canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle her şerde vardır bir hayır demek gerek herhalde başka türlü altından kalkamayız sanırım inşallah bebek haberiniz çok yakın zamanda alırsın opuyorumnanaktan
bahtcım nevkicim tüm bacılarım
gönül isterdiki bunca bekleyişten sonra dularım gerçek olsun size müjde vereyim ama olmadı.. senağlama dün ağrılarım çok arttı doktora gittim ve geçen hafta ultrasonda görünmeyen sorun dün belli oldu. aşağıdan muayene edince gördük ki sağ over da 5 cm lik bir kist var. limon büyüklüğünde. :1no2: ve rahim ağzını kapadığı için regl olmuyormuşum. emel hanım dokunur dokunmaz kanamam başladı zaten. şu an da çok ağrım var.:sm_confused:
ilişki yasak ve 3 ay da doğum kontrol hapıyla tedavi göreceğim eğer bu kanamayla kistim kendisi geçmezse.haftaya kontrolum var.
nasıl yıkıldım anlatamam ben bebişim var umuduyla bu sefer görücez diye dua ederek girmiştim ağlayarak çıktım.. :gitme:
sizden güzel haberler bekliyorum kızlar.. bari sizle sevineyim.
kızlar benim de az kaldı 6 gün var neden bilmiyorum ama bu ay hiçumudum yok sanırım artık insanın umudu da kalmıyor herşeyden pimpişrikleniyor yok yumurtlama gününü mü kaçırdım yok yumurtlasa da olmamıştır bir sürü bahane buluyo insan tabi gene de hayırlısı olsun diyorum ve zamanı merakla bekliyorum
selam kızlar uzun süredir yoktum kittycat,cosmopoli,ninik ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız bi gelişme var mı
Kıslaarrrr merhaba,benimde sağ kasığımda eğildiğimde batmalaroluyor,hafif yanıyormuş gibi,idrar rengim çok koyu,günümede 5 gün var.ayaklarımda uyuşmada oluyor. Acep nedir?
ahyırlısı bakalım.:uhm::Saruboceq: Allah hepimize sağlıklı sıhhatli tattırsın.
cok üzüldüm canım :çok üzgünüm: inşalah bu son kırmızı kartın olur :Saruboceq: inşallah en kısa zmanda melegin göbüşüne konar :Saruboceq::Saruboceq:
pınarcığım İNŞALLAH hamilesindir. Gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et. Heyecanla bekliyoruz..
canım çok geçmiş olsun...şimdi olmaz 3 ay sonra olur inşallah üzülme.zaman çabuk geçiyor...önce sen sağlığına kavuş bebişinde sonra gelir :)bahtcım nevkicim tüm bacılarım
gönül isterdiki bunca bekleyişten sonra dularım gerçek olsun size müjde vereyim ama olmadı.. senağlama dün ağrılarım çok arttı doktora gittim ve geçen hafta ultrasonda görünmeyen sorun dün belli oldu. aşağıdan muayene edince gördük ki sağ over da 5 cm lik bir kist var. limon büyüklüğünde. :1no2: ve rahim ağzını kapadığı için regl olmuyormuşum. emel hanım dokunur dokunmaz kanamam başladı zaten. şu an da çok ağrım var.:sm_confused:
ilişki yasak ve 3 ay da doğum kontrol hapıyla tedavi göreceğim eğer bu kanamayla kistim kendisi geçmezse.haftaya kontrolum var.
nasıl yıkıldım anlatamam ben bebişim var umuduyla bu sefer görücez diye dua ederek girmiştim ağlayarak çıktım.. :gitme:
sizden güzel haberler bekliyorum kızlar.. bari sizle sevineyim.
canım çok geçmiş olsun...şimdi olmaz 3 ay sonra olur inşallah üzülme.zaman çabuk geçiyor...önce sen sağlığına kavuş bebişinde sonra gelir :)
Forever yakaladım senİ
burdasın
düşük yaptım
internete girmekte gelmiyor içimden kaç gündür yazamadım...daha çok erkendi neden gitti diye üzülüp duruyorum yapabileceğim başka bişey de yok zateno kadar çok plan yapmıştım ki bebeğime dair...ağrısı sızısı bile güzel bebeğim :) gitti...
düşük yaptım
internete girmekte gelmiyor içimden kaç gündür yazamadım...daha çok erkendi neden gitti diye üzülüp duruyorum yapabileceğim başka bişey de yok zateno kadar çok plan yapmıştım ki bebeğime dair...ağrısı sızısı bile güzel bebeğim :) gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?