arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

testin kılavuzunda yumurtlama gününde ilişki olduysa en erken 7 gün sonra test yapılabilir diyor. 10 ve üstü bhcg tespit ediyormuş. negatifse de 2-3 gün sonra tekrarlayın, geç döllenme olmuş olabilir. ben de denemeye karar verdim. içimden bir ses zaten negatif çıkacak diyor. ööle çok umutlu değilim. beklemekten sıkıldım sadece

arkadaşlar merhaba
benim sat 26 temmuz 22 ağustosata b hcg negatif hala adet olmadım
belirtilerim kabızlık (ben hiç kabız olmazdım) göğüslerimde şişlik hassasiyet(damarlanma yok)
dün sağ kasığımda acayip bir batma oldu bacaklarıma kadar vurdu kıvrandım halisizlik sürekli uyuma isteği iştahım çok azaldı zayıfladığım halde karnımın altı şiş en önemlisi akıntı çok yoğun beyaz sümüksü bi ara azalmıştı yeniden çoğaldı
şimdi korksammı ümitlensemmi bilemiyorum gerçi 1 ay önce gebe kalmadan bütün kontrollerim yapısın diye jinekoloğa gittim testlerimde ve vajinal ultrasonografide herşey yolundaydı
lütfen bi akıl verin
şu mübarek günlerde anne olmak isteyen herkesin duasını Allah kabul etsin benimkinide tabi...
aminnnnn

seni çok iyi anlıyorum çünkü bende reglime 4 gün kaladan itibaren yapmaya başlıyorum erken yumurtladığım için döllendiyse çıkar diye :)))))))))))) sen bilirsin ama çıkmayadabilir hatta benim geçen ay çıktı ikinci silik çizgi kan testi yaptırdım ama fosss çıktı çok üzüldüm sonra ondan beklemekte fayda var yada yapıcaksan ve negatif çıkarsa üzülme sakın çünkü hiç belli olmuyor kiminin regli günü geçtikten sonra anca çıkıyor çünkü herkesin bünyesinde bhcg hormonunun kana karışma şekli farklı bende diyelim 7. günü kana geçiyor sende 9. günü gibi atıyorum tabide her bünye başka tatlım onu demek istiyorum yinede sen bilirsin

arkadaşlar merhaba
benim sat 26 temmuz 22 ağustosata b hcg negatif hala adet olmadım
belirtilerim kabızlık (ben hiç kabız olmazdım) göğüslerimde şişlik hassasiyet(damarlanma yok)
dün sağ kasığımda acayip bir batma oldu bacaklarıma kadar vurdu kıvrandım halisizlik sürekli uyuma isteği iştahım çok azaldı zayıfladığım halde karnımın altı şiş en önemlisi akıntı çok yoğun beyaz sümüksü bi ara azalmıştı yeniden çoğaldı
şimdi korksammı ümitlensemmi bilemiyorum gerçi 1 ay önce gebe kalmadan bütün kontrollerim yapısın diye jinekoloğa gittim testlerimde ve vajinal ultrasonografide herşey yolundaydı
lütfen bi akıl verin
şu mübarek günlerde anne olmak isteyen herkesin duasını Allah kabul etsin benimkinide tabi...
aminnnnn

merhaba canım valla ne diyim sanki hamişlik belirtisi gibi eğer geç döllenme olduysa daha kana geçmemiştir ondan belkide çıkmamıştır canım biraz daha bekle tekrar yaptır kan testi allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir opuyorumnanaktan

merhaba canım valla ne diyim sanki hamişlik belirtisi gibi eğer geç döllenme olduysa daha kana geçmemiştir ondan belkide çıkmamıştır canım biraz daha bekle tekrar yaptır kan testi allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir opuyorumnanaktan

amin canım ya ne bileyim içimde hep bi umut var sanki bebişim benimle gibi ama hepsi psikolojikte olabilir bu haftayı da geçireyim doktora gidicem bebek yoksada sorun mu var bi bakalım

amin canım ya ne bileyim içimde hep bi umut var sanki bebişim benimle gibi ama hepsi psikolojikte olabilir bu haftayı da geçireyim doktora gidicem bebek yoksada sorun mu var bi bakalım

canım bilmezmiyim bu sıkıntıları bende her ay yaşıyorum malesef
git tabi doktora için rahat etsin en azından ne kadardır uğraşıyorsunuz peki doktoralr genelde 1 sene dolmadan pek test tahlil yapmıyorlar

