- 15 Nisan 2017
- 313
- 233
- 23
- 30
- Konu Sahibi OzlemAydn61
-
Inşallah canımOlur insallah canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin ecele etme bende bolca dua et :)
Tabiki eş sırtını yasladigin dağ gibi sağlamsada çok büyük bir mutluluk bencedeEsinin seni sevmesi yaninda olmasi en buyuk mutluluk bence,gerisi gelir nasil olsa.
Kac uasindasin baya enerjik dolusun masallahBazen gidiyor,Enerji sektöründe calisiyor,bazi firmalara teknik seyler icin gidiyor,ben duramiyorsam artik onu merak ediyorum yani okadar
ortalik kötü anam.)
Bidaha gelince bi 3. Cocugu bekliyoruz :):)Bazen gidiyor,Enerji sektöründe calisiyor,bazi firmalara teknik seyler icin gidiyor,ben duramiyorsam artik onu merak ediyorum yani okadar
ortalik kötü anam.)
iki iyi canim ya,olmayanlara nasip etsin mevlam,korunuyoruz artik bizimki sevmesede.)Bidaha gelince bi 3. Cocugu bekliyoruz :):)
Hahahaa korunun tabiii rabbim o iki cocuguna saglikli omur versin :)iki iyi canim ya,olmayanlara nasip etsin mevlam,korunuyoruz artik bizimki sevmesede.)
Ooooo 30 ' yaklastin beee :))28 oldum,
Ayyyy sormaaa yaa benimki hic duskun degildir valla cok rahatim o konuda :)))esas sizde aksiyon olmali heyyy,ne uyutuyon adami git kaldir,gelin benimki elimden cekecegi var.
Daha bu zamanda boyleyse ilerde işin zor ozman,sende düşkün degilsin sanirim,ama herseye ragmen haftada ikiyi ucu buldur sen ne olu ne olmaz.))Ayyyy sormaaa yaa benimki hic duskun degildir valla cok rahatim o konuda :)))
Uufff sacmalamaa beee ne alakasi vaaar haftada bir yeter adam bana duskun ona degil cidden :):):))Daha bu zamanda boyleyse ilerde işin zor ozman,sende düşkün degilsin sanirim,ama herseye ragmen haftada ikiyi ucu buldur sen ne olu ne olmaz.))
Yaaaa bizde sevgi yogunlugu vaar biliyomusun bu yuzden cok bunaltiyo beni aslindaaa insan biri beni cok sevsin der ama bu yani benim esiminki cok fazla vee buda kiskanclikligi getiriyo pesinden :/oda güzel,oyle olmasida senin acindan iyi canim,28 oldum ama minyonum dur gostermem pek yasimi,
evlilikte onemli yer tutar ama iliski,sevildgini deger verildigini hissettiryor,herkesin yapisi baska babi,onemli olan anlayis ce sevgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?