- 8 Aralık 2011
- 302
- 0
allah herkesın gönlüne göre mutluluk versinnn
aminnn canım benim amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah herkesın gönlüne göre mutluluk versinnn
aminnn canım benim amin
Bir görünüp bir kayboluyorsun :44:
aminnn canım benim amin
.............
.............
hangi bölümde okuyorsun canım
arkadaşlar konuyla alakalı değil ama sizlere bişey danışabilirmiyim..eşimin doğum günü gelio ne yapıcağımı ne hediye alacağımı bilmiorum yardımcı olabilirmsiniz
Ben yeni atlattım.Bir bot, deri cüzdan ve gümüş kol düğmesi aldım... Aldık diyeyim bari, malum bütçe ortak...
hangi bölümde okuyorsun canım
cnm benım okul bitti..ders derken ıngılızce kursuna gıdıyorum...o dersler kafam patladı
cnm benım okul bitti..ders derken ıngılızce kursuna gıdıyorum...o dersler kafam patladı
hmm anladım canım allah kolaylık versin
hmm anladım canım allah kolaylık versin
saol cnm yaaaa...:82: sen sınav var dıodun ne için??
saol cnm yaaaa...:82: sen sınav var dıodun ne için??
mimarlıkta okuyorumda ben
mimarlıkta okuyorumda ben
benım arkadasım da iç mimar ve maaşı gayet iyiii..allah hayırlısıyla bıtırmek nasıp etsın
benım arkadasım da iç mimar ve maaşı gayet iyiii..allah hayırlısıyla bıtırmek nasıp etsın
amin canım inşallah
benimde komşum mimar evet maaşları iyi ... inşallah en kısa zamanda okulu bitirip çalışmaya başlarsın..
amin canım inşallah
hakkını alacagına inanıyorum :81:
benimde komşum mimar evet maaşları iyi ... inşallah en kısa zamanda okulu bitirip çalışmaya başlarsın..
zamanla alakalı bişi tabi...ne kadar zaman gecerse o kadar iyi..
inşallah ya:) tabi bu işte mekan şehirde önemli inşallah işlerim yolunda gider
hakkını alacagına inanıyorum :81:
ayy inşallah canımmm
arkadaşlar konuyla alakalı değil ama sizlere bişey danışabilirmiyim..eşimin doğum günü gelio ne yapıcağımı ne hediye alacağımı bilmiorum yardımcı olabilirmsiniz
amin canım inşallah
cnm dil de önemli dili de saglama al..iş hayatına başladıktan sonra aradan bıraz tecrübe zamanı gecsın mis gibi maaşın olur, rahat bi 4 alırsın..dilin ve tecruben olursa..
Romantik düşünürseniz geçen ay yaptığım şeyi de yazayım.
Telefonda konuştuk, evdeyim dedim ama değildim Kapının karşısına bir not yazdım, sevgi sözcükleri diyelim, salona yönlendirdim. Salonda ona aldığım kazak ve gömlek paketi yanında da başka sevgi sözcükleri ve yatak odasına yönlendiren başka bir not vardı.Yatak odasında kalpli küçük bir kutuda çikolata vardı.Yanında sevgi sözcükleri olan ve yatağın altına bakmasını söyleyen bir kağıt vardı.Yatağın içinde kırmızı bir boxer ve yeni not vardı :)
zamanla alakalı bişi tabi...ne kadar zaman gecerse o kadar iyi..
tecrübe tabiki heryerde fark yaratır o bi gerçek ...