canım bilmezmiyim bu sıkıntıları bende her ay yaşıyorum malesef
git tabi doktora için rahat etsin en azından ne kadardır uğraşıyorsunuz peki doktoralr genelde 1 sene dolmadan pek test tahlil yapmıyorlar

canım biz 11 temmuzda evlendik bebek için özel bi uğraşımız yok ben aylık iğne vuruldum (hayatta birdaha vurulmam) onun etkisi vücuttan 2 3 ay içinde ancak atılıyormuş
Rabbim ne zaman verirse verir dedik korunmayı bıraktım ama şimdi deli gibi istiyorrum allah senelerce bekleyenlere yardım etsin
doktora gitmemin sebebi enfeksiyon filan kapmış olabilirim diye smear alınsın diyorum sen ne zamandır bekliyorsun

canım biz 11 temmuzda evlendik bebek için özel bi uğraşımız yok ben aylık iğne vuruldum (hayatta birdaha vurulmam) onun etkisi vücuttan 2 3 ay içinde ancak atılıyormuş
Rabbim ne zaman verirse verir dedik korunmayı bıraktım ama şimdi deli gibi istiyorrum allah senelerce bekleyenlere yardım etsin
doktora gitmemin sebebi enfeksiyon filan kapmış olabilirim diye smear alınsın diyorum sen ne zamandır bekliyorsun

aay canım bizde 12 temmuzda evlendik geçen sene iki üç ay sonra başladık 10 ay falan olucak işte hala tık yok
ben ilk ay gittim genel amaçlı doktora smear alınsın diye smear kötü çıktı leep işlemi yapıldı rahimazğına 2 ay ilişki yasaktı eğer hamişliği planlamasam mazallah rahimağzı kanserine doğru gidiş vardı her işte bi hayır vardır diye boşuna demiyorlar işte inşallah senin hakkındada hayırlısı olur canım biraz rahat olmak gerekiyormuş ama nerdeee o rahatlık stres oluyorum her ay bakalım bekliyoruz işte
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canım opuyorumnanaktan
ben çıkıcam daha sonra görüşürüz kenidne iyi bak canım

Nazela, naagihan teşekkürler. bugün erken gebelik testi aldım. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Adet gününe kadar beklemektense yoksa yok sinirlerimi bozmaktansa bilmek daha iyi. yumurta 19.-20. gün civarı çatladı. Döllenme olduysa üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Silikte olsa bir çizgi görsem yeter.
Bugün sol yanımda, bel civarı garip bir ağrı var. kasıklarda birşey yok. Karnım hafif şiş ama zaten kilo aldım bu aralar. Kendini dinlemekten belirti uydurduğumu düşünüyorum artık :))))

erken gebelik testi dediğiniz bildiğimiz idrar testleri mi arkadaşlar??onlarda çıkması için 4-5 gün günümüzün geçmesi gerekmiyoru mu??lütfen bana da bilgi verirmisinizfisfisfis

kişiden kişiye göre değişiyor daha doğruısu yumurtladığın zaman göre değişiyor eğer erken yumurtladıysan ve döllendiyse regli tarihiinden önce idrar testinde çıkma ihtimali var ama geç döllenme olduysa regli tarihinin geçmesi gerekiyor canım genelleme yapmak mümkün değil canım ya malesef

kişiden kişiye göre değişiyor daha doğruısu yumurtladığın zaman göre değişiyor eğer erken yumurtladıysan ve döllendiyse regli tarihiinden önce idrar testinde çıkma ihtimali var ama geç döllenme olduysa regli tarihinin geçmesi gerekiyor canım genelleme yapmak mümkün değil canım ya malesef

Canım döllenme olduktan 9 gün sonra vücut beta hcg üretiyo ve benim eczaneden aldığım testlerde bunun çıkması için beta hcg nin 1000 civarında olması gerekiyor diye biliyorum bunun için sordum onlardan farklı mı diye:)ben günüm geçtiğinde idrar da çıkmamıştı kan tahlilinde çıkmıştı .malesef kaybettim bebeğimi her ay artık merak kaplıyo acaba varmı diye o yüzden gidip kan tahlili yaptırıyorum eğer erken gebelik testi önce bilgi veriyosa kan vermeye gitmeyi düşünmüyorum da :)yerimseniben

