Arkadalar ltfen yardmc olun..

7 sene önce diyorsun ya.......diyelimki hatalısın..(ki ortada cokta büyük bir yanlış yada aldatmak vs.yok)

ne demek evlenmekten vazgecmek...basbayagı bahane cnm...bu kadar basit sevmiş seni yani..

bi çırpıda adam bi geleceği ziyan edebiliyo..helal olsun walla..

gerçekten 7 sene önce olmuş bir olay ki o arkdaşımla görüşmyrm 7 yıldır çünkü ilk bunalrı tanıştırdığımda arkdaşımdan rahatsız olmuştu bende kendisiyle konuştum muhabbetimi kestim malesef evlenmekten vzgeçti yalan söylediğimi düşüno sakladığım bişielr olduğunu düşünüyoo ya dedim böyle bişi olsa tanıştırırmıydım sizi bulalım tlfnunu arkdaşalardan öğreneleim görüş diyorum ona da karşı 13 gündür arayıp sormuyo ziyan ediyo napcağımı bilmyrm arıyrm açmıyoo ya düşünsene 1 ay kala evlenmeye bu yapılırmı çok zor durumdayım çokkk çıldırcam akıl verin banaa

ya bahanemi ne inan bilmyrm mantığım almıyo artık ya evine gidip onnla bişiler yaşadığımı düşünüyo galiba ama gerçekten öyle bişey yok ya öyle bişi olsa tanıştırırmıym diyorum anlamıyo dinlemiyoo napcağımı bilmyrm beynim durdu babam dün benimle konuştu gelsinler düğünmü yapcakalr nişanmı yapcaklar apsınlar artık ben insanalr sorduğunda bişey söyleyeemyrm diyo haklı çünkü yaşadığımz yer ilçe ve ben o ilçede öğretmenm ailemde buranın en yerli tanınmış alesi offf ama onalra kavga ettiğimizi söyleyemeyrm çünkü bittiğinide bitmediğini bilmyrm çıldırdım iyice çıldırdımmmm

tatlım belliki çok üzgünsün...fakat lütfen güçlü ol..

düşünsene seni böyle bişey için bile ne kadar yıpratıyor..evlenince nolucak..?

duygularına yenik düşme arkadaşım..ilgilenme bırak..dünyanın sonumu bu...allah baska dert vermesin..

hadi rahatla gevşe....opuyorumnanaktan

ah güzelim nasıl rahatlayım sebepsiz yere bana bunu yaşatıyo en kötüsüde biz evlenmeye karar verince birlikte oldukk bunu bile bile nasıl gider mantığım almıyooo 7 yıllık bir ilişki evlenmeye 1 ay kala bitmemesi gerek

Canım lütfen sadece bu yüzden seni üzen bir adamla evlenmeyi isteme..Seviyorsundur,acı çekiyorsundur bunu anlayabilirim ama birlikte oldunuz diye yanlış adımlar atmamalısın..

Çok özel olmazsa bir şey sorabilir miyim,siz birlikte olduktan sonra mı değişti tavırları ? Çünkü inanın 7 sene önceki mevzuları neden ön plana çıkarttığını hala anlayamadım bende..

la ben dün daha ne yediğimi hatırlamıyorum bebeye bak 7 yıl öncesini bravo o adamla evlensen 50 yıl öncesini başına kakar anacım benden buna yorum yok içinden nasıl geliyorsa öle davran

bence bu arkadaş evlelikten korktuğu için olabilirmi son zamanlar yaklaştıkça erkeklerde öyle fobiler olur ondan olabilirmi bence sesingi çıkarma aramada bırak o arayana kadar dönüp dolaşır gelir

off güzelim sevmesem inan hiçbişeye katlanmamda ama seviyorum işte seviyorum
Nesini seviyorsun bu adamın,eski defterleri karıştırıp seni rencide etmesini mi.
Seviyorum işte ne kadar basit bir kaçış.Bana bir insan bu denli gerginlik yaşatsa yürüsün gitsin,eyvallahım olmaz.
Bir de sana güvenmeyen takıntılı bir insanla bir ömür geçer mi allasen.Ne malum seni sütçüden tüpçüden bakkaldan manavdan esnaftan kıskanmayacağı.
Laf ağırdır arkadaşım,kaldırırken belini incitirsin...Laf ağırdır arkadaşım,ezilir altında kalırsın,yüreğin incinir.
Hadi silkelen kendine gel,eğer ararsa ağırlığını koy ve ilişkiyi sen yönlendir.Baktın aynı tas aynı hamam,İzzzmir Marşıyla uygun adım,sol sol soool,kıt'a durma devam...Ne var ki birlikte olduysan,diyeti ömür boyu eziyet çekmek mi bu hatanın..
Kolaylıklar seninle olsun a.s.

