arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tşk ederim çiçekçik tek tesellim bu. :çok üzgünüm: zamanı değilmiş diyorum. her şeyin hayırlısı diye avunuyorum.önce sağlık. bebişim için sağlığımı düzelteyim çok bekletmez gelir inş :Saruboceq:

cok üzüldüm canım :çok üzgünüm: inşalah bu son kırmızı kartın olur :Saruboceq: inşallah en kısa zmanda melegin göbüşüne konar :Saruboceq::Saruboceq:

umudunu yitirme canım sen pozitif ol ki testinde pozitif olsun :teselli: inşallah melegin seninledir :Saruboceq:

selam kızlar uzun süredir yoktum kittycat,cosmopoli,ninik ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız bi gelişme var mı

Kıslaarrrr merhaba,benimde sağ kasığımda eğildiğimde batmalaroluyor,hafif yanıyormuş gibi,idrar rengim çok koyu,günümede 5 gün var.ayaklarımda uyuşmada oluyor. Acep nedir?
ahyırlısı bakalım.:uhm::Saruboceq: Allah hepimize sağlıklı sıhhatli tattırsın.

son 4 gün ! hala hiç bir belirti hissetmiyorum.normalde 10 gün öncesinden acımaya başlayan göğüslerim hala acımıyor ama sanki biraz dolgunlaşır gibi oldu.bu ay da yokmuş gibi hissediyorm ama kapalı kutu işte merak etmektende yine alamıyorum kendimi

selam kızlar uzun süredir yoktum kittycat,cosmopoli,ninik ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız bi gelişme var mı

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan cosmo ve bne beklemedeyiz ninikim ve nagişim kırmızı kart gördü foreverım yumurtlama zmanında canım kızlar hepimiz burdayız sende buraya gel canım opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...kizlar-buda-topic-olsun-geyige-gelin-326.html

amin :Saruboceq:merhaba canım gunune az kalmıs inşallah belirtilerin meleginin işaretidir :Saruboceq:

merhaba benim 5 gün önce adet olmam gerekti ama olmadım hala. benm belirtilerim adet ağrısı var ama kanama yok hala. miğdem bulanıo önce oruçtan sanıodm ama oruç tutmadığım günlerde bulanıo miğdem. bazı yemeklerin kokusuna daynamıorm kusasım gelio.benim miğdem bu kadar hassas değildi.biraz daha kilo aldım. kalçam çıktı göğüslerim biraz daha şişti. ama test yapmak için 1 hafta daha beklicem. ve bu gelişmelerden hemşire arkadaşım dışında kimsenin haberi yok. herkese sürpris yapıcam çıkarsı..özellilkede benim hayatımın en önemli varlığına koca bebeğime kalbimin küçük sevimli köstebeği eşime opuyorumnanaktan

adetim geçeli 7. gün bitmek üzere hala kırmızıları görmedim adetime 6 gün varken ve 4 gün geçtiğinde bhcg baktırmıştım <2 çıkmıştı. kasık ağrılarım hafif ama arasıra devam ediyor başka belirtilerimde var bunun sonu ya kırmızı kartı yemek yada bebişi beklemek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

pınarcığım İNŞALLAH hamilesindir. Gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et. Heyecanla bekliyoruz..

düşük yaptım
internete girmekte gelmiyor içimden kaç gündür yazamadım...daha çok erkendi neden gitti diye üzülüp duruyorum yapabileceğim başka bişey de yok zaten o kadar çok plan yapmıştım ki bebeğime dair...ağrısı sızısı bile güzel bebeğim :) gitti...

canım çok geçmiş olsun...şimdi olmaz 3 ay sonra olur inşallah üzülme.zaman çabuk geçiyor...önce sen sağlığına kavuş bebişinde sonra gelir :)

pınarım çok geçmiş olsun canım, bende temmuz ayında düşük yapmıştım acını anlıyorum tatlım... üzülme demek boş ben hala üzülüyorum aylar olmasına rağmen... yanlız canım eğer bebekde genetik bir problem varsa vücut gebeliği kendiliğinden sonlandırma yolunu tercih ediyor yani doğal seleksiyon... o nedenle sorunlu bir evlada sahip olmaktansa rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve bizlere canım...

slm kıslar benim adetime 8 gün var belim karnım ağrıyo göğüslerim şiş zaten adet belirtimde bunlardı bu ay kırmızılar mı gelecek ki acepp pakannehir bi de ateşlenecekmişim gibi geliyo bana ayyy nedendr bilmemmmm çabuk geçsinnn yaaa

canımm benimm çok geçmiş olsun. benimki umudu biraz daha ertelemek,seninki kavuştuğunu tekrar kaybetmek.. allah sabır versin arkadaşım yenisiyle yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:

çok üzüldüm canım yaaaaa :çok üzgünüm: gecmiş olsun a.s.:teselli: kendini toparlamaya calıs canım guclu ol :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…