arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

test yaptım az önce negatif tabi ki :) kullandığım test Fortel, diğerlerinden farkı adet gecikmeden önce yapıldığında eğer döllenme olmuşsa ve bhcg 10'dan fazla ise tespit ediyor.
benim yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. demekki ya döllenme olmadı ya da daha erken. Ne bileyim göğüs uçlarım hala acıyor, benim genelde çatladıktan sonra 4-5 gün acır sonra geçer. dün bütün gün de sağ ve sol yanlarım ağrıdı, arada karnımda ufak batmalar oluyor. Ümitleniverdim bende. Geçen sene Ekim ayında laparoskopi ile büyük bir kist alındı sol tüpten. Tüplerim o zaman açıktı ama bu ay doktorum tüpler tıkalı olabilir regl olunca gel bir rahim filmi daha çekelim dedi. pko var bende, onu tedavi ettik artık düzenli adet görüyorum ve yumurtlama her ay oluyor. sol yumurtalıkta 2 küçük kistim var ama hamile kalmaya engel değil. eşimde sperm sayısı az, o da sürekli keçiboynuzu yiyor. Haftaya ona da tekrar test yapıcaz :) Doktoruma göre belki de benim yumurta eşimin spermleri kabul etmiyor olabilirmiş. 3 aşılama ve 1 tüp bebek denedik. Maddi açıdan tekrar denememiz zor. Yaşım 35, eşimin 41. Sanırım artık sonuna geldik.... Neyse sabah sabah içimi döktüm size

ümitsizliğe kapılma canım..hiçbişeyin sonu değil..Rabbim dilerse olmıycak bişey yok..yeter ki sen ondan iste..vereceğinden emin olarak iste..

naagihan tşşkkr edrim..gerçekten belirsizlik sinir bozuyor..beklemedeyim..2-3 gün sonra test yapıcam..yoksada yok...yeterki belirsizlik kalksın ortadann...haber veririm...

benimde adet günüme az kaldı :bbo:çok heyecanlıyım bakalım tuttura bildikmi bu sefer....eylül 5 sabırsızlıkla bekliyorum.:Saruboceq:hayırlısı neyse o olsun.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım(bu topiğe). Benim adetime daha 9 gün var ama rahimiçinde kalınlaşma olduğu hissettim. Nasıl hissettiğim malum :)))) Bu ay incir kürüne başlamıştım, acab incir küründen mi böyle oldu yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi? Meraktan ölücem.
3 yıllık evliyiz ve 1 yılı geçkin bir süredir bebek sahibi olamıyoruz, 1 defa tüp bebek tedavim oldu, negatif. Bana yardım edin lütfen :((((

boncuk hoşgeldin.bende yeniyim..incir küründen önce soğan kürü uyguladnmı..o dr.u bende okumuştum..soğan kürünü uyguladıysan o kalınlaşmayı engellliyor..yani sen tersini hissettiysen..bebiş geliyor olabilirmii:D:D:D
inş hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Evet, incir kürüne başlamadan önce 15 gün soğan kürünü uyguladım, 3 gün aradan sonrada incir kürüne başlamıştım. Bilmiyorum, olursa gerçekten süpriz olacak. Allahım inşallah hamileyimdir...:((((((

bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hala, heyecandan ölmek üzereyim :) nasıl bir merak nasıl bir heyecan içindeyim anlatamam...ne olur dua edin inş.hamileyimdir...

boncuk hoşgeldin aramıza... bende ilk ay sadece incir kürü uygulamıştım ve o ay sadece 2 kez birlikte olmamıza ve yumurtamın kistleşmiş olmasına rağmen yeni bir yumurta gelişip çatlamış ve hamile kalmıştım. malesef düşükle sonuçlandı. sonrasında 1 ay daha uyguladım kürü ancak başka gelişme olmadı...

tatlım inşallah senin meleğin gelmiştir. uslu uslu büyüyodur içinde... allahım hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah.

benim de bugün 25.günüm kızlar ama pek umutlu değilim eşim varikossel amel.oldu 2 ay önce bi sürpriz ve mucize bekliyorum Allah tez zamanda gönderir inşallah hepimize

gunune az kalan arkadaslar insallah hamişsinizdir :Saruboceq::Saruboceq:
benim olmadı malesef önümüzdeki maçlara bakıcaz:)))))))))))

üzüldüm canım :çok üzgünüm:inşallah bu gördügün son kırmızı kart olur :Saruboceq:

Kızlar ben bi kaç gün içinde gebelik testi yapsam sonuç belli olur mu sizce?(reglime 9 gün kaldı)

canım daha cok erken bence bekle yerimseniben

evet canım çok haklısın bu konuda..Allah her zorlukla beraber bir kolaylık da vermiş..hamilelik,doğum normalde çok büyük sıkıntılar ama insan bundan lezzet alıyor..
Rabbim hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin..

Aminnnnnnn Allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin...:Saruboceq:

boncuk hoşgeldin.bende yeniyim..incir küründen önce soğan kürü uyguladnmı..o dr.u bende okumuştum..soğan kürünü uyguladıysan o kalınlaşmayı engellliyor..yani sen tersini hissettiysen..bebiş geliyor olabilirmii:D:D:D
inş hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar bu kürler nasıl ve ne işe yarıyor??:uhm:

Back