• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla konuşmalı mıyım?

Önce Ali ile konuşmalısınız. Eşiniz de yanınızda olmalı. Durumun ne olduğunu iyice anlayın. Ve bunlardan Ayşe'nin haberinin olup olmadığını öğrenin. Yoksa da çocukları içinde tehlike arzettiğinden mutlaka söylemesi gerektiğini, aksi takdirde bir süre sonra biz söyleyeceğiz deyin.

Veya, Ali'nin aile büyüklerinden biriyle konuşun. Endişelerinizi anlatın.
Ayrıca Ayşe'nin herşeyden haberi olabilir.. Böyle bir ihtimal de var.

Önce Ali ile konuşmalısınız. Eşiniz de yanınızda olmalı. Durumun ne olduğunu iyice anlayın. Ve bunlardan Ayşe'nin haberinin olup olmadığını öğrenin. Yoksa da çocukları içinde tehlike arzettiğinden mutlaka söylemesi gerektiğini, aksi takdirde bir süre sonra biz söyleyeceğiz deyin.

Veya, Ali'nin aile büyüklerinden biriyle konuşun. Endişelerinizi anlatın.
Ayrıca Ayşe'nin herşeyden haberi olabilir.. Böyle bir ihtimal de var.
Ali ile konuşmak aklıma geldi. Ama bir ayak üstünde 40 yalan söyleyen biri. Onunla konuşmak çözün değil ki.
Aile büyüğü yok. Annesi babası vefat etmiş. Burada akrabası sadece ayşe ve ailesi.

konuyla hiç alakası olmayan çok saçma bir yorum pardon da

demek ki senin davranışların saçma ki ali de bu cesareti almış senden zırt pırt para ısteyıp duruyor.
şurda kaç kişinin arkadaşının kocası kendisinden para istiyor bi sor bakalım.
bu saçma konuyu okuyup yorum yapanda kabahat sende asla değil!!

demek ki senin davranışların saçma ki ali de bu cesareti almış senden zırt pırt para ısteyıp duruyor.
Bir yardım etmiş iki yardım etmiş en sonunda huzursuz olmuş ve düşüncelerini buraya yazmış bunda ne sıkıntı var anlayamadım. Sizden farklı bir fikir istemiş. Biz de yardım etmeliyiz değil mi :)

Bir yardım etmiş iki yardım etmiş en sonunda huzursuz olmuş ve düşüncelerini buraya yazmış bunda ne sıkıntı var anlayamadım. Sizden farklı bir fikir istemiş. Biz de yardım etmeliyiz değil mi :)

ay rudemir yawrum kendi konunda ustune geldıklerı için ön yargı mı oldu sende?
hadi açıklama yapayım sana konuna yorum yapmamış da olsam sevdim çünkü seni.
ben konu sahıbıne yorum yapmışım zaten ciddıye alıp ama o saçma demiş. böyle yani.

ay rudemir yawrum kendi konunda ustune geldıklerı için ön yargı mı oldu sende?
hadi açıklama yapayım sana konuna yorum yapmamış da olsam sevdim çünkü seni.
ben konu sahıbıne yorum yapmışım zaten ciddıye alıp ama o saçma demiş. böyle yani.
Aksine ben de öyle kolay kolay ön yargı olmaz merak etmeyin siz :)

Yorumun gerçekten saçma bu bir.
Benim konum saçmaysa okumaz gidersin bu iki.
Ben burda kendimi anlatıyorum, konu zaten yeterince uzun. Eşimden de ,akrabalarından da benzer şeyler istedi ali. Ama bu çok detay ve uzun olurdu anlatılsaydı.
şimdi ben hala diyorum yorumun saçma. Ben kendi endişemi bırakayım da ""aa o parayı lutfen kocamdan mı iste diyim""
lütfen konuma yorum yazmayın siz.

Yorumun gerçekten saçma bu bir.
Benim konum saçmaysa okumaz gidersin bu iki.
Ben burda kendimi anlatıyorum, konu zaten yeterince uzun. Eşimden de ,akrabalarından da benzer şeyler istedi ali. Ama bu çok detay ve uzun olurdu anlatılsaydı.
şimdi ben hala diyorum yorumun saçma. Ben kendi endişemi bırakayım da ""aa o parayı lutfen kocamdan mı iste diyim""
lütfen konuma yorum yazmayın siz.

sen new yorktan bıldırdıgın için saçma gelebilir, ama türkiye'de böyle bir gerçek var maalsef.
yazmamı istemiyorsan yazmazsın bana da cevap hakkı doğmamış olur.
ama yine de istediğim konuya yazma özgurlüğüm var bunu da hatırlatayım.

New York dünya üzerinde de Türkiye ayda sanki.. Herkesin kafasında kendi sosyal çevresinden oluşan bir Türkiye var, herkes diğerlerini orada yaşıyor sanıyor.
Konunun bu yönde daha fazla dağılmamasını dilerim.

Bana kalırsa Ayşe uyarılmayı hak ediyor arkadaşı tarafından. Doğrudan söylemeye çekiniyorsan da bir sonraki para talebinde geçmiş olsun telefonu açabilirsin Ayşe'ye arkadaşlardan birinin dediği gibi. Böylece anlaşılır haberi var mı yok mu.

New York dünya üzerinde de Türkiye ayda sanki.. Herkesin kafasında kendi sosyal çevresinden oluşan bir Türkiye var, herkes diğerlerini orada yaşıyor sanıyor.
Konunun bu yönde daha fazla dağılmamasını dilerim.

Bana kalırsa Ayşe uyarılmayı hak ediyor arkadaşı tarafından. Doğrudan söylemeye çekiniyorsan da bir sonraki para talebinde geçmiş olsun telefonu açabilirsin Ayşe'ye arkadaşlardan birinin dediği gibi. Böylece anlaşılır haberi var mı yok mu.
Aslında çekiniyorum ama sanırım buna hakkı var arkadaşımın. Şimdi msj çektim kahvaltıya gidelim diye. Biraz erken ama.

Dusunuyorum da olayi direk soylememlisin sen kotu olabilirsin yaptiklarin unutulur kotu kalirsin. Ama hani derler ya esegin aklina karpuz kabugu kacirmak die ouoyle bisey yapabilirsin...

Arkadasinin kisisel ozelliklerini bilemedigim icin bisey soyleyemiyorum. Ancak mesela baska birinin basina gelmis gibi bire bir orneklerle anlatabilirsin acaba eslerimizin bizden sakladiklari var mi gibi hem kendine hem ona soru yoneltebilirsin. Yani direk onu osaret etmeden soru isareti olusturmak gibi:oops:

her ne kadar arkadasinin kocasi olsada, esinin akrabasi olan bi adam sürekli senden borc para istemesi dengesiz bi hareket zaten.
ayse icin kardesim demissin, bence uyarmalisin tepkisi ne olursa olsun.
bide düsünsene, sana kadar uyari mesaji gelmis. aysenin veya 4 yasindaki cocugun basina bisey gelirse cok fena vicdan azabi yasarsin.

ama herseyi bi yana birakalim, ayse anlasilan akilli, kendi ayaklari üzerinde duran bi kadin.
kocasinin karistirdigi haltlardan bi haber yasadigini düsünemiyorum

Back
X