- 26 Mart 2018
- 114
- 34
- 98
- 29
- Konu Sahibi OzlemAydn61
Bende istanbul canimiyiym canim ne olsun ev isleri,telase Adanadayim ben sen nerdensin?
Kac yillik evlisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istanbul canimiyiym canim ne olsun ev isleri,telase Adanadayim ben sen nerdensin?
Bence hic acele atme canim rabbim onunda hayirlisini veririr zamanida vardir belkide kac yillik evlisinYok canım bendede sorun var 2 yada 3 adet gecikmesi yaşadım acaba yumurtlamiyor miyim dedimyumurtalarra baktı dr iyi dedi amma hormon testi istedi olsa bir bebis ailemiz tam olacak ilimizde ailelerimizle konuşmuyoruz kendi ailemizi kuracağız bebisle herşey çok güzel olacak sanki bebis olsa
Ahhhh ahhh kocam yorgun suan uyuyo bende gececiyim evde nobet yapiyorum :):)nasil gidiyor hayat,kosusturmacalar,kocis cekistirmek isteyenler,kv derdi olanlar dokulsun bakalim
Ohhh masallaah bize dee insallaah beb daha 5 aylik :)Ben 8 yillik evliyim özlem,sen?
8 aylık evliyim canım yaş 25 olacak bu yıl ben elli yaşında olunca cocugum 25 olacak o yüzden olsun istiyorum ailesini kurduğunda arkasında ailesi olduğunu bilsin istiyorum allah büyük ya ölüm varBence hic acele atme canim rabbim onunda hayirlisini veririr zamanida vardir belkide kac yillik evlisin
Bende o kadarda detayli dusunme ya gercekten bende 23 yasindayim ve cocuk dusunmuyoruz suan bi 3 yada 2 yil gecsin istiyoruz bence daha 8 aylik bi evlilik erken olur insallah:)8 aylık evliyim canım yaş 25 olacak bu yıl ben elli yaşında olunca cocugum 25 olacak o yüzden olsun istiyorum ailesini kurduğunda arkasında ailesi olduğunu bilsin istiyorum allah büyük ya ölüm var
Hahahaaa :):):) orda tekmisin peki ailen falan nerde yasiyorBenimki de sehir disinda 10 gundur,seninki yine evdeymiş,elinin altinda yani.)) gelsin zaten atliuacm üstune..)
Canım aile denen duyguyu tatmak istiyoruz eşim ve benim ailemizle baglarimizi kopardik bencillik olmadan bir aile 3 kişilik bir aileBende o kadarda detayli dusunme ya gercekten bende 23 yasindayim ve cocuk dusunmuyoruz suan bi 3 yada 2 yil gecsin istiyoruz bence daha 8 aylik bi evlilik erken olur insallah:)
Olur insallah canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin ecele etme bende bolca dua et :)Canım aile denen duyguyu tatmak istiyoruz eşim ve benim ailemizle baglarimizi kopardik bencillik olmadan bir aile 3 kişilik bir aile![]()
Ohhh ne guzel kac cocuk vaar kac yasindalar :)Ailemde burda cocuklarimla birlikteyim,ama kocis hasreti baska baska tabii.)) iş için gitti
Kac yillik evlisin canimEvliyim cocuk yok![]()
Hahaaaa ne isindeki esin hep boyle gidiyomu2 tane balim var 2 ve 6 yasindalar,bir kiz buyuk erkek.)
babalari olacak da bi geleydi hayirlisyla