• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım dediğim insan niye böyle yapmış olabilir?

Ben bunda asla iyi niyet göremiyorum.
Ben yeniden evleniyorum diye çok isteyip evlenemeyen en yakın dediğim insan bana küstü:)
Sen 3. de evlenirsin ben hala evlenemem dedi üstelik.
Ha Allah razı olsun çıktı gitti hayatımdan.
Aynı sebepten nişan öncesi arkadaşlığım bitti senin çocukların olur ben hala bekar kalırım eskisi gibi konuşamayız ilgin azalır demişti çok üzülmüştüm o zamanda

Haddinden fazla iyi niyet gösterme sebebiniz nedir? Sağlıklı bir durum değil bu. Valla birine bu kadar umursamaz davransam, o kişi de hala bana anlayışla, sevgiyle yaklaşsa, sinirim bozulur. =) Saygımı yitiririm. Birine hak etmediği gibi davranmışsam, o kişinin bana tepki göstermesini daha saygıdeğer bulurum.

Arkadaşınız sizi iki sebeple silmiş olabilir. Arayıp sormadığı için suçlu hissediyordur, bununla yaşamak, sizden özür dileme fikri ağır gelmiştir, çareyi sizi komple hayatından çıkarmakta bulmuştur. İkinci ihtimal de başta bahsettiğim şey. Siz çok anlayışlı, verici davrandıkça, saygısını yitirmiştir. Bir ilişki sadece sizin çabanızla sürüyorsa, varacağı nokta budur, şaşmaz.

Arkadaşınız bildiğiniz aslında tam bir kıskanç ve hasta. Benim de vardı böyle bir tane dengesiz arkadaşım sandığım. Yediğimiz içtiğimiz ayri gitmezdi ama bir tripler falan başka arkadastan kiskanmis üstelik öğrenci evimden uğurladım yine iyiydik ertesi gun msj attım öylesine hal hatir falan. Aaaaa bi baktim manyak yeminle ruh hastasi😂 kuzenlerimle daha mutluyum daha rahatim bilmem ne yazmış ne alaka şimdi 🤔iyi dedim güle güle ne diyim kuzenlerini bile tanimam nerden ciktiysa kuzen falan alakasız konular tamamen hayal ürünü . Tam 10 sene geçti ben sileli o döndü sonra ama dedim ben kimseye hasta bakicilik yapamam 😷

benümde böyle durup dururken küsen bir arkadasım vardı ne oldu anlayamadım
Sonra dedim amannn o bana değer vermiyorsa ben hiç vermiyorum defolsun gitsin
Sende öyle yap
Onun içinmi kendini üzecen

Ben bunda asla iyi niyet göremiyorum.
Ben yeniden evleniyorum diye çok isteyip evlenemeyen en yakın dediğim insan bana küstü:)
Sen 3. de evlenirsin ben hala evlenemem dedi üstelik.
Ha Allah razı olsun çıktı gitti hayatımdan.
yuh millet fesatlıktan ne söyleyeceğini şaşırıyor artık
neyse en azından gitmiş :kahve:

Üniversite arkadaşımdı yıllarımız dolu dolu birlikte geçti. Ben iki sene önce evlendim nişanıma çalışıyorum nöbet var dedi gelmedi kınama düğüne mutlaka geleceğim dedi gelmedi. Aramız iyiydi nişana gelmemesine asla kırılmadım. Düğüne mutlaka geleceğim dediği için sebebini sormadım bir açıklaması vardır yazar müsait olursa diye. Balayına gittik balayı fotoğraflarıma yorum yaptı ama asla aramadı mesaj atmadı. Öylece bıraktım çünkü geçerli bi sebebi olsa yazardı kusura bakma diye. Gel zaman git zaman bebeğim doğdu mesaj attı geleceğim diye beklerim dedim. Ondan sonra da gelmedi tabi bu sefer daha çok kırıldm ve yazmadım hiçbir şekilde ona. Bugün ortak arkadaşımızın storysinde gördüm nişanlanmış nişanı olmuş profiline tıkladım beni silmiş. Niye üzüldüm bilmiyorum ama üzüldm insanlar niye böyle 24 ortak arkadaş gözüküyor demekki sadece beni silmiş. Bir yanlışın mı oldu diyenler olacaktır hayır eminim olmadı haddinden fazla iyi niyet gösteriyorum sanırım.
Durmadan söz verip gelmemesi çok komik, başta senin onu silmen lazımdı Bn öyle bir arkadaşımı sildim 😂

