• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım erkek delisi

Konularına göz attıktan sonra yukarıdaki yorumumdan vazgeçtim,yuhhh artık !! kimden hoşlandığın kimle çıktığın belli değil ama arkadaşına gelince erkek delisi öyle mi!!!
hadi canım:KK53::KK53::KK53::KK53:arkadaşın erkek delisiyse sen kendini ne olarak tanımlıyorsun :))

Konularına göz attıktan sonra yukarıdaki yorumumdan vazgeçtim,yuhhh artık !! kimden hoşlandığın kimle çıktığın belli değil ama arkadaşın erkek delisi öyle mi!!! hadi canım:KK53::KK53::KK53::KK53:o erkek delisiyse ne kendini ne olarak tanımlıyorsun :))
Konu sahibine itafen yaziyorum. Tencere dibin kara seninki benden kara

Meraktan yorumlara bakarız konularına baktım da iki kanka takılıyorsunuz sana pay düşmüyo sorun bumu?

Arkadasinizla iddaya girmisiniz o sizden 3 puan önde olunca dur ben seni rezil edeyim erkek delisi diye konu aciyim demissiniz:KK14:

merhaba;
araya girmiş gibi oluyorum ama kusura bakmazsınız umarım. elbette ikili ilişkilerde her şey sevişmek değildir, bence de böyle, benim hayat görüşüm de bu yönde. birlikte olduğum insanla dost olmayı, ortak zevklerimiz de olmasını isterim. ama bir başkası için hayat sadece seks de olabilir. karşısındaki insanlarla rızaya dayalı ve yetişkinler arası bir ilişki kurduğu sürece bu diğer insanları ilgilendirmez ki?
bunu kınamak ya da eleştirmek bizim üzerimize vazife değil. elbette biz bu yaşam şeklini beğenmiyorsak, bu şekilde yaşamayabiliriz, ben de yaşamıyorum mesela. ama insanların yaşam tarzlarından "ahlaki vurgulu anlamlar" çıkarmak başka bir şeydir ki konu sahibinin yaptığı da tam olarak bu.
kaldı ki ergenlikten yeni çıkmış, kadınlıkla genç kızlık arasındaki o çizgide 19-20 yaşında bir kız çok değişik sebeplerle kendisine her ilgi gösteren erkeğe meyledebilir. örneğin benim bir arkadaşım çocukken babasının tacizine uğradığı için sevgiyi böyle bir şey sanıyordu, tedavi oldu ve şimdi evli.
başka bir arkadaşımın babası onları terk ettiği için ilişkileri hep kendinden büyük erkeklerle oldu ve şimdiki kocası kendisinden 21 yaş büyük, ilk eşi de 15 yaş büyüktü.
diğer arkadaşımın hiçbir sorunu yok kendi ifadesiyle sevişmeyi seviyormuş ve çok eşli bir yaşamı var, hayatındaki insanlar da bunu bilir, biz de biliriz ve yaşam şeklinden memnun.
hiçbirini hayatımdan çıkarmayı düşünmedim, beni de onlar gibi sanırlar diye endişelenmedim, arama mesafe koymaya çalışmadım çünkü onlar benim arkadaşımdı ve hala daha iyi arkadaşlarım, sorunlarına elimden geldiğince destek oldum ama burnum büyük bir şekilde sağda solda haklarında konuşmadım.
hepsi yetişkin kadınlardı hala da öyleler. ben de öyleyim. ne yaptığım ya da yapmadığım beni bağlar ve yetişkin bir kadın olarak ailem de dahil hiç kimseye hesap vermek zorunda hissetmem kendimi.
anlatılmaya çalışılan biraz da bu.
konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum, bakmadım ama onların yaşında her gün başka bir erkeğin ilgisini beklemek ve her gün başka bir erkeğe ilgi duymak garip değil bence. konu sahibinin anatomisi kız olsa da hormonları kadın, dolayısıyla çalışıyorlar ve bir kadın gibi ilgi görmek, beğenilmek, kendisine çekici gelen erkek tipini öğrenmek istiyor, normaldir, bu konuda yargılamam. sadece hareketleri ve düşünceleri bir olmadığı için eleştirebilirim.

