arkadaş edinememek

Valla benimde yok olanda uzakta evlendm geldm baska sehre herkes cikar icin birseylerde yardim edersen ihtiyacini giderirsen senden iyisi yok yapmazsan kotusun.tamam buldm kardes gibi herseyimi anlatabilirim cok iyi insan diyorum ama bi bakyorum dedikodu yapar arkamdan yada kucuk bi bana uymayan davranisi soğutur. Kimsrye bisey anlatlmyor.kimsede arkadas olmyor.kimsem uok hissediyorm kendmi bende.

Ben girdigim ortama cok kolay ayak uydururum.
Yazdiklarinizdan hemen bi olasilik gordum mesela sohbet icin.
Diyosun ki is yerindekiler kv gorumce konulari konusuyor.
Ben mesela bayilirim insanlarin tecrubesindem tecrube cikarmaya.
Sorardim is arkadaslarima " abla ya, evlenince soyle soyle yapman gerek diyorlar, dogru mu? Ben isin acemisiyim ilerde lazim olur".
Yada "Abla evlilik zor mu?"
Yada "Evlenirken nelere dikkat etmeli adayda?" Gibi.
Bambaska bisey " sen evlisin bilirsin, cayin tadini tuttamiyorum siz nasil yapiyosunuz arksdaslar?"

Tabi yukarda yazdklarim tamamen benim acabilicegim konular, ve evet: evlilik delisiyim :D
Evlenmek istiyorum en acilinden.
Koca bulun bana :D

merhaba kızlar,
üniversite bittikten sonra iki kere sehir değiştirdim. şu an olduğum şehirde hiç arkadaşım yok, yalnız yalnız dolanıp durdum bugün de çarşı pazar ve bu durum artık sıkmaya başladı.
eskilerden üniversitede sevdiğim bi ortamım vardı ama herkes farklı şehirlere dağıldı fazlasıyla yoğunlar, görüşme sansımız çk az oluyor. şartlar tabii ki anlıyorum ama beni yaralayan hiç gerçek bi dostumun olmadığını hissetmem.
biraz çekingen ve girdiği ortama hemen alışamayan biriyim. popüler, über sevilen bi kız hiç olmadım.

son yıllarda daha güler yüz olmaya çalışıyorum kendimce çabalıyorum insanlarla bağ kurmak için ama pek sevilen biri değilim sanırım. bazen de bi noktada saçma bi davranışlarını görürsem aniden soğuyorum zaten sonrası yine yalnızlık.

iş ortamındaki arkadaşlar genelde evli, o muhabbetler görümce kaynana sarmıyor açıkcası. zaten bi yere kadar samimiyet kuruluyor iş ortamında.
sevgilim desen zaten yok.

hatta son sevgilim şunları söylemişti '' seni kimse sevmiyor, xx(o dönem ev arkadaşım olan kız) burdan ayrıldığında şimdiki kadar çağırmazlar etkinliklerine,görürsün'' yani o zaman pek belli etmedim ama hayli alınmıştım yaralı olduğum bi konu zaten. sevmemelerine gelecek olursak, fazlaca dedikodu yaptığını düşündüğüm bi grup vardı ki yaşları küçük kızlar, ben de o dönem sınavlara çalışıyordum pek içli dışlı olmadım açıkcası. bilmiyorum belki de sevilmeyen bi insanım gerçekten :KK43:

siz neler yapıyorsunuz, nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Bence hiç bulaşma.. Ben üniversiteyi bıraktım tekrar hazırlanıyorum. Üniversiteden 1 kişiyle bile muhatap olmuyorum. Liseden kendi seçtiğim bir iki arkadaşım var ondan fazlasını da istemiyorum. Zamanla çok güvendiğin gerçekten güvendiğin biri olursa onunla devam edersin

Back