arkadas istiyorum yaaa!!!

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
431
310
323
26
Kizlar burda surekli derdimizi tasamizi anlatip duruyoruz cok guzel tavsiyeler sohnetler oluyor ama gonul istiyorki bunlari sanal haricindede yasayalim.. sozde arkadas olan bie yigin gorustigim insan var evim gelen giden disarfa bulustugum sureklitlfnlastigim. Ama samimi olqrak brnim onlara davrsnsigim gibi cansan bir dostum malesef yok eglenceli biriyimdir tekliflere acigimdir sir saklarim gezmeyi sverim ama cevremdeki insanlatin ya cogu hayata bakisi cok farkli yada cok cikarci herseyiule guuvenip kardesim gibi forebilecegim kisilerden hep kazik yedim ve kendimi hic arkadasim yok gini hossediyorum..(
Biriniz benim arkadasim olunnn :)))

canım benim ben her zaman senin yanındayım

ben seve seve olurumm bende tıpkı senin gibi düşünüyorum

Gorucu ulusu olsun ne var kimse kimseyi nikahina almayacak :) yani arkadas illa bir tanidik araciligiyla olacak diye birsey yok.. ne guzel olur yeni insanlarla ranismak sohbet etmek biseyler paylasmak dostluklar nerden cikar hic belli olmaz ) komusmak isteyen arkadaslaaar bana isimlerinizi maillerinizi atin bir grup olusturalim )))

pek sevmediğim bir cümle, itici buluyorum, kişiyi zayıf gösterdiğini düşünüyorum, yanlış anlama senle ilgisi yok sadece anti pati duyduğum bir cümle olduğu için tepki gösterdim

Anladim sorun degil.. bizim toplumuzda kotu duumlara maruz kaldim gibi soylemlerin daha ti ye alinmis sekli bu.. ve kabulde gormus aslina bakarsan cogu insan kullanir a aslina bakacak oluraan hakli olabilirsin com hos bir cumle degil kendileri :))

Anladim sorun degil.. bizim toplumuzda kotu duumlara maruz kaldim gibi soylemlerin daha ti ye alinmis sekli bu.. ve kabulde gormus aslina bakarsan cogu insan kullanir a aslina bakacak oluraan hakli olabilirsin com hos bir cumle degil kendileri :))

cnm buluşma imkanı olursa eğer seninle istanbulıu bile gezdirirsin bizee

Hata tek taraflı olmaz
hiç dostunuz yoksa sizde de sorun vardır
gerçek hayatta tanıdığı insanlarla anlaşamayan biri burda tanıdıklarıyla dışarda görüşse yine anlaşamaz bence
biraz da sorunu kendinizde arayın belki onlar da sizde bişeyler görüyordur

benim en büyük sorunum.senelerdir bir arkadaş istiyorum reelde görüşebileceğim.maalesef bulamadım kafama göre birini.genelde benle arkadaş olmak isteyenler 40 yaş üzeri hanımlar .onlarla da ortak hiçbirşeyim yok.ilşimiz gereği eşimle diyarbakırda yaşıyoruz ve burda da hiç arkadaşım yok.çok üzülüyorum bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…