• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş ariyorum :(

Bazen gidiyor,Enerji sektöründe calisiyor,bazi firmalara teknik seyler icin gidiyor,ben duramiyorsam artik onu merak ediyorum yani okadar
ortalik kötü anam.)

esas sizde aksiyon olmali heyyy,ne uyutuyon adami git kaldir,gelin benimki elimden cekecegi var.

oda güzel,oyle olmasida senin acindan iyi canim,28 oldum ama minyonum dur gostermem pek yasimi,
evlilikte onemli yer tutar ama iliski,sevildgini deger verildigini hissettiryor,herkesin yapisi baska babi,onemli olan anlayis ce sevgi.

oda güzel,oyle olmasida senin acindan iyi canim,28 oldum ama minyonum dur gostermem pek yasimi,
evlilikte onemli yer tutar ama iliski,sevildgini deger verildigini hissettiryor,herkesin yapisi baska babi,onemli olan anlayis ce sevgi.
Yaaaa bizde sevgi yogunlugu vaar biliyomusun bu yuzden cok bunaltiyo beni aslindaaa insan biri beni cok sevsin der ama bu yani benim esiminki cok fazla vee buda kiskanclikligi getiriyo pesinden :/

Back
X