Arkadalar ltfen yardmc olun..

yani tersi olsaydı yine laf sayardı ama böyle de saydı ve hangi durumda olduğumu dahi bilmyrm gerçketen bırakıp gider mi bu halde bilmyrm o zman nasıl toplarım kendimi bilmyrm söyledim ya taktığına takıyo yıllar öncesinde yaşanmış olaylar üzerine çıakrıy tartışmaları şimdiye kadar tahammül ettim seviyorm çünkü ama sürekli aynı şeylerin ısıtılıp önüme konmasıda hoş değil tepkimi gösterdim tartıştığımzda aa diyo sende sorgulamay başladıysan artık olmaz diyo sadece kendisi sorgular keyfine göre hareket eder ya varmı böyle bişey anlamıyrm ki herkes biliyoo 1 ay sonra düğün nişan lacak ama son dakika yaptığını bak ve herkes 7 yıllık olduğunu biliyo bırakıp giderse hangi konuma düşerim hiç düşünmüyo mu off çıldırcam valla

Erkek arkadaşınızın evine gidip gitmediğini merak ettiği kişi ile aranızda birşeyler mi oldu? Yani önceden o kişi ile mi beraberdiniz yoksa normal arkadaşınız mıydı?

Eğer normal arkadaşınızsa böyle bir soruyu sorması bile saçma çünkü siz bir grup arkadaşınızla ondan önceki hayatınızda istediğinizi yapmakta serbestsiniz ve onun kendinden öncekiler için hesap sormaya hakkı yok. Sosyal hayat bu. Başkalarını etkileyecek yanlışlar yapmadığım sürece kimseyi ilgilendirmez kimle nereye gittiğim.

Eğer o kişi önceden sevgili olduğunuz biriyse erkek arkadaşınızın cinsellik anlamında merak ettiği birşeyler olabilir. (bence bu da 7 yıl önceyi sorması için sebep değil)

Ama benim uzaktan gördüğüm bu adamın bahane aradığı. Eğer süreki geçmişe takılı kalan biriyse işiniz çok zor bir ömür geçmez böyle. ıyi düşünün. Biri beni arayıp sormuyorsa görüşmek istemiyordur sevmiyordur derim. Beni 7 yıllık bir ilişkiden sonra pat diye 7 yıl önceki birşeyden yargılıyorsa da "Benden iyi birini buldun heralde. O halde hiç durma. Güle güle" derim. Allah büyük söyletmesin... Ama bence iyi düşünün.

böyle ne yapacağını kendiside bilmiyorsa arkadaşım vallaha hiçç oralı olma zaman bırak gitsin . paşa beyimiz nasıl yapmak istiyorsa bırak yapsın. şimdi üstüne gitsen annesiylede konuşsan sen suçlu olacaksın belli. vallaha sıkma canını oevlilik olursada olmazsa nasip meselesi. allahtan hayırlısını dene . böyle bir aya kala bu duruma gelmek belkide allah yüzüne bakıyor senin :)

ah be tatlım sosyal arkdaşımdı ve tanıştırdım da ikisini yani çekindiğim hiçbirşey yok anlayacağın ama o takılı kaldıklarına kalıyo bunun gibi daha birçok şey ama hep beni suçluyo ve yalancı konumuna düşürüyoo doğruyuda söylesem bi bahane buluyo yalanda ama gerçekten yalan söylemedim ve diyorum ya tanıştırdım bide öyle bişey olsa tanıştırırmıym git ara sor diyorum ne arayacağım diyooo şimdide 10 gündr tlfnlara msjlara cevap vermiyo yoruldum bende 7 yıldır sürekli sebepsiz şeylerden beni yargılamasından ama hep sonunda sanki ben suçluymuşum pozisyonuna düşürüyoo of

Ah canım ah işin çok zor ya. ınan 7 yıl bitirmek kolay değil. Benim ilişkim bir yıllık bana deseler bitir. Çok zorlanırım. Hele bir de 7 yıl olsa off off... Ama inan eğer seni bırakmışsa vazgeçmişse hiç düşünme bile. ınan en büyük acılar bile iki günde unutuluyor. 7 yılı unutursun ama evlenirsen 40-50 yılın heba olursa ne olacak. Bekle bir hafta daha aramazsa bir daha hiç peşine düşme.

kusura bakmayın ama bence sizden ayrılmak için bahane uydurmuş erkek arkadaşınız..
kalıbımı basarım hayatında başka biri vardır,,benim başıma da aynı şey geldi,erkek arkadaşım zamanında önemsiz bir olaydan kavga çıkardı ve bitti dedi ayrıldık,3 gün sonra başka biriyle çıktığını duydum :dilcikar: bu sözlerim sana acı gelebilir ama öyle,erkek milleti sıkıştığı yerde hep bir bahane yaratır bu genlerinde var...
sözün özü canım ''seni istemeyeni sen hiçççççççç isteme ve üzülme'' deymezz yani :1hug:

