• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş ariyorum :(

OzlemAydn61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
114
34
98
29
Ev hanımıyım bu yüzden cok boş kalıyorum ve cogu zaman canim sıkılıyor arkadaşım da yok komsumda yok ara sıra takılalım burda kızlar ne dersiniz?

iyiym canim ne olsun ev isleri,telase Adanadayim ben sen nerdensin?

nasil gidiyor hayat,kosusturmacalar,kocis cekistirmek isteyenler,kv derdi olanlar dokulsun bakalim

Iş yok eşim işten çıkmak istiyor bebis düşünüyoruz oda olmuyor herşey ters mi gider gidiyor bakalım hayr olsun

vardir bir hayir canim,bebis icin tedavimi oluyorsun,kolay gele,bnim de ilk cocugum tedavi ile olmustu ikinci ama kendiliginden oldu,

vardir bir hayir canim,bebis icin tedavimi oluyorsun,kolay gele,bnim de ilk cocugum tedavi ile olmustu ikinci ama kendiliginden oldu,
Yok canım elde yok avuçta yok şimdi eşim sperm testi yapılacak tip bebek le olur derlerse naparız diyorum yapacak birşey yok diyor ama üzüntüsü çok belli oluyor bir evimiz var oda satlik etsek 120 bin felan eder zor satılır daha öncede satlik ettik çok aşağı fiyat verdiler hep hayırlısı

sperm testi mutlaka tabi yapilmali,ama skma canini,1 tane bile saglikli olsa dr.lar basariyor,senin yumurtlama dönemin,regl döngün normalse kalirsin ins.

sperm testi mutlaka tabi yapilmali,ama skma canini,1 tane bile saglikli olsa dr.lar basariyor,senin yumurtlama dönemin,regl döngün normalse kalirsin ins.
Yok canım bendede sorun var 2 yada 3 adet gecikmesi yaşadım acaba yumurtlamiyor miyim dedimyumurtalarra baktı dr iyi dedi amma hormon testi istedi olsa bir bebis ailemiz tam olacak ilimizde ailelerimizle konuşmuyoruz kendi ailemizi kuracağız bebisle herşey çok güzel olacak sanki bebis olsa

Back
X