- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
Bu konu konuş konuş bitmez
aynen valla ...erkek illeti işte illet yaa illet :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konu konuş konuş bitmez
Ne güzel, keşke benimki de rahat bıraksa. 4 yıl 2 çocuk, adam hala susmuyo
susmasa nolcak kı ben duymazdan gelırım benımkını konusur konusur susar o
aynen valla ...erkek illeti işte illet yaa illet :)
demekki sen takmamayı becerebiliyorsun
sorma sen
yanı oyle yapıyorum kafamda rahat edıyo
kaç yılllık evlisiniz?
14 ay oldu
cnm beeee siz çok yenıymişiniz ama...ılıskı ıcın 4 yıl çok, evlılık için az bence :) bıktın mı kız kocandan bezdirdimi seni
Bir flört geçirdim, tadına doyum olmaz.Evlenince onla konuşma, bunu giyme, şunu yapma...Çok tartışmalarımız oldu. Lakin dahaca bıkamadık birbirimizden.ikimizde de var çatlaklık
seninki daha vahimmiş yenisiniz kız daha ..o konusuyor ben takmıyorum deyınce sen, bende rahat bı 9 yıl devirmişsinizidr sandım
ah bu konuda bende çok dertliyim anlatacaklarım çook ama benim oğlan coştu yine iyi geceler herkese
yok kız takmıyorum degıl de sadece dınlıyorum tepkı vermıyorum ona:)bızimkı boyle gıder heralde
bi kadını bitiren olay bu zaten,, onu gıyme bunu yapma...kıskançlık krizleri her daim kapıda nöbet bekler...ahh şu erkek mileti ahhh...ben bazen sevgılıme : bir günlüğüne benim yerimde ol da gör, sana katlanılmak nasıl bişey miş diyorum ... hemen sırıtıyor..( haklı gördüğü için kendini )) ve katlanılır sandığı için :)))
Çoğunun aklı belden aşağı çalışıyor, birbirlerini bildiklerinden kıskançlık yapıyorlar.
allah bozmasın cnm benim... herkes halınden memnunsa ne güzel önemli olan bi şekilde anlaşmak
tesekkur ederım canım saygı ve sevgı olduktan sonra hersey guzel gıdıyo zaten
tesekkur ederım canım saygı ve sevgı olduktan sonra hersey guzel gıdıyo zaten