Haddinden fazla iyi niyet gösterme sebebiniz nedir? Sağlıklı bir durum değil bu. Valla birine bu kadar umursamaz davransam, o kişi de hala bana anlayışla, sevgiyle yaklaşsa, sinirim bozulur. =) Saygımı yitiririm. Birine hak etmediği gibi davranmışsam, o kişinin bana tepki göstermesini daha saygıdeğer bulurum.

Arkadaşınız sizi iki sebeple silmiş olabilir. Arayıp sormadığı için suçlu hissediyordur, bununla yaşamak, sizden özür dileme fikri ağır gelmiştir, çareyi sizi komple hayatından çıkarmakta bulmuştur. İkinci ihtimal de başta bahsettiğim şey. Siz çok anlayışlı, verici davrandıkça, saygısını yitirmiştir. Bir ilişki sadece sizin çabanızla sürüyorsa, varacağı nokta budur, şaşmaz.
Ben böyle düşünmüyorum asıl o bana geldiğinde sert davransaydım ondan bir beklentim olduğunu düşünürdü ben akışına bırakmayı seçtim bariz bir kavga hakaret vs olmadığı için bıçak gibi kesmedim. Asıl saygımı kaybeden sözler verip tutmayan o oldu.

Neden böyle yapıyorlar acaba altın falan mı bekleriz sanıyorlar nedir tabiki engelledim bana mesaj atamaz artık fazla şans vermişim zaten kendiyle dalga geçsin oturup
Menfaat bence kendi işlerine gore hareket ediyorlar.Canlaru isteyince de gidiyorlar

Sana cok uzuldum Derince4134 Derince4134 , umarim hayatında ailen, bebisin ve tum sevdiklerinle guzel zamanlar gecirirsin, once bunu soylemek istiyorum.

Herkesin hayatına bu tarz insanlar giriyor, sakın uzulme. Senin tek hatan o insana haddinden fazla musaama gostermen olmus. Kınaya cagirdin, gelmedi, dugune cagirdin, gelmedi... Ondan once senin silmen gerekirdi, kınaya gelmediyse sebebini belirtmeliydi, yada her ikisine mi gelemedi, sana deger veren insan muhakkak bahanelerini soylerdi. Simdi soyle dusun, bu is bir kıskanclık olabilir ve ya kendini senin onu kendine yakın gordugun kadar yakın hissetmemis olabilir, insanın icini bilemezsin ki. Sakın Instagramdan vs engellemeye kalkma, bu ancak ne kadar uzuldugunu ve onu umursadıgını belli eder. Sessizlik en buyuk intikamdir bana gore, ona karsi kayıtsız kalman taraftariyim. Sana yazarsa katiyen mesaj atma. En guzel gunlerinde yalnız kaldıklarında anlarlar ne yaptıklarını.

Benim de boyle bir arkadasim vardi universiteden, benimle hic muhabbet etmezdi, derdini acmazdı, dedikodu bile edemezdik, sadece bana sevgililerini anlatırdı. Çok uzucuydu, ben kendi aileme kadar anlatırdım ona, o bana tek birsey soylemezdi. Evimde proje odevleri yaptık ona yemekler ısmarladım, neler neler yaptım. Megerse not ugruna benim sırtıma binmis 5 yıl boyunca universite bitirmis. Gec oldu ama anladım, uzulmedim de, Allah alır ıntıkamını...

Back