Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlat bakayım canım derdini dinlemedeyim :)
aynen bu durumdayım üstüne bi de yalnızım bilmem anlatabildim mi?:)
ohooo anlattım asıl ben dinlemedeyim:)
Ovvv bu durum daha da kötü işte.. Yalnızlık zor iş en azından çok kafam bozduğu zaman zavallı kocacığıma sarıyorum az da olsa rahatlıyorum ya da mutluluğumu onunla paylaşabiliyorum en kısa sürede yalnızlıktan kurtulman lazım bence :)
açıkça anlat tatlım adamın birine arkadaşım olur musun dedin sonra ne oldu aranız neden bozuk neden o böyle tatlı birini üzüyor neden sen yalnızsın hayır yalnız değilsin ben varım beeeeeen (=
tabi öyle söyleyince kurtuluyor insan dimi. akşam dönerken alırım marketten...........:)
valla tatlıyım yalan yok
adama gelince onun bi günahı yok ben yaptım aptallığı daha önce hiç sevgilisi olmamış biri olarak bu kafamın bulanık zamanlarında yanlış bişeyler yapmayayım diye öylesine msn de karşıma çıkan bu tam benlik adama tutup sadece arkadaşça konuşalım dedim tabi dedi valla sözünün eri de hani ama gel gör ki ben birileriyle dertleşeyim de rahatlayayım derken iyice gerildim iyimi?
ayy canım taktığın şeye bak :) güzelce konuş işte ilerde aranız iyi olursa hayırlısıyla olur. arkadaş kalalım desen sanki konuştukça iyi anlaştıkça adam diycek yok arkadaş kalmaya devam edelim :) bozma sen moralini yahuuuu
yok be şeker ne çevresi o dediğin 20li yaşlarda şimdi öyle çevrene bakla olmuyor ya ben iyiydim böyle tamam daralmış bunalmıştım ama kafam da böyle bi şey yoktu en azından şimdi her şey iki katı oldu ama çoğu sizin yüzünüzden valla ne zamandır buralardayım bi Allahın kulu çıkmadı konuşup dertleşecek az daha hamile kalmaya çalışanlara yazacaktım
yok be şeker ne çevresi o dediğin 20li yaşlarda şimdi öyle çevrene bakla olmuyor ya ben iyiydim böyle tamam daralmış bunalmıştım ama kafam da böyle bi şey yoktu en azından şimdi her şey iki katı oldu ama çoğu sizin yüzünüzden valla ne zamandır buralardayım bi Allahın kulu çıkmadı konuşup dertleşecek az daha hamile kalmaya çalışanlara yazacaktım
bak hala beni yoktan sayıyor görmezden geliyor bu patsy bana ayıp ediyor komşullllllllllaaaaaaaaaaaaaaaar. saçını başını yolarım senin patsyy sonra sarılır ağlaşırız nıye benle konuşmuyon kiiiii
selam kızlar.....
selam cindyy selam..derdim çok büyükk bu patsy varya beni takmıyor takmıyor
konuşuyorum ama saçma sapan konuşuyorum siz benimle konuşun bişeyler söyleyin ben bu sasbah durumu biraz daha berbat ettim galiba
:))) Hamile kalmaya çalışanlara mı yazacaktın oda güzelmiş valaa :)) Canım ben görmedim hiç yazdığını düzenli girmeye çalışırım sürekli ama denk gelmemişiz ne zaman istersen burdan özelden yaz bana dinlerim fikir veririm yeter ki rahatla..
niye takmıyor canım yaaa sana oyle gelmiştir