Estağfurullah. Bu şekilde fikir alışverişinden çok zevk alıyorum. Teşekkür ederim.
Herşey sevişmek değil diye yazışım " ne yapıyor yani sevişiyor mu " diye yazışan cümleye karşılıktı.
Konu sahibinede " bu sizi rahatsız ediyorsa arkadaşlığınızı bitirirsiniz diye yazdım.
İnanın bende kişilerin hayatına karışmanın saygısızlık olduğunu düşünenlerdenim.
Fakat gerçektende bu tür erkek ya da kadınların kendilerine yazık ettiklerini düşünüyorum.
Hayatta seçici olmazsan seçilirsin ve bu seçilmeler hep fütursuzca olur.
Bu şekilde ki hayatta elbette kendi seçimleri fakat bu kişi benim yakınım olursa eğer üzülürüm kendisi için.
Özellikle bazı erkekler yetiştirilme koşulları ve eğitimsizlikleriyle çok zalim olabiliyorlar. Ne olursa olsun zarar gören genellikle kadınlar oluyor.
Duygu anlamında en çok yıpratılan yine onlar.

1. Lafımı geri aldım, eski konularını görmemiştim. Kız arkadaşını rahat bırak, beğenmiyorsan görüşme.

Estağfurullah. Bu şekilde fikir alışverişinden çok zevk alıyorum. Teşekkür ederim.
Herşey sevişmek değil diye yazışım " ne yapıyor yani sevişiyor mu " diye yazışan cümleye karşılıktı.
Konu sahibinede " bu sizi rahatsız ediyorsa arkadaşlığınızı bitirirsiniz diye yazdım.
İnanın bende kişilerin hayatına karışmanın saygısızlık olduğunu düşünenlerdenim.
Fakat gerçektende bu tür erkek ya da kadınların kendilerine yazık ettiklerini düşünüyorum.
Bu şekilde ki hayatta elbette kendi seçimleri fakat bu kişi benim yakınım olursa eğer üzülürüm kendisi için.
Özellikle bazı erkekler yetiştirilme koşulları ve eğitimsizlikleriyle çok zalim olabiliyorlar. Ne olursa olsun zarar gören genellikle kadınlar oluyor.
elbette özellikle bizim toplumumuzda erkeğe hak olan kadına haram. o yüzden burada açılan sevgilim sevişmek istiyor konularına da yazıyorum, sonuçlarını taşıyamayacağın şeyler yapma diye. çünkü bu durum insanların çevresiyle de alakalı. kız rahat, baskı olmayan bir çevrede büyümüştür evleneceği adam da o çevreden olur, onlar için bekaret, evlilik öncesi seks bir sorun değil, kişisel tercihtir, diğeri kapalı bir çevrededir, evlendiğinde çarşafta kan olmazsa baba evine gönderilir.
kişi kendi yaşam ortamına göre karar verecek.
erkekler evet acımasız ama ben kadınların daha acımasız olduğunu düşünüyorum. özellikle küçük çevrede yaşamış, büyümüş ve evlenmiş kadınların bazılarının.
kendileri o kadar baskı görmüşler ki kendileri gibi baskı altında yetişmeyen ya da daha da önemlisi o baskıya baş kaldıran her kadından nefret ediyorlar.
erkekler acımasız ve dar görüşlü ama hemcinslerimizin bir kısmı onlardan daha acımasız daha da ötesi vicdansız ve kendisinin yapamadığını yapıp baş kaldıran bir kadın gördü mü düşsün de tekme vurayım diye tetikte bekliyor. sizi ve konu sahibini tenzih ederim elbette. bazen kadının kadına yaptığını benim diyen erkek yapamıyor

Aynen öyle kadınlar duygusal ve narin erkek için üzülmeye değmez yoksa hayat yanından geçip gider

Aynen öyle kadınlar duygusal ve narin erkek için üzülmeye değmez yoksa hayat yanından geçip gider

