- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi lou salome
kızlar yere yatın ve ölü taklidi yapın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yere yatın ve ölü taklidi yapın
Kiz dur kodesten yeni ciktim
Bende yeni kaytardim yoldan cikarma bizi
KudrAlobar hortlatmayayim dedim ama şuan gördüm aklıma sen geldin sence konu fake mi değil mi ? Eskilerde çok yavan atiyormusKızlar işyerimde beraber çalıştığım bir arkadaşım var. İsmi ayşe olsun. İkimiz projeler yapan, gayet mutlu çalışan, iyi para kazanan bir takımız. Onu çok seviyorum. İşe mutlu mutlu geliyorum. Birbirimizin eksigini kapatiyoruz, destek oluyoruz. Tam bir sinerji içindeyiz. Çok güzel ve pozitif bir kadın. Benden 3 yaş büyük. Pek çok yönden çok hayran olduğum ve bana çok yardımcı olan bir kadın.
Tam bir güzel, meslek sahibi, iyi kalpli, sosyal, bakımlı anne modeli.
Gelelim konuya. Ayşenin bir ablası var. Ablasi evli, üç cocuk annesi. Ablasının eşi ahmet abi işyerimize defalarca gelmiş bir adam. Haftasonları beraber kahvaltilara gittik. Hipodroma at yarisi izlemeye gittik. Hepimiz aynı spor salonuna gidiyoruz. Yani ailecek görüşüyorum onlarla. Erkek arkadaşım da onlarla aynı ortamda bir kaç kez bulundu.
Ahmet abi, erkek arkadaşıma gıcık olmuş. Ayşe gülerek anlattı. Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.
Buraya kadar sorun yok. Sallamadim.
Dün öğleden sonra sevgilimle spora gittik. Kapıdan girdik. Ben görüşürüz diyerek kadın soyunma odasına doğru yürüdüm. Sevgilim geride kalmıştı. O sırada ahmet abi ve 2 arkadaşı erkek soyunma odasindan cikmislar. Beni görmüşler. Erkek arkadaşımı görmemişler. Benim de ayagimda çok ses çıkaran topuklu bi sandalet vardi. O sessizlikte dikkat çekiyordu topuk sesim. Bu 3 adam durmuş, benim geçmemi izlemiş ve ahmet abi içini çekerek şöyle demiş; "üff. Yok böyle bir şey yaaa. Yok böyle bir şey yaa"
Erkek arkadaşım yumruklarini sıkmış. Üçünün üstüne atlayıp yumruklaşmakla susmak arasında gidip gelmiş. Benim ayşeyle olan arkadaşligim vs bir sürü şey düşünmüş. Dellenip içeri girmiş. Bu 3 adam sevgilimi görmemiş.
Ben yukarı çıkıp spor yapmaya başladım..sevgilim az sonra geldi. Benim bu olanlardan haberim yok. Yanimdaki koşu bandı kapaliydi. Gel beraber ileridekinde yapalım dedi. Salon ramazan nedeniyle tenha olmasına rağmen dipdibe spor yapmak gibi bir tutkusu olmasina anlam veremedim önce. Sonra ben yoruldum. Ben duşa ineyim, sen acele etme, cafede kitap okur seni beklerim dedim. Yok ben de birakayim dedi.
Duşumu alıp kafeye çıktım. Bir masaya oturdum. Etraftaki insanlara hiç bakmam normalde. Tanimadigim insanlarla göz teması kurmamaya çalışıyorum, özellikle bu şehirde yaşamaya başladıgimdan beri. Kitabımı açtım, yan masadan bir ses geldi: "lou salome hanım da bizi hiç görmüyor" bir baktım ahmet abiler. Ettikleri laftan haberim olmadığı için hemen pur neşe ellerini sıktım.. hal hatir sorduk..gülüştük. tekrar yerime oturdum. Sevgilim duşunu alıp geldi. Yan masada bunların oturduğunu görünce çıldırdı. Bu 3 adamın da sevgilimi görünce suratı düştü. Mecburen selamlastilar. Ama az evvel bana nazik ve asiri guleryuzlu davranan adamlari bi gorseniz, sevgilimin yuzune zor bakiyorlar. Sevgilim bana "bunlar ne zamandan beri burda" dedi. Benden önce gelmisler dedim. Ben bunlarin... diye küfür etti. Dedim ne oluyor sevgilim. En baştan beri Erkekçe duygularla birbirinizden hoşlanmıyorsunuz, ama biraz abartmiyor musun.
