Arkadaşım erkek delisi

Ve boyle bayanlar gun gelir el ustunde tutulur..ondan iyisi olmaz..ama 1 kisiyle gorusen kiza o... muamelesi yapilir

Konularına göz attıktan sonra yukarıdaki yorumumdan vazgeçtim,yuhhh artık !! kimden hoşlandığın kimle çıktığın belli değil ama arkadaşına gelince erkek delisi öyle mi!!!
hadi canımarkadaşın erkek delisiyse sen kendini ne olarak tanımlıyorsun :))

Konu sahibine itafen yaziyorum. Tencere dibin kara seninki benden kara

Konu sahibine itafen yaziyorum. Tencere dibin kara seninki benden kara
demekki diğer arkadaş skor olarak önde..
1 erkek: sıradan,
2 erkek: eh işte,
3 erkek :idare eder,
4 erkek: başarılı,
5 erkek : erkek kolik,
6 ve fazlası erkek : erkek delisi

Meraktan yorumlara bakarız konularına baktım da iki kanka takılıyorsunuz sana pay düşmüyo sorun bumu?

Arkadasinizla iddaya girmisiniz o sizden 3 puan önde olunca dur ben seni rezil edeyim erkek delisi diye konu aciyim demissiniz

Estağfurullah. Bu şekilde fikir alışverişinden çok zevk alıyorum. Teşekkür ederim.
Herşey sevişmek değil diye yazışım " ne yapıyor yani sevişiyor mu " diye yazışan cümleye karşılıktı.
Konu sahibinede " bu sizi rahatsız ediyorsa arkadaşlığınızı bitirirsiniz diye yazdım.
İnanın bende kişilerin hayatına karışmanın saygısızlık olduğunu düşünenlerdenim.
Fakat gerçektende bu tür erkek ya da kadınların kendilerine yazık ettiklerini düşünüyorum.
Hayatta seçici olmazsan seçilirsin ve bu seçilmeler hep fütursuzca olur.
Bu şekilde ki hayatta elbette kendi seçimleri fakat bu kişi benim yakınım olursa eğer üzülürüm kendisi için.
Özellikle bazı erkekler yetiştirilme koşulları ve eğitimsizlikleriyle çok zalim olabiliyorlar. Ne olursa olsun zarar gören genellikle kadınlar oluyor.
Duygu anlamında en çok yıpratılan yine onlar.

1. Lafımı geri aldım, eski konularını görmemiştim. Kız arkadaşını rahat bırak, beğenmiyorsan görüşme.

elbette özellikle bizim toplumumuzda erkeğe hak olan kadına haram. o yüzden burada açılan sevgilim sevişmek istiyor konularına da yazıyorum, sonuçlarını taşıyamayacağın şeyler yapma diye. çünkü bu durum insanların çevresiyle de alakalı. kız rahat, baskı olmayan bir çevrede büyümüştür evleneceği adam da o çevreden olur, onlar için bekaret, evlilik öncesi seks bir sorun değil, kişisel tercihtir, diğeri kapalı bir çevrededir, evlendiğinde çarşafta kan olmazsa baba evine gönderilir.
kişi kendi yaşam ortamına göre karar verecek.
erkekler evet acımasız ama ben kadınların daha acımasız olduğunu düşünüyorum. özellikle küçük çevrede yaşamış, büyümüş ve evlenmiş kadınların bazılarının.
kendileri o kadar baskı görmüşler ki kendileri gibi baskı altında yetişmeyen ya da daha da önemlisi o baskıya baş kaldıran her kadından nefret ediyorlar.
erkekler acımasız ve dar görüşlü ama hemcinslerimizin bir kısmı onlardan daha acımasız daha da ötesi vicdansız ve kendisinin yapamadığını yapıp baş kaldıran bir kadın gördü mü düşsün de tekme vurayım diye tetikte bekliyor. sizi ve konu sahibini tenzih ederim elbette. bazen kadının kadına yaptığını benim diyen erkek yapamıyor

Aynen öyle kadınlar duygusal ve narin erkek için üzülmeye değmez yoksa hayat yanından geçip gider

Aynen öyle kadınlar duygusal ve narin erkek için üzülmeye değmez yoksa hayat yanından geçip gider

Herkesin hayatina kimse karisamaz
Sen şu şekıl yaparsin ben bu şekıl

Canim size bişey soracaktim sizin mesajlar 2 tane ayni mesaj geliyor sizin teldemi bi problem var yoksa benim teldemi. Yolladiginiz mesajlar hep 2 tane

Her zamanki gibi katılıyorum %100.

Erkeklere normal olan şeyler kadınlara haram. Daldan dala atlamak erkeklere normal, kadınlar yapınca yollu olur. Flört etmek bile haram, arkasından onun çok sevgilisi oldu derler.

Sadece cinsel içerikli ilşki erkeklerin elinin kiri kadınlar kesinlikle yapamaz.

Bi bırakın diğer kadınlar , daha cesur olanları istedikleri gibi yaşasınlar hayatı. Damgalayan kadınlar cesaret edememiş, edemyecek , istedikleri hayatı yaşayamayacak kadınlar zaten.

Telden değil opera mini kullanıyorum onunla alakalı kk yetkilileri bakması lazım sanırım sorun benden değil , operada bir kaç program var ben sadece başka program seçtim haberler yüzünden yazılar geniş çıksın diye geniş yazı çıkıyor ama şimdide hep 2 tane yazıyor
Canim size bişey soracaktim sizin mesajlar 2 tane ayni mesaj geliyor sizin teldemi bi problem var yoksa benim teldemi. Yolladiginiz mesajlar hep 2 tane

Telden değil opera mini kullanıyorum onunla alakalı kk yetkilileri bakması lazım sanırım sorun benden değil , operada bir kaç program var ben sadece başka program seçtim haberler yüzünden yazılar geniş çıksın diye geniş yazı çıkıyor ama şimdide hep 2 tane yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…