Herkese merhaba,
Öncelikle Allah bu yolda yardımcımız olsun. O kadar çok dua ediyorum ki anlatamam. Ve boşluğa düştüğüm o kadar çok zaman oluyor ki... Şuan yazarken bile içimden geçenleri tam aktaramıyorum boğuluyorum... Bundan 2 ay önce sadece iğne tedavisi oldum. Çatlatma iğnesinden sonra beraberlik vs... İlk başta sonucum negatif çıktı. Sonrasında 1 ay süren aşırı kanamadan sonra düşük yaptığımı öğrendim. Kimyasal gebelik oluştuğu için testte negatif çıkmış. Daha sonra bu ay tüp bebek tedavisine başladık. İğneler ve kontrollerle geçen zamandan sonra yumurta toplama gününde 5 tane yumurtam toplandı
bunlardan 3 ü iyi dendi. En sonda 1 tanesi kaliteli bir şekilde 8 hücreli durumuna ulaşmış çok şükür onu da dondurduk şuan ... OHSS (aşırı yumurta uyarılması) den dolayı bu ay transfer yapılmayacaktı. Doktorum aradığında B planı olarak bir sonraki ay tekrardan tüp bebek tedavisini önerdi. Çikolata kisti ameliyatımdan dolayı sağ yumurtalığımda rezerv sıkıntısı varmış. Solda pek parlak değil zaten o kadar iğneye rağmen 5 tane yumurta elde edildi
Garantiye almak için biraz daha yumurta elde etmek istiyor sanırım. Adet olunca gel görüşelim karar verelim dedi. 31 yaşındayım İzmir deyim buarada. Önceden bunların başıma geleceğinden hep korkar ama gelmez herhalde ya derdim ama şuan bu durumla karşı karşıyayım. Yakın çevremin (beni düşündükleri içinde olsa) azarlayarak kafama takmamamı söylemesi sadece içime daha çok kapanmama neden oluyor
Bu durum aynı ; dilini bilmeyen bir insana bağırarak bir şeyleri anlatmak gibi... Onlar ne kadar bağırarak söylerse söylesinler aynı dili konuşmuyoruz. Beni en iyi siz anlarsınız