- 26 Mart 2018
- 114
- 34
- 98
- 29
- Konu Sahibi OzlemAydn61
Ev hanımıyım bu yüzden cok boş kalıyorum ve cogu zaman canim sıkılıyor arkadaşım da yok komsumda yok ara sıra takılalım burda kızlar ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaaa tatlim :)Bende ayni senin gibiyim canim
Napiyosun nasilsin nerde oturuyosun :)selam canimmm.)
Yok canım elde yok avuçta yok şimdi eşim sperm testi yapılacak tip bebek le olur derlerse naparız diyorum yapacak birşey yok diyor ama üzüntüsü çok belli oluyor bir evimiz var oda satlik etsek 120 bin felan eder zor satılır daha öncede satlik ettik çok aşağı fiyat verdiler hep hayırlısıvardir bir hayir canim,bebis icin tedavimi oluyorsun,kolay gele,bnim de ilk cocugum tedavi ile olmustu ikinci ama kendiliginden oldu,
Yok canım bendede sorun var 2 yada 3 adet gecikmesi yaşadım acaba yumurtlamiyor miyim dedimyumurtalarra baktı dr iyi dedi amma hormon testi istedi olsa bir bebis ailemiz tam olacak ilimizde ailelerimizle konuşmuyoruz kendi ailemizi kuracağız bebisle herşey çok güzel olacak sanki bebis olsasperm testi mutlaka tabi yapilmali,ama skma canini,1 tane bile saglikli olsa dr.lar basariyor,senin yumurtlama dönemin,regl döngün normalse kalirsin ins.