merhaba arkadaşlar. ben 35 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır da tedavi görüyoruz. bende pko var, eşimde sperm sayısı az. 3 aşılama, 1 tüp bebek denedim. 10 yıl önce normal yoldan hamile kaldım ama 6. haftada kendiliğinden düştü. o zamandan tek hatırladığım göğüslerimde şişlik, sancı ve sık tuvalete çıktığım. tüp bebek sonucunda da dış gebelik oluştu. kanımda bhcg 1000'e kadar yükselmesine rağmen hiç belirtim yoktu. pko olunca adetler hep düzensiz ve yumurtlama çoğunlukla olmuyordu. ilaç tedavisi sayesinde 2 yılın sonunda adetlerim 28-30 gün arası ve yumurtluyorum artık. sat 1 ağustos. clear plan kullanıyorum, 18. gün yumurta akı şeklinde akıntı geldi ve monitörde 19. ve 20. gün yüksek LH ve yumurtlama görüldü. bu ay yaklaşık 2-3 günde bir ve yumurtlama günlerinde hergün ilişki oldu :) 5 gündür göğüs uçlarım acıyor, bugün damarlar çıktı. kasıklarımda çok hafif ve zaman zaman sancı dışında başka bir belirti yok. 31 ağustos veya 1 eylül regl olurum diye bekliyorum. Ve içimden bu sefer lütfen hamiş olayım diye dua ediyorum. En yakın 3 arkadaşım 2-3 hafta ara ile hamile kaldı ve hepsi de problemliydi. Benim sıram gelecek diyorum ama sabretmem çok zor. Allah hepimize tez zamanda evlat nasip etsin....