Kalkalim dedik. Ahmet abilere iyi akşamlar dedik. Benim.tabii biseyden haberim olmadığı için gayet normal davranıyorum.
Arabada giderken sevgilime neden böyle çıldırdın dedim. Öfkeyle sağa çekip anlatti. Inanamadim. Iyi ki ustlerine atlayip dovmemissin dedim. Kendini tutabilmene cok sevindim, bundan sonra bu adamla aynı ortamda bulunmicam asla dedim. "Çıkışta seni gormek icin beklediler. Yoksa sporlarini bitirmis gideceklerdi. Seni gorunce cafeye ciktilar Bu adamları dövmedigim için umarım günün birinde pişman olmam" dedi.
Şimdi işteyim. Ayşeye anlatmadim. Napayim sizce kizlar. Ayşe ve ablası asla bilmesin di mi. Beni sürekli cagiriyorlar evlerine ya da disarida yemek yemeye. Napicam ben?
BilemedimKudrAlobar hortlatmayayim dedim ama şuan gördüm aklıma sen geldin sence konu fake mi değil mi ? Eskilerde çok yavan atiyormus
Şimdi ortalara geldim pırıl pırıl imişBilemedim
Ayşeye üzüldüm be. Böyle kariyer sahibi iyi bi insanın sahip olduğu karaktersiz eşine bak. Hayat çok garip gerçekten. Herkes hak ettiği biriyle evlense keşke. Konunun başlarında çözdüm olayı zaten en başta söylediği o söz bile kapmış güzel kızı falan oradan belli yavşaklığı. Bunu eşinin yanında mı söyledi peki? Samimiyetlikle cıvıklık arasında çok ince bir çizgi vardır ve ayşenin eşi tam cıvıklığın içinde yer almış. Hırs etmiş adeta. Şiddete karşı biriyim ama cidden dayaklıkmış helal olsun iyi sabretmiş Bence mesafe koyun özellikle ayşenin eşine karşı net bi tavır sergileyin ki oda neyin ne olduğunu anlasın ve geri adım atsın. Bu size bağlı artık. Ayşe de kusura bakmasınKızlar işyerimde beraber çalıştığım bir arkadaşım var. İsmi ayşe olsun. İkimiz projeler yapan, gayet mutlu çalışan, iyi para kazanan bir takımız. Onu çok seviyorum. İşe mutlu mutlu geliyorum. Birbirimizin eksigini kapatiyoruz, destek oluyoruz. Tam bir sinerji içindeyiz. Çok güzel ve pozitif bir kadın. Benden 3 yaş büyük. Pek çok yönden çok hayran olduğum ve bana çok yardımcı olan bir kadın.
Tam bir güzel, meslek sahibi, iyi kalpli, sosyal, bakımlı anne modeli.
Gelelim konuya. Ayşenin bir ablası var. Ablasi evli, üç cocuk annesi. Ablasının eşi ahmet abi işyerimize defalarca gelmiş bir adam. Haftasonları beraber kahvaltilara gittik. Hipodroma at yarisi izlemeye gittik. Hepimiz aynı spor salonuna gidiyoruz. Yani ailecek görüşüyorum onlarla. Erkek arkadaşım da onlarla aynı ortamda bir kaç kez bulundu.
Ahmet abi, erkek arkadaşıma gıcık olmuş. Ayşe gülerek anlattı. Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.
Buraya kadar sorun yok. Sallamadim.
Dün öğleden sonra sevgilimle spora gittik. Kapıdan girdik. Ben görüşürüz diyerek kadın soyunma odasına doğru yürüdüm. Sevgilim geride kalmıştı. O sırada ahmet abi ve 2 arkadaşı erkek soyunma odasindan cikmislar. Beni görmüşler. Erkek arkadaşımı görmemişler. Benim de ayagimda çok ses çıkaran topuklu bi sandalet vardi. O sessizlikte dikkat çekiyordu topuk sesim. Bu 3 adam durmuş, benim geçmemi izlemiş ve ahmet abi içini çekerek şöyle demiş; "üff. Yok böyle bir şey yaaa. Yok böyle bir şey yaa"
Erkek arkadaşım yumruklarini sıkmış. Üçünün üstüne atlayıp yumruklaşmakla susmak arasında gidip gelmiş. Benim ayşeyle olan arkadaşligim vs bir sürü şey düşünmüş. Dellenip içeri girmiş. Bu 3 adam sevgilimi görmemiş.
