Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

cnm beeee siz çok yenıymişiniz ama...ılıskı ıcın 4 yıl çok, evlılık için az bence :) bıktın mı kız kocandan :KK37: bezdirdimi seni

Bir flört geçirdim, tadına doyum olmaz.Evlenince onla konuşma, bunu giyme, şunu yapma...Çok tartışmalarımız oldu. Lakin dahaca bıkamadık birbirimizden.ikimizde de var çatlaklık :KK53:

Bir flört geçirdim, tadına doyum olmaz.Evlenince onla konuşma, bunu giyme, şunu yapma...Çok tartışmalarımız oldu. Lakin dahaca bıkamadık birbirimizden.ikimizde de var çatlaklık :KK53:

bi kadını bitiren olay bu zaten,, onu gıyme bunu yapma...kıskançlık krizleri her daim kapıda nöbet bekler...ahh şu erkek mileti ahhh...ben bazen sevgılıme : bir günlüğüne benim yerimde ol da gör, sana katlanılmak nasıl bişey miş diyorum ... hemen sırıtıyor..( haklı gördüğü için kendini )) ve katlanılır sandığı için :)))ama merak etme bende deliyim o da :KK53:

Son düzenleme:
bi kadını bitiren olay bu zaten,, onu gıyme bunu yapma...kıskançlık krizleri her daim kapıda nöbet bekler...ahh şu erkek mileti ahhh...ben bazen sevgılıme : bir günlüğüne benim yerimde ol da gör, sana katlanılmak nasıl bişey miş diyorum ... hemen sırıtıyor..( haklı gördüğü için kendini )) ve katlanılır sandığı için :)))

Çoğunun aklı belden aşağı çalışıyor, birbirlerini bildiklerinden kıskançlık yapıyorlar.

X