Canım döllenme olduktan 9 gün sonra vücut beta hcg üretiyo ve benim eczaneden aldığım testlerde bunun çıkması için beta hcg nin 1000 civarında olması gerekiyor diye biliyorum bunun için sordum onlardan farklı mı diye:)ben günüm geçtiğinde idrar da çıkmamıştı kan tahlilinde çıkmıştı .malesef kaybettim bebeğimi her ay artık merak kaplıyo acaba varmı diye o yüzden gidip kan tahlili yaptırıyorum eğer erken gebelik testi önce bilgi veriyosa kan vermeye gitmeyi düşünmüyorum da :)yerimseniben

canım çok geçmiş olsun öncelikle ama bu testlere güven olmuyor ki evet idrarda çıkması için kana iyice karışması lazım hormonun ama bu yine kişiden kişiye göre değişir daha doğrusu bünyeden bünyeye göre değişir işte inşallah canım allah gönlüne göre verir tatlımmm

canım çok geçmiş olsun öncelikle ama bu testlere güven olmuyor ki evet idrarda çıkması için kana iyice karışması lazım hormonun ama bu yine kişiden kişiye göre değişir daha doğrusu bünyeden bünyeye göre değişir işte inşallah canım allah gönlüne göre verir tatlımmm

Şu mübarek günde allah hepimizin gönlünden geçeni verir inşallah....:Saruboceq:

aminnnn canım benim yaa aminnn walla kadın olmak nede zormuş yaaa

Kadın olmak hem zor hem de güzel düşünsenize ben hamileliğimi öğrendiğimde dünyaları verseler o mutluluğa değişmezdim eminim hiç bir erkek o güzel duyguyu (duygunun büyüklüğünü kasdettim ) hissedemez :) bir de bebeğimizi kucağımıza aldığımızı düşünün neyle değişilir bu sevginin yüceliği:) bunları düşününce kadınlık çooook güzel öyle değil mi?opuyorumnanaktan zemuszemus hihoyyyt

Kadın olmak hem zor hem de güzel düşünsenize ben hamileliğimi öğrendiğimde dünyaları verseler o mutluluğa değişmezdim eminim hiç bir erkek o güzel duyguyu (duygunun büyüklüğünü kasdettim ) hissedemez :) bir de bebeğimizi kucağımıza aldığımızı düşünün neyle değişilir bu sevginin yüceliği:) bunları düşününce kadınlık çooook güzel öyle değil mi?opuyorumnanaktan zemuszemus hihoyyyt

evet canım çok haklısın bu konuda..Allah her zorlukla beraber bir kolaylık da vermiş..hamilelik,doğum normalde çok büyük sıkıntılar ama insan bundan lezzet alıyor..
Rabbim hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin..

test yaptım az önce negatif tabi ki :) kullandığım test Fortel, diğerlerinden farkı adet gecikmeden önce yapıldığında eğer döllenme olmuşsa ve bhcg 10'dan fazla ise tespit ediyor.
benim yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. demekki ya döllenme olmadı ya da daha erken. Ne bileyim göğüs uçlarım hala acıyor, benim genelde çatladıktan sonra 4-5 gün acır sonra geçer. dün bütün gün de sağ ve sol yanlarım ağrıdı, arada karnımda ufak batmalar oluyor. Ümitleniverdim bende. Geçen sene Ekim ayında laparoskopi ile büyük bir kist alındı sol tüpten. Tüplerim o zaman açıktı ama bu ay doktorum tüpler tıkalı olabilir regl olunca gel bir rahim filmi daha çekelim dedi. pko var bende, onu tedavi ettik artık düzenli adet görüyorum ve yumurtlama her ay oluyor. sol yumurtalıkta 2 küçük kistim var ama hamile kalmaya engel değil. eşimde sperm sayısı az, o da sürekli keçiboynuzu yiyor. Haftaya ona da tekrar test yapıcaz :) Doktoruma göre belki de benim yumurta eşimin spermleri kabul etmiyor olabilirmiş. 3 aşılama ve 1 tüp bebek denedik. Maddi açıdan tekrar denememiz zor. Yaşım 35, eşimin 41. Sanırım artık sonuna geldik.... Neyse sabah sabah içimi döktüm size

kıslar destek verenlere teşekkürler. zaten artık bakmıyorum damarlanmalara. yok çünkü pellyciğim bence moralini bozma tatlım, allahtan hayırlısını iste, tıp çok ilerledi artık menopozdaki kadınlar çocuk sahibi oluyolar, rabbim isterse herşey olur.valla hastanedekiler benden bıktı her ay gidip kan vermekten bunaldım ama bu ay vermeyeceğim eğer reglim 6 eylüle kadar gecikirse bakacağım Bhcg... (inşallah meleğim benimledir...AMıN) Rabbim hepimize tez zamanda göndersin inşallah meleklerimizi... AMıN

Back