• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım erkek delisi

Konularını okudum bence sen arkadaşın gibi girişken olmadığın için çekemiyorsun :KK14: ee sende bir basketçiden bir bakıştığın çocuktan bir internette tanıştığın çocuktan bahsetmişin ?
tanıştıktan kaç gün sonra arabasına binebilir? arkadaşınla sözleşme falan imzaladın sanırım görüşmek için. insan arkadaşını kendi seçer yaşam tarzı uymuyorsa görüşmen neden dert ediyorsun?

Söz ettiği şeyler girişkenlik değil, seçici olmamaktır. Boşlukta kalmaktır.

Arkadaşın tarzı sana uymayabilir bu çok normal..E neden arkadaşsı o zaman? Burada erkek delisi diye çekiştirecek kadar değeri yoksa gözünde neden arkadaşsın.Kafamda deli sorular..

Söz ettiği şeyler girişkenlik değil, seçici olmamaktır. Boşlukta kalmaktır.

Ben konu sahibi ile muhattapım şu an ama neyse cevap vereyim söz konusu kişi üniversite öğrencisi. Benimde üniversitede arkadaşım vardı. Çoğu erkekti hiç birisi ile yatmadım. Bir insanın arkadaşları olabilir. Okey? Ne biliyorsun seçip seçmediğini? Belki tanıyarak seçiyor. Arabasına bindi ee nolmuş? foto koydu ee nolmuş? sevişmiş mi foto çekildi diye? kendisi çok mu seçini bir ayda farklı farklı insanlardan bahsetmiş. kendisi açılamıyor. sadece bakıyor o kız tam tersi eee nolmuş? benim ne demek istediğimi bile anlamamışsın bir ka kere oku anlrsın belki

Bugun kaç konu açılmış hepsi arkadaştan dertli
Arkadasliginizi solandirin kurtulun niye arkadaşlık yapiyorsunuz

Ben bir de şunu merak ediyorum; eğer aynı şeyleri erkek bir arkadaş yapsaydı aynı şekilde rahatsız olunur muydu? Erkek yapınca kimse ses etmez, olay olmaz, en fazla çapkın diye takılır herkes hatta tebrik edilir ama kız yapınca kaşar damgası yer, dedikodular alır yürür.

Eğer aynı konulardan konuşması sizi rahatsız ediyorsa açık açık rica edersiniz veya konuyu değiştirirsiniz olmadı muhabbeti azaltırsınız.

Ne kadar çok erkek o kadar belaaaa gibi o_OBöyle bir arkadaşım olmasını istemezdim. Uyarın yaa arkadaşı değil misiniz? Gerçekleri göremiyordur belki,kendisine de yazık.

Seni çok iyi anlıyorum benim de boyle arkadaşlarım vardı. Tamam istediğini yapsın ama artık tek muhabbet o olup da benim vaktimi de zorla bu tur boş konularla alıyorsa bu beni de rahatsız ederdi. Kusura bakmasın hayatta çok daha önemli şeyler var. Sen de vaktini onunla harcama uzaklaş. Ne kadar sevsen de bi yerden sonra çok sıkıyorlar. Muhtemelen yaşla ilgili.

Kadınlık hormonu azmış durumda en iyisi onunla takılma , ne hali varsa görsün kaç yaşında bu kız?

Ben konu sahibi ile muhattapım şu an ama neyse cevap vereyim söz konusu kişi üniversite öğrencisi. Benimde üniversitede arkadaşım vardı. Çoğu erkekti hiç birisi ile yatmadım. Bir insanın arkadaşları olabilir. Okey? Ne biliyorsun seçip seçmediğini? Belki tanıyarak seçiyor. Arabasına bindi ee nolmuş? foto koydu ee nolmuş? sevişmiş mi foto çekildi diye? kendisi çok mu seçini bir ayda farklı farklı insanlardan bahsetmiş. kendisi açılamıyor. sadece bakıyor o kız tam tersi eee nolmuş? benim ne demek istediğimi bile anlamamışsın bir ka kere oku anlrsın belki

Ben olumsuz yazmadım bu şekilde cevap yazacak kadar. Herkesin üslubu kendince birşey diyemem. Teşekkür ederim muhattap aldığınız için.

Konuda söz edilen kişiye yazmadım , genel yazdım. Sevişmek değildir herşey. Burada söz edilen ve böyle olan çok kişi var. Herkesten hoşlanabiliyorlar. , onlardan hoşlanan herkese meyil edebiliyorlar.
Erkek arkadaş grubunun olması çok farklı bir örnek burada.

