Arkadaş , eş, acabalar?

Hadi arada sırada görüş de çift olarak sürekli dipdibe olanları ben hiç anlamıyorum.

Eşiyle kaliteli vakit geçiremeyen, konuşacak şey bulamayan insanlar başkalarını hayatlarına müdahil etme ihtiyacı hissediyorlar bence.

Ayrıca boşanacaksa boşansın. Siz defalarca aynı şeyleri söyleyip, dert dinlemek zorunda mısınız? Evliliğinize özenmesi, eşinizi kendi eşiyle kıskanması ayrı bir itici. Mesafe koymak için tüm bunlar yeterli, aldatma ihtimali çok şart değil

Evet çok haklısınız

Esinizin arkadasinin esiyle hep dert, hep koca, evlilik mi konusuyorsunuz? Baska seyler konusun. Bizimde cift olarak gorustugumuz esimin arkadaslari var. Tabi her aktivitede birlikte degiliz, devamli gel git yapmiyoruz. Evlilige pek muhabbet gelmiyor. Kadin kadinayken bile oturup evlilik ici dert pek anlatmiyoruz. Bence biraz daha yüzeysel tutun muhabbetlerinizi oturup esinizi anlatmayin yani. Suyunu cikartmadan yaşasaniz birseyleri sikinti olmazdi

Benzer bir şey yaşamıştım arkadaşım ( erkek arkadaşlarımız cok yakin arkadas bizde oyle tanistik )sürekli erkek arkadaşını kötüleyerek benim erkek arkadasimi övüyordu. Kendi kavgalarini anlatıp seninki hic boyle degil seni seviyor ilgileniyor vs diyordu ben pek takılmadım . Sonra bi gün beni aradı yine kavga ektiklerini anlattı sebebi de şuymuş : bir gün benim erkek arkadaşım onun erk arkadaşı ve diğer erkek arkadaşları oturuyorlarmış ve çocuk kız arkadaşını kötülemeye başlamış diğerleri de ona destek verince benim erkek arkadaşım demişki o senin sevgilin bunu bu kadar erkeğin içinde acman böyle onun hakkında konuşmalarına seb3p olman doğru değil kız hakkında yanlış düşünecekler. Çocukta cevap olarak erkek arkadaşıma gözün varsa sen cik diyor benim erkek arkadaşımda o nasıl söz falan diye geçiştiriyor neyse bu durumu ben bilmiyorum kız aramış beni yine diyor ki erkek arkadaşımla kavga ettik böyle böyle olmuş seninki beni korumuş benimde onda gözüm varmis bir sürü kavga ettik dedi . Benim o an kan beynime sıçradı kızım dedim bak birdaha asla ama asla ne erkek arkadaşımi ne beni bir kavganıza bir konunuza karistirmayacaksiniz adını da ağzına almayacaksın. Kız çok bozuldu erkek arkadaşıma da söyledim bu sekilde olanlari oda sacmalama askim asla boyle bişey olmaz çocuk sınır haliyle konuştu diğer erkekler de kıza terbiyesiz kelimeler etti benim ağırıma gitti ben o yüzden müdahale ettim ne yaparlarsa yapsınlar normalde dedi ve konu kapandi kizla cocuk ayrildi zaten bi sure sonra

Uğraşmayı düşünmüyorum bu saatten sonra kimseyle. En mantıklısı mesafeli kalmak.

Uğraşmayı düşünmüyorum bu saatten sonra kimseyle. En mantıklısı mesafeli kalmak.

Uğraşma zaten herkes dışarıdan bakıp esin iyi vs diye yorum yapar ancak seninde esin için ne fedakarlıklar yaptığına bakmaz kims3 sende o kız gibi her ufak tartışmada ayrılalım deseydin eşinde bu kadar ilgili olmazdı dimi ama . Ne ekerse onu biçer.

Zaten değil ki. Dışarıdan iyi görünmek. Ne güzel ama esimin bana ne yaşattığını bi ben biliyorum

Zaten değil ki. Dışarıdan iyi görünmek. Ne güzel ama esimin bana ne yaşattığını bi ben biliyorum

Anlayabiliyorum siz ufak sorunları büyütüp insanların gözüne sokmadiginiz için insanlar aa ne mükemmel kocası var diyor birazda kendinde arayacaksın sorunu dışarıya özenmek yerine . Bazı insanlar sürekli dert yanıp ilgi çekmeyi seviyor boşverin kendi halinde devam etsin

Bu gozler oyle seyler okudu , bu kulaklar oyle seyler duydu ki, artik sasirdigim olay neredeyse yok. Ama bu konuda ortada net bir sey yokken sadece kiyaslama ornegine dayanarak senin esine karsi art niyet tasidigino soylemek yanlis olur.

Ben her zaman mesafeden yanayim, benim zamaninda esi vefat etmis yalniz yasayan kayinvalidesi ile kacan adam komsum vardi, ama bur ornekle yola cikarak her duruma aooow diye yaklasamam. O yuzden her seyi sinirda, dozunda birakmak gerektigine inanirim.

Bir de evliliginde yasadigin sorunlari ornek vererek destek olma samimiyetin yuksek olmadigi insanlara. Cunku gun gelir yuzune gozuna bulastirilir

sizinki tamamen iyi niyetten.mesafe koyun araya mecbur değilsiniz onun evliliğini kurtarmaya hem nedir o öyle sürekli dert yanma bumudur paylaşım sadece dert dinlemek.bence mesafe bile koymayın yol verin gitsin değmez tadınızı kaçırmaya

Kusura bakmasında igrenc bi hal alacak gibi gorusmeyin
g

Bence biraz beklemelisin. Ve asla esine soyleme. Aklinda yoksa bile sen aklina sokmus olursun. Biraz daha sabret hala rahatsiz olursan bi bahaneyle arkadasliginizi sonlandir.

Ben yavaş yavaş mesafeye koymaya başlardım. Rahatsız olurum her şeye bu kadar dikkat edilmesinden.

Rahatsız olmaya başladım. Ve iyice netleştirdim ne yapmak istediğimi. Görüşmek isterse dışarıda oda çok az görüşüp hicbisey anlatmicam ve epey bi mesafe koycam buna karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…