evet canım mayıs ayında karar verdik evlenmeye ve ozaman birlikte olduk temmuz 23 de de tartıştı ondan sonra oldu yani neden çıakrdığını bende bilmyr güvensizlikk belkide

Canım umarım bu adam,bak benimle birlikte olduysa kim bilir daha neler yapmıştır zihniyetindeki birisi değildir,7 sene önceki mevzuyu tartışma meselesi yapmasına dair aklıma gelen düşünce bu oldu.Sana güvenmiyorsa da kendi güvensizliğiyle bırak onu,hakkında hayırlısını dilerim :teselli:

canım benim durumuna çok üzüldüm ama güçlü olmalısın annesine de anlatmamış zaten belkide blöf yapıyordur bence mesaj çekme arama sorma biraz da o senin peşinden koşsun 7 yılını bir anda silip atamaz bir insan seviyorsa

bilmiyorum güzelim annesiyle konuştuktan sonra demekki annesi söylemiş konuştuğumuzu gece 2 de msj çekti işte anneme bişey söylemedim annem rahatsız ama iyileşiğinde söyleyecem sende bişey söyleme ama artık olmayacağını ve dahaaa bir çok şeyy söyledi annemelre söylememi istedi sonra söyleme dedi zamanı gelince söylersin dedi iyi tamam dedim artık ben yokum senin hayatında çıkıyrm dedim bu sefer bunada bana tavır yapma dedi off ne yapmaya çalıştığını bilmyorum yazdığı tüm mesajları buraya yazsammı mi ki benim mantığım almıyo blöf yaptığını sanmıyorum ne biliym umudum kalmadı o msjları okuduktan sonra yok aramıyrm hatta dün annesiyle konuştuğumuzu da arayıp söylemedim demekki annesi hemen söylemiş eğer aklına gitmeyi koyduysa 7 yıl değil 50 yıl olsun yine giderr çaresiizim hemde çok

ARKADAŞLAR 13 GÜN ARADAN SONRA MSJ ÇEKTı YıNE ÇEKMEZDı AMA DÜN KANDıL ıÇıN ANNESı ARADI KAPATTIKTAN SONRA HEMEN ONA SYLEMıŞKı YAZDI VE ŞıMDı ONLARI YAZIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN BEN BıTTıĞıNı ANLADIM YA SıZZ ?
MSJ 1: annemin hiçbişeyden haberi yok ama yakında öğrenicek pansumanalrı falan bitince sende bişey söylemezsen sevinirim.
MSJ 2 :herşey çok açık zaten yapacak bişi yok şuan annein derdiyle uğraşıyrm değişmeyecek sorunlara ayıracak enerjim ve sabrım yok.
MSJ3:şu sıralr kendini toparlayana kadar ne sorunlar ne yaşananalrla ilgili hiçbişey bilmiyo ve toparlanıncaya kadara dabilmeyecek k.i.b.
MSJ 4:ailene zamanı gelince söylersin
MSJ 5:Hayat senin hayatın istediğin gibi açıklama yap veistediğin gibi yaşla hayatını ogünki konuşmalrın hepsini tlfna kaydettim umarım açıklama yaprken yalan söylemezsin
MSJ 6:Kabullendim durumu artık boşa küreke çekemem artık
msj : ben bela okumadım kötü sözde söylemedim ben sadece sevdim ve acısını yaşıyrm ve yaşıycam kızgınlıkla yanlış bişi yapmak istemyrm şu sıralr umarım mutlu olursun ( laf mı şimdi bu sizce)
MSJ 7: BU TAVRIN HOŞUMA HıÇ GıTMEDı BEN YATIYRM DEDı. ben burda tamam ozaman artık ben hayatında yokum dediğim için söyledi
MSJ8 :yapıyrsun benim nelr yaşadığımı hangi psikolojide olduğumunelerle boğuştuğumu kabullenmenin ne kadar zor olduğunu bilmezsin ve acıyı sen hala anlayamazsın o yüzden beni bi kenara bırak hayatına çeki düzen ver aklımda güzel anıalrla kal
Ya bilmyirm gitmemide istemiyo kalmamıda ama sanki bitti artık ailene bi söyle bi söyleme diyooo off çıldırcam akıl verinnnnn ben hata yapmadımki aldatmadımki hiçbişey yapmadım haketmiyorummm bu sözleri

evet canım aynen öyle başkalarıyla aynı şeyleri yaşadığımı düşünüyo ondan önce 5 aylık bir birlikteliğim vardıı sürekli sorgulanıyrm ve hep kendi inanmak istediğine inanıyooo çıldırmamak elde değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…