- 9 Ekim 2012
- 431
- 310
- 323
- 26
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Kizlar burda surekli derdimizi tasamizi anlatip duruyoruz cok guzel tavsiyeler sohnetler oluyor ama gonul istiyorki bunlari sanal haricindede yasayalim.. sozde arkadas olan bie yigin gorustigim insan var evim gelen giden disarfa bulustugum sureklitlfnlastigim. Ama samimi olqrak brnim onlara davrsnsigim gibi cansan bir dostum malesef yok eglenceli biriyimdir tekliflere acigimdir sir saklarim gezmeyi sverim ama cevremdeki insanlatin ya cogu hayata bakisi cok farkli yada cok cikarci herseyiule guuvenip kardesim gibi forebilecegim kisilerden hep kazik yedim ve kendimi hic arkadasim yok gini hossediyorum..(
Biriniz benim arkadasim olunnn :)))
Kizlar burda surekli derdimizi tasamizi anlatip duruyoruz cok guzel tavsiyeler sohnetler oluyor ama gonul istiyorki bunlari sanal haricindede yasayalim.. sozde arkadas olan bie yigin gorustigim insan var evim gelen giden disarfa bulustugum sureklitlfnlastigim. Ama samimi olqrak brnim onlara davrsnsigim gibi cansan bir dostum malesef yok eglenceli biriyimdir tekliflere acigimdir sir saklarim gezmeyi sverim ama cevremdeki insanlatin ya cogu hayata bakisi cok farkli yada cok cikarci herseyiule guuvenip kardesim gibi forebilecegim kisilerden hep kazik yedim ve kendimi hic arkadasim yok gini hossediyorum..(
Biriniz benim arkadasim olunnn :)))
Neden olmasın. Nerde yaşıyorsun?
Neden olmasın. Nerde yaşıyorsun?
Kazık yemedim demeseydin iyiydi
Kazik yedim demeseydim iyiydi oyle mi? Neden peki?
pek sevmediğim bir cümle, itici buluyorum, kişiyi zayıf gösterdiğini düşünüyorum, yanlış anlama senle ilgisi yok sadece anti pati duyduğum bir cümle olduğu için tepki gösterdim
Anladim sorun degil.. bizim toplumuzda kotu duumlara maruz kaldim gibi soylemlerin daha ti ye alinmis sekli bu.. ve kabulde gormus aslina bakarsan cogu insan kullanir a aslina bakacak oluraan hakli olabilirsin com hos bir cumle degil kendileri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?