- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Konularını okudum bence sen arkadaşın gibi girişken olmadığın için çekemiyorsunee sende bir basketçiden bir bakıştığın çocuktan bir internette tanıştığın çocuktan bahsetmişin ?
tanıştıktan kaç gün sonra arabasına binebilir? arkadaşınla sözleşme falan imzaladın sanırım görüşmek için. insan arkadaşını kendi seçer yaşam tarzı uymuyorsa görüşmen neden dert ediyorsun?
Söz ettiği şeyler girişkenlik değil, seçici olmamaktır. Boşlukta kalmaktır.
Ben konu sahibi ile muhattapım şu an ama neyse cevap vereyim söz konusu kişi üniversite öğrencisi. Benimde üniversitede arkadaşım vardı. Çoğu erkekti hiç birisi ile yatmadım. Bir insanın arkadaşları olabilir. Okey? Ne biliyorsun seçip seçmediğini? Belki tanıyarak seçiyor. Arabasına bindi ee nolmuş? foto koydu ee nolmuş? sevişmiş mi foto çekildi diye? kendisi çok mu seçini bir ayda farklı farklı insanlardan bahsetmiş. kendisi açılamıyor. sadece bakıyor o kız tam tersi eee nolmuş? benim ne demek istediğimi bile anlamamışsın bir ka kere oku anlrsın belki
merhaba;Ben olumsuz yazmadım bu şekilde cevap yazacak kadar. Herkesin üslubu kendince birşey diyemem. Teşekkür ederim muhattap aldığınız için.
Konuda söz edilen kişiye yazmadım , genel yazdım. Sevişmek değildir herşey. Burada söz edilen ve böyle olan çok kişi var. Herkesten hoşlanabiliyorlar. , onlardan hoşlanan herkese meyil edebiliyorlar.
Erkek arkadaş grubunun olması çok farklı bir örnek burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?