• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş ariyorum :(

insallh cnm kavuşursun,yumurtlaman normalse catlatma ignesi verir zaten,o gunlerde sik sik ilişki verir,igneler pahali biraz malesef,tüp bebek icinse 10 bin gerekiyor

Yok canım bendede sorun var 2 yada 3 adet gecikmesi yaşadım acaba yumurtlamiyor miyim dedimyumurtalarra baktı dr iyi dedi amma hormon testi istedi olsa bir bebis ailemiz tam olacak ilimizde ailelerimizle konuşmuyoruz kendi ailemizi kuracağız bebisle herşey çok güzel olacak sanki bebis olsa
Bence hic acele atme canim rabbim onunda hayirlisini veririr zamanida vardir belkide kac yillik evlisin

Bence hic acele atme canim rabbim onunda hayirlisini veririr zamanida vardir belkide kac yillik evlisin
8 aylık evliyim canım yaş 25 olacak bu yıl ben elli yaşında olunca cocugum 25 olacak o yüzden olsun istiyorum ailesini kurduğunda arkasında ailesi olduğunu bilsin istiyorum allah büyük ya ölüm var

Benimki de sehir disinda 10 gundur,seninki yine evdeymiş,elinin altinda yani.)) gelsin zaten atliuacm üstune..)

8 aylık evliyim canım yaş 25 olacak bu yıl ben elli yaşında olunca cocugum 25 olacak o yüzden olsun istiyorum ailesini kurduğunda arkasında ailesi olduğunu bilsin istiyorum allah büyük ya ölüm var
Bende o kadarda detayli dusunme ya gercekten bende 23 yasindayim ve cocuk dusunmuyoruz suan bi 3 yada 2 yil gecsin istiyoruz bence daha 8 aylik bi evlilik erken olur insallah:)

Ailemde burda cocuklarimla birlikteyim,ama kocis hasreti baska baska tabii.)) iş için gitti

Bende o kadarda detayli dusunme ya gercekten bende 23 yasindayim ve cocuk dusunmuyoruz suan bi 3 yada 2 yil gecsin istiyoruz bence daha 8 aylik bi evlilik erken olur insallah:)
Canım aile denen duyguyu tatmak istiyoruz eşim ve benim ailemizle baglarimizi kopardik bencillik olmadan bir aile 3 kişilik bir aile :KK61:

deniz daha 8 ayda bu nekadar karamsarlik oyle,sen inan ilk önce,bende cok kafama takiyordum ilk baslarda,oyle kendimizi yiprattik,sonra hersey kendiliginden normale geldi,daha iliskiye bile alismamissindir,cocuk da gir guzel gunlerde ins.

2 tane balim var 2 ve 6 yasindalar,bir kiz buyuk erkek.)
babalari olacak da bi geleydi hayirlisyla

Back
X