Bi arkadasım var kız gerçekten hoş bir kız güzel bayağı ama maalesef yaşam tarzı çok rahat oldugu için erkeklerin cinsellik için yaklaştığı bi kız daha öncede yaşamış.ama bu beni ilgilendirmez konu bu değil.hani erkek delisi desem yeridir bi erkek bunla ilgilenince devlet meselesi haline geliyo çocuk yakısıklı olmasa bile övüp duruyo sadece bu konudan bahsediyoruz bende cok sıkılıyorum.Benim de konuştuklarım görüştüklerim oluyo ama herşeyide anlatmam buyutulcek ne var yani o kadar önemli bi konu mu. geçen otobuste bi cocukla tanıstı ikinci gün arabasına binmiş beni okula bırakıyor diye fotoğraf koyuyor..bir de 2 aydır konustugu biri vardı dün onla bulşmuş onla foto koyuyor ben utanıyorum burda acıkcası yani her gün nerdeyse farklı erkekle foto koyulur mu.Hatta bunun normal bi erkek arkadaşı vardı kankası o bile dedi kendini herkese basit gösteriyorsun kimse senle ciddi düşünmüyor fln diye acıkcası ben yargılamıyorum herkesn yasam tarzı kendine. Kıskanıyo der diye bişeyde demiyorum. Sizce napıym,benim asıl sinir oldugum konu sürekli erkeklerden bahsetmesi
Herkesin hayatina kimse karisamaz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen şu şekıl yaparsin ben bu şekıl :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim size bişey soracaktim sizin mesajlar 2 tane ayni mesaj geliyor sizin teldemi bi problem var yoksa benim teldemi. Yolladiginiz mesajlar hep 2 taneo_O

elbette özellikle bizim toplumumuzda erkeğe hak olan kadına haram. o yüzden burada açılan sevgilim sevişmek istiyor konularına da yazıyorum, sonuçlarını taşıyamayacağın şeyler yapma diye. çünkü bu durum insanların çevresiyle de alakalı. kız rahat, baskı olmayan bir çevrede büyümüştür evleneceği adam da o çevreden olur, onlar için bekaret, evlilik öncesi seks bir sorun değil, kişisel tercihtir, diğeri kapalı bir çevrededir, evlendiğinde çarşafta kan olmazsa baba evine gönderilir.
kişi kendi yaşam ortamına göre karar verecek.
erkekler evet acımasız ama ben kadınların daha acımasız olduğunu düşünüyorum. özellikle küçük çevrede yaşamış, büyümüş ve evlenmiş kadınların bazılarının.
kendileri o kadar baskı görmüşler ki kendileri gibi baskı altında yetişmeyen ya da daha da önemlisi o baskıya baş kaldıran her kadından nefret ediyorlar.
erkekler acımasız ve dar görüşlü ama hemcinslerimizin bir kısmı onlardan daha acımasız daha da ötesi vicdansız ve kendisinin yapamadığını yapıp baş kaldıran bir kadın gördü mü düşsün de tekme vurayım diye tetikte bekliyor. sizi ve konu sahibini tenzih ederim elbette. bazen kadının kadına yaptığını benim diyen erkek yapamıyor

Her zamanki gibi katılıyorum %100.

Erkeklere normal olan şeyler kadınlara haram. Daldan dala atlamak erkeklere normal, kadınlar yapınca yollu olur. Flört etmek bile haram, arkasından onun çok sevgilisi oldu derler.

Sadece cinsel içerikli ilşki erkeklerin elinin kiri kadınlar kesinlikle yapamaz.

Bi bırakın diğer kadınlar , daha cesur olanları istedikleri gibi yaşasınlar hayatı. Damgalayan kadınlar cesaret edememiş, edemyecek , istedikleri hayatı yaşayamayacak kadınlar zaten.

Telden değil opera mini kullanıyorum onunla alakalı kk yetkilileri bakması lazım sanırım sorun benden değil , operada bir kaç program var ben sadece başka program seçtim haberler yüzünden yazılar geniş çıksın diye geniş yazı çıkıyor ama şimdide hep 2 tane yazıyor
Canim size bişey soracaktim sizin mesajlar 2 tane ayni mesaj geliyor sizin teldemi bi problem var yoksa benim teldemi. Yolladiginiz mesajlar hep 2 taneo_O

Telden değil opera mini kullanıyorum onunla alakalı kk yetkilileri bakması lazım sanırım sorun benden değil , operada bir kaç program var ben sadece başka program seçtim haberler yüzünden yazılar geniş çıksın diye geniş yazı çıkıyor ama şimdide hep 2 tane yazıyor

Back
X