• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım erkek delisi

Telden değil opera mini kullanıyorum onunla alakalı kk yetkilileri bakması lazım sanırım sorun benden değil , operada bir kaç program var ben sadece başka program seçtim haberler yüzünden yazılar geniş çıksın diye geniş yazı çıkıyor ama şimdide hep 2 tane yazıyor
Anladım canim

Bence onunla bu durumu konus, aklında sürekli erkekler var ve kendi derdini anlatmaktan benimkileri dinlemiyosun sürekli erkek konusuyoruz de. Benimde öyle bir arkadasım vardı suan yaptıkları yüzünden bütün arkadas grubumuzla arası bozuk, onunla ilgilenen her erkek cok büyük mesele haline geliyordu ve birden fazla vardı, çünkü yüz veriyordu. Bence bunun sebebi ilgi muhtacı olması olabilir ve ilerde bu senin içinde sorun olabilir çünkü senden hoslanan erkeklere göz dikebilir de. Onunla düşündüklerini konus tercih hakkını da ona bırak, erkekler basit kızları sevmez, tabi sadece erkekler degil kimse basit kızları sevmez. davranıslarını düzeltmesine yardımcı olabilirsin belki

Bi arkadasım var kız gerçekten hoş bir kız güzel bayağı ama maalesef yaşam tarzı çok rahat oldugu için erkeklerin cinsellik için yaklaştığı bi kız daha öncede yaşamış.ama bu beni ilgilendirmez konu bu değil.hani erkek delisi desem yeridir bi erkek bunla ilgilenince devlet meselesi haline geliyo çocuk yakısıklı olmasa bile övüp duruyo sadece bu konudan bahsediyoruz bende cok sıkılıyorum.Benim de konuştuklarım görüştüklerim oluyo ama herşeyide anlatmam buyutulcek ne var yani o kadar önemli bi konu mu. geçen otobuste bi cocukla tanıstı ikinci gün arabasına binmiş beni okula bırakıyor diye fotoğraf koyuyor..bir de 2 aydır konustugu biri vardı dün onla bulşmuş onla foto koyuyor ben utanıyorum burda acıkcası yani her gün nerdeyse farklı erkekle foto koyulur mu.Hatta bunun normal bi erkek arkadaşı vardı kankası o bile dedi kendini herkese basit gösteriyorsun kimse senle ciddi düşünmüyor fln diye acıkcası ben yargılamıyorum herkesn yasam tarzı kendine. Kıskanıyo der diye bişeyde demiyorum. Sizce napıym,benim asıl sinir oldugum konu sürekli erkeklerden bahsetmesi

Konu başlığınız "erkek delisi", iki satırda bir "beni ilgilendirmez, ben yargılamıyorum" yazıyor.

Ama o kadar ilgilendirmiş, o kadar yargılamışsınız ki gelip konu açmışsınız.

Hiç "kendine bak, senin de konuların erkekten geçilmiyor" demeyeceğim.

Fakat şu mahallelerde "filancanın kızı filancanın oğluyla geziyormuş, devir kötü" vs deyip...

Sonra da gıybetten nefret ettiğini söyleyen kadınlara benzediğinizi de söylemeden geçemeyeceğim.

Bu kadar rahatsızsanız araya mesafe koymak ya da görüşmemek ilk seçenek.

İkinci ve makul olan da -madem arkadaşsınız- muhabbetinin sizi sıktığını, bunalttığını söylemek...

Ve tavırlarına çeki düzen vermesini istemek.

Bir de şuraya takıldım "arkadaşlığımız biter diye korkuyorum" dememişsiniz de...

Size "kıskanıyorsun" demesinden çekiniyormuşsunuz, öyle dese ne olacak sahiden kıskanıyor musunuz yoksa?

Eğer kıskanmıyorsanız da sizi bununla itham etmesinin sakıncası ne?

Kusurlarını buraya satır satır yazdığınız gibi bir bir sıralar, "bunları mı kıskanacağım" diye sorarsınız...

Bu kadar uzatmaya da gerek yok aslında, siz onu arkadaşınız olarak görseniz bunları yazmazdınız..

Onun sizi arkadaşı olarak gördüğünü düşünseydiniz de makul uyarınızı dinleyeceğinden emin olurdunuz.

Yani başlıktaki "erkek delisi" kısmını bilmem ama "arkadaşım" kısmında ciddi sıkıntı var.

kimsenin bu tür takıntılarını çekmek zorunda değilsin senin hoşuna gelmiyorsa bitir arkadaşlığını yok hemen bi anda bitiremem diyorsan yavaş yavaş arana mesafe koyarak bitirebilirsin benim de kuzenim ona benzer bişeydi ve kuzenimle aynı okuldaydık çıldırtıyordu beni aynı senin gibi bende utanıyordum defalarca kendisini uyardım artk içimde yaptığı hataları biriktirdim biriktirdim ve patladım kendisi kuzenim olmasına rağmen çıkarttım hayatımdan ve 3 yıldır konuşmuyorum kendisiyle kafamda rahat

Ya allah askina arkasindn bu kadar konusup rahatsiz oluyorum dusunceleri bana uymuyo diyip bide arkadasim filan demeyin. Boyle insanlara gicik oluyorum. Bunu yapan insan arkadasini zaten sevmiyodur. Gorusmeyin o zaman. Hatta bisey diyim mi kiza gidin yazdiginizi okutun zaten yuzunuze bakmaz sizin. Ayrica arkadas karsindakiyle herseyi paylasmak ister. Sizi gercekten dost olarak goruyo ki sizinle hayatindaki seyleri paylasiyo. Ama siz uzak durun kizdan. Size kisisel yaptigi hic bisey yokken yaptiginiz ayip. Bana garip geliyo boyle seyler.

Back
X