- Konu Sahibi kesenmakas
-
konuyla hiç alakası olmayan çok saçma bir yorum pardon daalinin bu hareketi senin eşine de hakaret evde erkek varken senden neden para istıyor ki?
Ali ile konuşmak aklıma geldi. Ama bir ayak üstünde 40 yalan söyleyen biri. Onunla konuşmak çözün değil ki.Önce Ali ile konuşmalısınız. Eşiniz de yanınızda olmalı. Durumun ne olduğunu iyice anlayın. Ve bunlardan Ayşe'nin haberinin olup olmadığını öğrenin. Yoksa da çocukları içinde tehlike arzettiğinden mutlaka söylemesi gerektiğini, aksi takdirde bir süre sonra biz söyleyeceğiz deyin.
Veya, Ali'nin aile büyüklerinden biriyle konuşun. Endişelerinizi anlatın.
Ayrıca Ayşe'nin herşeyden haberi olabilir.. Böyle bir ihtimal de var.
konuyla hiç alakası olmayan çok saçma bir yorum pardon da
Bir yardım etmiş iki yardım etmiş en sonunda huzursuz olmuş ve düşüncelerini buraya yazmış bunda ne sıkıntı var anlayamadım. Sizden farklı bir fikir istemiş. Biz de yardım etmeliyiz değil mi :)demek ki senin davranışların saçma ki ali de bu cesareti almış senden zırt pırt para ısteyıp duruyor.
şurda kaç kişinin arkadaşının kocası kendisinden para istiyor bi sor bakalım.
bu saçma konuyu okuyup yorum yapanda kabahat sende asla değil!!
Bir yardım etmiş iki yardım etmiş en sonunda huzursuz olmuş ve düşüncelerini buraya yazmış bunda ne sıkıntı var anlayamadım. Sizden farklı bir fikir istemiş. Biz de yardım etmeliyiz değil mi :)
Aksine ben de öyle kolay kolay ön yargı olmaz merak etmeyin siz :)ay rudemir yawrum kendi konunda ustune geldıklerı için ön yargı mı oldu sende?
hadi açıklama yapayım sana konuna yorum yapmamış da olsam sevdim çünkü seni.
ben konu sahıbıne yorum yapmışım zaten ciddıye alıp ama o saçma demiş. böyle yani.
Aksine ben de öyle kolay kolay ön yargı olmaz merak etmeyin siz :)
Yorumun gerçekten saçma bu bir.demek ki senin davranışların saçma ki ali de bu cesareti almış senden zırt pırt para ısteyıp duruyor.
şurda kaç kişinin arkadaşının kocası kendisinden para istiyor bi sor bakalım.
bu saçma konuyu okuyup yorum yapanda kabahat sende asla değil!!
Bu konu uzar da gider. Siz nasıl düşünüyorsanız :)olmuş işte önunu arkasını okumadan yorum üzerinden yorum yapmışsın.
Yorumun gerçekten saçma bu bir.
Benim konum saçmaysa okumaz gidersin bu iki.
Ben burda kendimi anlatıyorum, konu zaten yeterince uzun. Eşimden de ,akrabalarından da benzer şeyler istedi ali. Ama bu çok detay ve uzun olurdu anlatılsaydı.
şimdi ben hala diyorum yorumun saçma. Ben kendi endişemi bırakayım da ""aa o parayı lutfen kocamdan mı iste diyim""
lütfen konuma yorum yazmayın siz.
Aslında çekiniyorum ama sanırım buna hakkı var arkadaşımın. Şimdi msj çektim kahvaltıya gidelim diye. Biraz erken ama.New York dünya üzerinde de Türkiye ayda sanki.. Herkesin kafasında kendi sosyal çevresinden oluşan bir Türkiye var, herkes diğerlerini orada yaşıyor sanıyor.
Konunun bu yönde daha fazla dağılmamasını dilerim.
Bana kalırsa Ayşe uyarılmayı hak ediyor arkadaşı tarafından. Doğrudan söylemeye çekiniyorsan da bir sonraki para talebinde geçmiş olsun telefonu açabilirsin Ayşe'ye arkadaşlardan birinin dediği gibi. Böylece anlaşılır haberi var mı yok mu.
bilmiom nasıl yapıcam? hala kararsızımDusunuyorum da olayi direk soylememlisin sen kotu olabilirsin yaptiklarin unutulur kotu kalirsin. Ama hani derler ya esegin aklina karpuz kabugu kacirmak die ouoyle bisey yapabilirsin...
Bence de söylemelisiniz herşeyden haberi olsunbilmiom nasıl yapıcam? hala kararsızım
Fake hesap/telefon numarasindan durumu anlatmaya ne dersiniz?
Tanidiklarinizdan bu sekilde bu adam para topluyor dersiniz.
Hem size saldirmaz, hem de durumu ogrenmis olur, vicdandan kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?