- 22 Nisan 2013
- 107
- 3
- 298
- Konu Sahibi karacabandirma
-
ay evet çok severim mesleğimi ama çalıştığım yeri sevmiyorumneyse evliyim 3 aylık taze gelinim 27 yaşındayım yengeç burcuyum ay heycanlandım
sen anlat bekarmısın evlimisin kaç yaşındasın
benim pek sevdiğim söylenemez aslındaÜniv. tercihi yaptım açıköğretim insan kaynaklarını cok istiyodum o oldu insan kaynakları olarak devam edicem inşallah bende kasımda 23 olucam bekarım erkek arkadasım vaar 6. ayımız daha üsküdarda bi şirkette calısıyorum suan muhasebe olaraaak
şekerim sende taş çatlasın bir minibüs mesafesindesinsanada geliriz kii
benim pek sevdiğim söylenemez aslındaÜniv. tercihi yaptım açıköğretim insan kaynaklarını cok istiyodum o oldu insan kaynakları olarak devam edicem inşallah bende kasımda 23 olucam bekarım erkek arkadasım vaar 6. ayımız daha üsküdarda bi şirkette calısıyorum suan muhasebe olaraaak
hakkınızda hayırlısı olsun canım.. hem çalışıp hemde açıktan okumak iyidir iş tecrübesi oluyor
bende fazla sevmiyorum aslında meslegimi malesefff çalışıyoruz bende 26 yaşındayım bekarım erkek arkadaşım 3. üncü yılımıza giricezz
hakkınızda hayırlısı olsun canım.. hem çalışıp hemde açıktan okumak iyidir iş tecrübesi oluyor
aminn sizindenasıl ulasıcaz birbirimizee instagram hesabın varmı canım
canım face hesabı aç üçümüz akşamlarıda ordan konuşalım olmaz mı ?
yokkk maleseff canımmmkonu nereye taşındı ya bakıyorum bakıyrum bulamadım
ay evet çok severim mesleğimi ama çalıştığım yeri sevmiyorumneyse evliyim 3 aylık taze gelinim 27 yaşındayım yengeç burcuyum ay heycanlandım
sen anlat bekarmısın evlimisin kaç yaşındasın
ayy ben akşamları ev işine zor yetişiyorum kızzz[/QUOTE
ooo kızlar baya baya arkadaş oldunuz
ayy ben akşamları ev işine zor yetişiyorum kızzz
ayy ben akşamları ev işine zor yetişiyorum kızzz[/QUOTE
ooo kızlar baya baya arkadaş oldunuz
evetttttt canımmm sende katıl aramıza facede grup kuralım müsait oldugumuz müddetçe ordan konuşuruz
gelim yardım edim tatlım ilerleyen zamanlarda pratikleşirsin şekerim
evetttttt canımmm sende katıl aramıza facede grup kuralım müsait oldugumuz müddetçe ordan konuşuruz
:):) tamam kuralımm canımmm....facede de ekleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?