Arkadaş edinme

Semosh1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
1
0
36
Merhaba arkadaşlar, ben iki sene önce Almanya'dan İstanbul'a taşındım yaşım 31. Evden çalışıyorum ve o yüzden fazla çevre edinemedim :KK43:. Bana bir tavsiyede buluna bilir misiniz ... İstanbul gibi bir yerde nasıl ve nerde doğru insanlarla karsilasa bilirim. Gerçek bir dosta ihtiyacım var .. önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, ben iki sene önce Almanya'dan İstanbul'a taşındım yaşım 31. Evden çalışıyorum ve o yüzden fazla çevre edinemedim :KK43:. Bana bir tavsiyede buluna bilir misiniz ... İstanbul gibi bir yerde nasıl ve nerde doğru insanlarla karsilasa bilirim. Gerçek bir dosta ihtiyacım var .. önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba.
Hosgeldiniz.
Istanbul un neresindesiniz ?
Konuşkan ve guleryuzluyseniz isiniz cok daha kolay. Hobilerinizden yola çıkarak sosyallesmek kolay olur bence.

çeşitli kurslar veya yapmayı hoşlandığınız aktivitelere katılabilirsiniz

Merhaba canım ben de Almanya’da yaşamıştım. Uzun süredir İstanbuldayım ama kafa dengi birini bulamadım. Arkadaş konusunda fazla seçiciyim ama bu aralar çok sıkıldım bu yalnızlıktan. İstanbul’da nerede yaşıyorsun? Ben Avrupa yakasındayım

X