Ben yukarı çıkıp spor yapmaya başladım..sevgilim az sonra geldi. Benim bu olanlardan haberim yok. Yanimdaki koşu bandı kapaliydi. Gel beraber ileridekinde yapalım dedi. Salon ramazan nedeniyle tenha olmasına rağmen dipdibe spor yapmak gibi bir tutkusu olmasina anlam veremedim önce. Sonra ben yoruldum. Ben duşa ineyim, sen acele etme, cafede kitap okur seni beklerim dedim. Yok ben de birakayim dedi.
Duşumu alıp kafeye çıktım. Bir masaya oturdum. Etraftaki insanlara hiç bakmam normalde. Tanimadigim insanlarla göz teması kurmamaya çalışıyorum, özellikle bu şehirde yaşamaya başladıgimdan beri. Kitabımı açtım, yan masadan bir ses geldi: "lou salome hanım da bizi hiç görmüyor" bir baktım ahmet abiler. Ettikleri laftan haberim olmadığı için hemen pur neşe ellerini sıktım.. hal hatir sorduk..gülüştük. tekrar yerime oturdum. Sevgilim duşunu alıp geldi. Yan masada bunların oturduğunu görünce çıldırdı. Bu 3 adamın da sevgilimi görünce suratı düştü. Mecburen selamlastilar. Ama az evvel bana nazik ve asiri guleryuzlu davranan adamlari bi gorseniz, sevgilimin yuzune zor bakiyorlar. Sevgilim bana "bunlar ne zamandan beri burda" dedi. Benden önce gelmisler dedim. Ben bunlarin... diye küfür etti. Dedim ne oluyor sevgilim. En baştan beri Erkekçe duygularla birbirinizden hoşlanmıyorsunuz, ama biraz abartmiyor musun.
Kalkalim dedik. Ahmet abilere iyi akşamlar dedik. Benim.tabii biseyden haberim olmadığı için gayet normal davranıyorum.
Arabada giderken sevgilime neden böyle çıldırdın dedim. Öfkeyle sağa çekip anlatti. Inanamadim. Iyi ki ustlerine atlayip dovmemissin dedim. Kendini tutabilmene cok sevindim, bundan sonra bu adamla aynı ortamda bulunmicam asla dedim. "Çıkışta seni gormek icin beklediler. Yoksa sporlarini bitirmis gideceklerdi. Seni gorunce cafeye ciktilar Bu adamları dövmedigim için umarım günün birinde pişman olmam" dedi.
Şimdi işteyim. Ayşeye anlatmadim. Napayim sizce kizlar. Ayşe ve ablası asla bilmesin di mi. Beni sürekli cagiriyorlar evlerine ya da disarida yemek yemeye. Napicam ben?
Ayşe'nin kocası değil ya, Ayşe'nin ablasının kocası bunları söyleyenAyşeye üzüldüm be. Böyle kariyer sahibi iyi bi insanın sahip olduğu karaktersiz eşine bak. Hayat çok garip gerçekten. Herkes hak ettiği biriyle evlense keşke. Konunun başlarında çözdüm olayı zaten en başta söylediği o söz bile kapmış güzel kızı falan oradan belli yavşaklığı. Bunu eşinin yanında mı söyledi peki? Samimiyetlikle cıvıklık arasında çok ince bir çizgi vardır ve ayşenin eşi tam cıvıklığın içinde yer almış. Hırs etmiş adeta. Şiddete karşı biriyim ama cidden dayaklıkmış helal olsun iyi sabretmiş Bence mesafe koyun özellikle ayşenin eşine karşı net bi tavır sergileyin ki oda neyin ne olduğunu anlasın ve geri adım atsın. Bu size bağlı artık. Ayşe de kusura bakmasın
Ay gece gece neremle okuduysam asdfgh çok pardon Neyse aynı cümleleri ayşenin ablasının kocasına aktarıyorum DAyşe'nin kocası değil ya, Ayşe'nin ablasının kocası bunları söyleyen
Erkek arkadaşım yumruklarini sıkmış. Üçünün üstüne atlayıp yumruklaşmakla susmak arasında gidip gelmiş.
Çıldırdı delirdi selamlaştılar sonraSevgilim duşunu alıp geldi. Yan masada bunların oturduğunu görünce çıldırdı. Bu 3 adamın da sevgilimi görünce suratı düştü. Mecburen selamlastilar.