Bende yakın zamanda böyle birşey yaşıycam ve ölüyorum heycandan
Bu konuyu görmem çok iyi oldu. Şu heycanı yensem gerisi kolay olacak gibi ama :18:
Böyle korkulara düşerek ALLAH ı ve onun yarattığı kaderi,kısmeti yok sayıyor gibiyim sanırım. Çünkü kısmetten öteye köy yok. ALLAH ne yazdıysa o olacak diyorum bazen, poponu yırtıp başına giysen de olmayacaksa olmayacak, olacaksa önüne hiç kimse geçemez ALLAHtan başka diyorum. Aslında harbiden de öyle, mesela iki insanın birbirine deli gibi aşık olması onları bir arada tutmaya nasıl yetmezken , birbirlerinin kaderlerinde yoksa eğer... İşte bu da aynen öyle.
ALLAH a bırakıp , tevekkül etmeliyim . En doğrusu bu. Kısmet... Hayırlısı. Bugünden itibaren okuyabildiğim kadar dua okuyup kendimi rahatlatacağım . Çünkü bu bendeki aşağılık kompleksi gibi bir şey.
kısmet birdahaki sefere görüşüceksiniz eminimm leonela.. Bu arada bende çok heyecanlıyım diyordum ya bana yanlış söylenmiş yaşı 9 yaş varmış ben 6 sanıyordum. Napıcağım bilemedim bir türlü birde gelecekler yarın birşey de diyemedim :/ yani anlayacağınız o tatlı heyecanım felan hepsi gitti
Canım neden böyle düşünüyorsun ki? Bence şu anda her şey tıkırında ilerliyor. Ve bence senin negatif düşünmendeki sebep korku. Yeni bir ilişkiye başlıcaksın inşallah ve acaba nasıl olacak, beni gerçekten mutlu edebilir mi soruları kafanda dönüyor gibi. Çünkü hiç sevilmedim demişsin. İnşallah Allah bu sefer karşına istediğin insanı çıkarmıştır tatlım.. Burç olayına da çok sevindim ya en iyi anlaştığın burç olması süper olmuş :) Lütfen pozitif düşün, gülümse ve güzel hayaller kur. Her şey çok güzel olucak bence :)
Ne bileyim o kadar fazla düşünmüyordum ki. Yarın senin gibi yazarım artık bende haber ederim
Ben okuyamam , tatile gidiyorum 2 günlük ama sen yaz canım, dönünce okurum :)
geldiler bugün ben yaş farkından dolayı bayağı bi ön yargılıydım fakat gördüğüm an dedim ki yaşıyla alakası yok 24-25 gösteriyorr ablası ile gelmişti çok cana yakın bir ablası var duruşu hareketleri çok iyiydi. işten izin aldığı için çok fazla kalamadılar ama gittikten sonra yarım saat geçmedi haber geldi oda çok beğenmiş bende. aile büyükleriyle konuştuk bakalım onlardan büyük tanışma için haber bekliyoruz şimdiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?