- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
-
ya gerçekten bilmyrm sıkıntısı ne ama her seferinde beni böyle suçlu konumuna düşürüp hep köşeye geçmiştir ve hepde yıllar önceki konularla ilgili bilmyrm annesiyle aram çok iyi ama bu sefer annesini de ararsam daha kötü olcak çok zor bir insan erkek arkdaşım ona da kızcak bide tartışmada annemlere bişey söylemeyelim üzülmesinler ameliyattan sonra söyleyeceğim dedi sonrada ailelere söylemeyelim geri dönüşü olmaz diyo onun arkasından da tükürüdğümü yalamayacağım diyoo offf kendisiyle çelişiyoo ve bende şuan ne olduğunu bilmyrm bitti dese gidip ailemle konuşcam hiç normal bir durum değil
Erkek arkadaşınızın evine gidip gitmediğini merak ettiği kişi ile aranızda birşeyler mi oldu? Yani önceden o kişi ile mi beraberdiniz yoksa normal arkadaşınız mıydı?
Eğer normal arkadaşınızsa böyle bir soruyu sorması bile saçma çünkü siz bir grup arkadaşınızla ondan önceki hayatınızda istediğinizi yapmakta serbestsiniz ve onun kendinden öncekiler için hesap sormaya hakkı yok. Sosyal hayat bu. Başkalarını etkileyecek yanlışlar yapmadığım sürece kimseyi ilgilendirmez kimle nereye gittiğim.
Eğer o kişi önceden sevgili olduğunuz biriyse erkek arkadaşınızın cinsellik anlamında merak ettiği birşeyler olabilir. (bence bu da 7 yıl önceyi sorması için sebep değil)
Ama benim uzaktan gördüğüm bu adamın bahane aradığı. Eğer süreki geçmişe takılı kalan biriyse işiniz çok zor bir ömür geçmez böyle. İyi düşünün. Biri beni arayıp sormuyorsa görüşmek istemiyordur sevmiyordur derim. Beni 7 yıllık bir ilişkiden sonra pat diye 7 yıl önceki birşeyden yargılıyorsa da "Benden iyi birini buldun heralde. O halde hiç durma. Güle güle" derim. Allah büyük söyletmesin... Ama bence iyi düşünün.
evet canım daha öncede böyle şeyler sürekli herşeyin altında bişiler arıyo nişanlılık fkrinin korkuttuğunu sanmıyrm çünkü çok istyrdu inan banada çok anlamsız geldi yaptığı ya sürekli yalan söylediğimi düşünüyo halbuki yalan falanda söylemyrm sürekli 7 yıl öncesinden yapılan tatışmalrı ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo ve bana diyoki sana diyo 7 yıl önce sorduğum soruların aynısı 3 -4 yıl aradan sonra soruyrm aynı cevapları vercekmisin diyee şok oldum inanırmsn
slm canım ortada bir karışıklık var sanırım nasıl çözersin bilmem ama sana güvenmeyen ve geçmişte yaşadıklarınızla sürekli seni yargılayan bir insanla devam etmen seni bence mutsuz eder bu kişi evlendikten sonra bunlara devam edecektir. buda bir ömür demek çekilmez bence dünyaya bir erkeğin cilesini çekmeye gelmedik değil mi. doğru bildiğini yap kendi kararını ver. bence tabi seni etkilemek istemem olaya birde bu taraftan bak istedim allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?