test yaptım az önce negatif tabi ki :) kullandığım test Fortel, diğerlerinden farkı adet gecikmeden önce yapıldığında eğer döllenme olmuşsa ve bhcg 10'dan fazla ise tespit ediyor.
benim yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. demekki ya döllenme olmadı ya da daha erken. Ne bileyim göğüs uçlarım hala acıyor, benim genelde çatladıktan sonra 4-5 gün acır sonra geçer. dün bütün gün de sağ ve sol yanlarım ağrıdı, arada karnımda ufak batmalar oluyor. Ümitleniverdim bende. Geçen sene Ekim ayında laparoskopi ile büyük bir kist alındı sol tüpten. Tüplerim o zaman açıktı ama bu ay doktorum tüpler tıkalı olabilir regl olunca gel bir rahim filmi daha çekelim dedi. pko var bende, onu tedavi ettik artık düzenli adet görüyorum ve yumurtlama her ay oluyor. sol yumurtalıkta 2 küçük kistim var ama hamile kalmaya engel değil. eşimde sperm sayısı az, o da sürekli keçiboynuzu yiyor. Haftaya ona da tekrar test yapıcaz :) Doktoruma göre belki de benim yumurta eşimin spermleri kabul etmiyor olabilirmiş. 3 aşılama ve 1 tüp bebek denedik. Maddi açıdan tekrar denememiz zor. Yaşım 35, eşimin 41. Sanırım artık sonuna geldik.... Neyse sabah sabah içimi döktüm size
ümitsizliğe kapılma canım..hiçbişeyin sonu değil..Rabbim dilerse olmıycak bişey yok..yeter ki sen ondan iste..vereceğinden emin olarak iste..