- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
-
7 sene önce diyorsun ya.......diyelimki hatalısın..(ki ortada cokta büyük bir yanlış yada aldatmak vs.yok)
ne demek evlenmekten vazgecmek...basbayagı bahane cnm...bu kadar basit sevmiş seni yani..
bi çırpıda adam bi geleceği ziyan edebiliyo..helal olsun walla..
banada sanki bu bahane gibi geliyor..
arkadaşın evde yalnız kalıyorsa ne olmuş bundan sevgiline ne yani kişi kendinden bilir işi demişler
bence 7 yıllık ilişki bu sebeple bitemez başka bişey var sevgilinin aklında bence
gerçekten 7 sene önce olmuş bir olay ki o arkdaşımla görüşmyrm 7 yıldır çünkü ilk bunalrı tanıştırdığımda arkdaşımdan rahatsız olmuştu bende kendisiyle konuştum muhabbetimi kestim malesef evlenmekten vzgeçti yalan söylediğimi düşüno sakladığım bişielr olduğunu düşünüyoo ya dedim böyle bişi olsa tanıştırırmıydım sizi bulalım tlfnunu arkdaşalardan öğreneleim görüş diyorum ona da karşı 13 gündür arayıp sormuyo ziyan ediyo napcağımı bilmyrm arıyrm açmıyoo ya düşünsene 1 ay kala evlenmeye bu yapılırmı çok zor durumdayım çokkk çıldırcam akıl verin banaa
ah güzelim nasıl rahatlayım sebepsiz yere bana bunu yaşatıyo en kötüsüde biz evlenmeye karar verince birlikte oldukkbunu bile bile nasıl gider mantığım almıyooo 7 yıllık bir ilişki evlenmeye 1 ay kala bitmemesi gerek
Nesini seviyorsun bu adamın,eski defterleri karıştırıp seni rencide etmesini mi.off güzelim sevmesem inan hiçbişeye katlanmamda ama seviyorum işte seviyorum
evet canım mayıs ayında karar verdik evlenmeye ve ozaman birlikte olduk temmuz 23 de de tartıştı ondan sonra oldu yanineden çıakrdığını bende bilmyr güvensizlikk belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?