 kiloyumallaha şükür yemekle ılgılı sorunum yok ve kilo gecenın bı vaktınde cnm ne isterse üşenmem yapar yerım
ahaha bende zayıfım kilo almak istiyorum bu aralar yaaboyumda kısa zaten eşim dalga geçiyo bari sıska olmayayım
herkese mutlu yıllar kızlar..bizimkilerden kimse yok mu??
bu günde topiğimde incin top sektırıyor