Arkadaş , eş, acabalar?

Belki art niyetli düşünülecek bir durum da yoktur.Fakat yaziminizdan aklı başında mantıklı biri olduğunuz anlaşılıyor siz yine de hislerinize güvenin ve mesafe koyun.

Bırakın bayan ne yapmak istiyorsa öyle davransın siz yine en saf olarak kendinizi görün.İnsanlar çok uyanık kimseye üzülmeyin, boşverin.

Açıkçası yaşı küçük dediniz birde bana bu anlattığınız tamamen ergen bir düşünce gibi geldi.İçinde sanki birşey olmadan konuşma yapmış gibi.
Ha şu var olmaz mı olabilir çünkü küçük ,cahil ve hata yapmaya musait.

Bence ilgisi gerçekten olsa bu kadar sazan gibi belli etmez giyimi falan keşke benim eşimin de seninki gibi olsa demez.. Bence boşuna kuruntu yapıyosunuz

Ben zaten eşimi iyi anlatmamaya çalışıyorum imrenmesin diye . Kız eşinin bizim Evliligimize özlendiğini söylemişti. Zaman geçtikçe ben anlatmasamda eşinden vs eşim hakkında biseyleri farketmiş olmali , bide çok anlatmasam bile bahsetmişim demek ki. Bu benim hatam olmuş. Sürekli dile getirince rahatsız oldum açıkçası.ikimiz ayni anda ayni konumda olunca tartisma yada baska bişey olunca Sen öyle yapınca eee eşin napti tepkisi noldu m? Diyor sonra esi benim eşimden iyi tepki verincd gayet iyiler benimkindem kötü tepki verince kiyameti kopariyor.

Eşi esnaf oldugu için mesela toplu para tutamıyor . Aylik almadiklari için. Kızda savurgan , çocukta, ev kirasi , faturalar vs zamaninda yatirilmiyor genelde yeme içme gezme tozmaya gidiyor.bu konuda sorumsuz . Ona ragmen maddi durumlari oldukça iyi . Ben aylik aliyorum ama kisitli ben kisarim . Benimle yada evimin düzeniyle esimin herseyi düzenli bi sekilde yapiyo olmasıyla kiyaslamasi da söz konusu. Esi gezdirir bi dedigi iki etmez . Sadece aile olmayı basarabildiklerini sanmiyorum . O eşini sorumlu tutuyor ama bence sorun ikisinde.

Siz o arkadaşa diyin ki "her ilişkinin,her evliliğin dinamiği farklıdır kıyaslama yaparak boşu boşuna kendini üzersin".. Buluştuğunuzda da siz pek fazla evliliğinizden bahsetmeyin o bahsederse de kendinizden örnekleme yaparak anlatmayın hiçbişeyi buna gerek yok.. Ve konuyu kapatın bence daha sıradan şeylerden bahsedin, kaynatın dedikodu falan yapın kafası dağılır belki biraz.. Size de kendine de bu kadar kafayı takmamış olur ilgisini başka yönlere çekin

Haklısınız. Neden kendimden örnek verirsem haline yada evliliğine sarılır gibi bi düşünceye kapıldım bilmiyorum. Ama yanlış davranmışım pişman oldum

Haklısınız. Neden kendimden örnek verirsem haline yada evliliğine sarılır gibi bi düşünceye kapıldım bilmiyorum. Ama yanlış davranmışım pişman oldum
Nerden biliceksiniz böyle olucağını olmuş bi kere bundan sonra dikkat edersiniz bişey olmaz.. Bence o size sadece özenmiş.. Şükredin ki özenilecek bi evliliğiniz var bu da bi çıkarım Bundan sonra daha dikkatli olun o genç arkadaşa karşı bence yeterli olur..

Arkadaşın ailesi “senin gibi gelinim olur inşallah” dediğinde eşiniz yanlış anladıysa, sizde anlayın. Eşinin evde olmasına ve vakit geçirmenize özeniyor kız. Kötü bir şey yok ki. Sizde eşli vakit geçirmeyi çok istemiyorsanız bir bahane bulun. Yavaş yavaş azaltın görüşmeyi.

"Kızın eşide hep bize gelmek istiyormuş. Birlikte zaman geçirelim istiyormuş. Çocuğun ailesi bu kızla evlenmeden önce beni çok severlerdi hep senin gibi gelinimiz olur insallah derlerdi .Kisiligimi beğendikleri için güvenilir bulduklari için mi acaba diyorum" cümlen de bana hoş gelmedi arkadaşım benim için bu cümleyi kursa ben de senin onun hakkında düşündüğün şeyi düşünürüm

Evliyken cift olarak görüştüğümüz bi arkadas da eski esimin isiyle kendi esinin isini kiyaslar, yoğunluğundan rahatsiz oldugundan bahsederdi.. Esyalarima bakar iç gecirirdi, "benimkiler aceleye geldi" derdi, ben de uzulurdum evi, esyasi icine sinmedigi icin.. Araba aldigimizda morali bozulmustu, kendilerinin de ihtiyacı vardi, esine yuklenmisti epey araba da araba diye..
Ben sorunlarımı yansitmadigim icin harika bi iliskimiz var saniyordu disaridan bakarak(asla kocişim modunda degildim).. Dışı seni içi beni yakar hesabi.. Biz bosaninca şok geçirdi, inanamadi..
Yani bazi insanlarda bu var, kiyaslamak, hayiflanmak, kendini mutsuz etmek.. Belki de oyle biridir arkadasin.. Kadinlar hisseder genelde kotu bi niyet varsa ama bahsettigin kotu olayin etkisiyle yanlis anliyor da olabilirsin.. Cok huzursuz oluyorsan eşli gorusmeyin, seyreklestirin..
Bi de bence kendi sorunlarini paylaşma..

Son düzenleme:
merhaba,

yinede tadarikli ol bence canim.
mesafeli olun ailecek, SIK SIK gorusmeyin, gerekte yok bence. Esinle evinde mutlu ol.
fazla samimi olmayi bende sevmiyorum sahsen...

aynen kendi sorunları anlatmakla hata eder konu sahibi

Tamam da sizde kadının sorunlarını fazla hafife almışsınız demek ki kadın için bunlar gerçekten soru demek ki kocasının ona zaman ayırmasını ilgilenmesini istiyor ve bence işi bahane olmamalı. Ama siz hep kocasını haklı çıkartıp kızı haksız buluyorsunuz ve evet düşünceniz paranoyakça eşinle karşılaştırabilir özenebilir ama göz koyuyor demek ağır bir itham hanımefendi.

Yok benle yüzü asık ama eşimle olunca gülüyor falan evet alacak kocanı elinden hemen görüşmeyi kes ne diyelim yanii bir bulunmaz hint kumaşı senin eşin çünkü kusursuz diğer tüm kocalar kusurlu ve eşlerinin kocanda gözü var oldu mu istediğin cevap. Görüşme o zaman bu kadar basit. Hadi kadın o düşünce de eşinize de mi güvenmiyorsunuz kadın ilgi gösterse eşinize eşiniz hemen atlayacak mı.

Hayır sunu anlatmak istedim kızı bn olumlu yonlendiririm diye mi düşünüyolar acaba

Yo ben benim kocam hint kumaşı mi dedim ? İnsan gibi bişey sordum. Yaraniza falan mi parmak basıldı konuda u kadar kışkırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…