Son düzenleme:
hiç üstüne düşme düştükçe seni suçlu zanneder
büyük bi hataya düştün buyur yol senin de.
iyi niyetimi 7yılımı harcadın seni affetmicem de.
bundan sonra ben seninle evlenmem,git sen annenlere söyle de.

erkek arkadaşının baya bir dedektif ruhu varmış....:1ninca:

açığını yakalamaya çalışıyor...şüpheci....ayrıca bahanesi çok komik ve saçma.....

bence hiç sesini çıkarma aramada....ararsada dişini göster....ayrılmak istiyorsan açıkça söle mert ol de...böyle bahanelere gerek yok de....

aramaktan, mesaj çekmekten vazgeçin. derdi olan o, o sizle konuşmaya çabalasın.
annesini kesinlikle aramayın.
geçmişi devamlı gündeme getirecekse, ortak bir gelecek mutluluk getirmez.

bu ne sacma is ya!
kendisi sorguluyor ama senin sorgulamana izin vermiyor.
sizi surekli deniyor.
sizin dediklerine inanmiyor yalancilikla sucluyor.
takintili.
7 yil boyunca iyi hostu da evlenmeye yakin mi aklina geldi bu konu bir de???

kuzum sen aklini nerde kaybettin allaysen bu adamla nasil bir gelecek dusunuyorsun?? bugun birsey yapmadigin icin kendinden emin oldugun icin saglam duruyorsun yarin bir gun allah korusun hakkaten basina bir is gelse ne bileyim bir suclamada kalsan dogrular inandirici olmasa ne konumda olcaksin farkinda misin? 7 yil boyunca sna guvenmeyen adam 17 yil daha guvenmez. guven yillarca oluscak birsey degil, ya guvenirsin ya givenirsin yani.

evlilik kararini dahi bitti gitti diyerek sana rest cekmesi bende kusku uyandirdi, tamam kavga edersin ama evlilik olayini bitirmek ne demek?
bence sen kararlarini gozden gecir ve onu aramayi da birak. ailen de sorarsa beni aramiyor bilmiyorm de acik acik. bence arkasinda durulcak koruncak bi sevgili degil o.

Bence de bahane gibi geliyor canım
Malesefki korkak bi insanın bahanesi.Bence sende onu aramayı bırak kendisi uğraşmak isterse uğraşsın yoksa senin aramalarınla mesajlarınla olacak şey değil bu.
Hayırlısı neyse o olsun sıkma canını :teselli:

böyle bir erkekle ömür geçmez,7yıl içinde anlamamış olman enteresan bence geri dönüp barışsan bile evlilik olayını bir kez daha ve etraflıca düşün....

bilmiyorum kızlar bahanemi başka bişey mi ama ben çıldırmak üzereyim adam gibi bir açıklamada yapmadı bitti dedi arkasından kimseye bişey söyleme aileler öğrenirse geri dönüşü olmaz dedi annem seni arasa durumu idare et bişey söyleme ameliyattan sonra söylerim ddi bu kadar insana nasıl açıklama yapcam dedi zaman ver dedi sonrada bu sefer tükürdüğümü yalamayacağım dedi ya ne demeye çalışıyo bilmyrm tamam arayıp sormayım ama suçlu değilim ki haketmiyorum gizlediği bişeyde değildi bide zaten tanıştırmıştım onalrı arkasından çevrilmiş bir iş değil kensinlikle sosyal bir arkdaşımdı ki bu ilişkiye başlamadan önce tanıdğım bir insandı ya banada bahane gibi geliyo ama bu durumda bile hala kendimi suçluyorum çıldırmamk elde değil sevmesem yürü git artık senle uğraşamam derim ama o kadar emeği atmakk çok zorr hemde çokk

slm canım ortada bir karışıklık var sanırım nasıl çözersin bilmem ama sana güvenmeyen ve geçmişte yaşadıklarınızla sürekli seni yargılayan bir insanla devam etmen seni bence mutsuz eder bu kişi evlendikten sonra bunlara devam edecektir. buda bir ömür demek çekilmez bence dünyaya bir erkeğin cilesini çekmeye gelmedik değil mi. doğru bildiğini yap kendi kararını ver. bence tabi seni etkilemek istemem olaya birde bu taraftan bak istedim allah yardımcın olsun...

evet canım sürekli yargılıyo ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo ozamanda kendimi çok kötü hissediyorum inan nasıl çözceğimi bende bilmyrm sadece beklyrm iyi yada kötü bir sonuç ona göre aileme anlatıcam ama kaç gün oldu hala ses yok beklemekten çıldırmak üzereyim arıyrm açmıyo msj yazıyrm ona cevap yokk kahretsin ama durum vahim hemde çokkk bildiğiniz gibi değil bu halde inşallah bırakıp gitmez

banada sanki bu bahane gibi geliyor..
arkadaşın evde yalnız kalıyorsa ne olmuş bundan sevgiline ne yani kişi kendinden bilir işi demişler
bence 7 yıllık ilişki bu sebeple bitemez başka bişey var sevgilinin aklında bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…