Kadınlık hormonu azmış durumda en iyisi onunla takılma , ne hali varsa görsün kaç yaşında bu kız?

Ben olumsuz yazmadım bu şekilde cevap yazacak kadar. Herkesin üslubu kendince birşey diyemem. Teşekkür ederim muhattap aldığınız için.

Konuda söz edilen kişiye yazmadım , genel yazdım. Sevişmek değildir herşey. Burada söz edilen ve böyle olan çok kişi var. Herkesten hoşlanabiliyorlar. , onlardan hoşlanan herkese meyil edebiliyorlar.
Erkek arkadaş grubunun olması çok farklı bir örnek burada.
merhaba;
araya girmiş gibi oluyorum ama kusura bakmazsınız umarım. elbette ikili ilişkilerde her şey sevişmek değildir, bence de böyle, benim hayat görüşüm de bu yönde. birlikte olduğum insanla dost olmayı, ortak zevklerimiz de olmasını isterim. ama bir başkası için hayat sadece seks de olabilir. karşısındaki insanlarla rızaya dayalı ve yetişkinler arası bir ilişki kurduğu sürece bu diğer insanları ilgilendirmez ki?
bunu kınamak ya da eleştirmek bizim üzerimize vazife değil. elbette biz bu yaşam şeklini beğenmiyorsak, bu şekilde yaşamayabiliriz, ben de yaşamıyorum mesela. ama insanların yaşam tarzlarından "ahlaki vurgulu anlamlar" çıkarmak başka bir şeydir ki konu sahibinin yaptığı da tam olarak bu.
kaldı ki ergenlikten yeni çıkmış, kadınlıkla genç kızlık arasındaki o çizgide 19-20 yaşında bir kız çok değişik sebeplerle kendisine her ilgi gösteren erkeğe meyledebilir. örneğin benim bir arkadaşım çocukken babasının tacizine uğradığı için sevgiyi böyle bir şey sanıyordu, tedavi oldu ve şimdi evli.
başka bir arkadaşımın babası onları terk ettiği için ilişkileri hep kendinden büyük erkeklerle oldu ve şimdiki kocası kendisinden 21 yaş büyük, ilk eşi de 15 yaş büyüktü.
diğer arkadaşımın hiçbir sorunu yok kendi ifadesiyle sevişmeyi seviyormuş ve çok eşli bir yaşamı var, hayatındaki insanlar da bunu bilir, biz de biliriz ve yaşam şeklinden memnun.
hiçbirini hayatımdan çıkarmayı düşünmedim, beni de onlar gibi sanırlar diye endişelenmedim, arama mesafe koymaya çalışmadım çünkü onlar benim arkadaşımdı ve hala daha iyi arkadaşlarım, sorunlarına elimden geldiğince destek oldum ama burnum büyük bir şekilde sağda solda haklarında konuşmadım.
hepsi yetişkin kadınlardı hala da öyleler. ben de öyleyim. ne yaptığım ya da yapmadığım beni bağlar ve yetişkin bir kadın olarak ailem de dahil hiç kimseye hesap vermek zorunda hissetmem kendimi.
anlatılmaya çalışılan biraz da bu.
konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum, bakmadım ama onların yaşında her gün başka bir erkeğin ilgisini beklemek ve her gün başka bir erkeğe ilgi duymak garip değil bence. konu sahibinin anatomisi kız olsa da hormonları kadın, dolayısıyla çalışıyorlar ve bir kadın gibi ilgi görmek, beğenilmek, kendisine çekici gelen erkek tipini öğrenmek istiyor, normaldir, bu konuda yargılamam. sadece hareketleri ve düşünceleri bir olmadığı için eleştirebilirim.

Ne kadar kırıcı yorumlar yapılmış..bence sorun onun yaşam tarzında değil canım,sizin arkadaş olmanızda çünkü o sana göre yaşamıyor diye sen de ona göre yaşamak zorunda değilsin.

Muhtemelen o kız sürekli bu şekilde davranınca sen de kendini özgüvensiz hissediyorsundur,ya da ben güzel değil miyim,bana kimse bakmıyor mu tarzında düşünebilirsin ister istemez. Bence bu kızla arkadaşlığını bitirme ama mesafe koy,erkek konularını açınca da pek fazla önemseme üzerinde durmazsan o da anlatamaz zaten.

Back
X