arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benim de 4 günüm var kızlar..midem bulanıyo sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ağrı var..başım ağrıyo umarım hamileyimdir..sizce olma ihtimalim yüksek mi????kaydirigubbakcemile2

sık acıkıyormusun canım? bu da çok görülen bir belirti...
inşallah hamilesindirr :Saruboceq:

benim de 4 günüm var kızlar..midem bulanıyo sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ağrı var..başım ağrıyo umarım hamileyimdir..sizce olma ihtimalim yüksek mi????kaydirigubbakcemile2

inşallah hamişsindir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benmde 3 var ama kasıklarm belim ara ara agryo adet olagm zamn böyle olmazdı akıntı gelio sadece acaba neden

inşallah meleginin belirtileridir onlar canım :Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın kızlar ben hastalandım bıle ben gunum gecer test yaparım dıye dusunurken 1 gune rken geldı offf sevınsemı uzulsemmı bılemıyorum, hastalanmama uzuldum bebıs olmadıgı ıcın, bıde sevınıyorum hastalandım dıye en azından yumurtlama gıbı bı sorunum olmadıgını anlıyorum ama ıste ne bıleyım ya, su sebebesız bebeısın olmaması cok kotu ya allah yardımcımız olsun....

amin canım :Saruboceq: cok üzüldüm inşallah bu son kırmızı kart olur canım :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canıma.s. açıkçası milli eğitime gidip uğraşmak istemediğim için sordum.Dün özel hastahanede sordum tahlil 35miş.Pazatesi gününe kadar bekleyeceğim.Beklmeside ne zormuş:tomato:.Kasıklarımda hep bi ağrı var ha şimdi adet olacağım deyip duruyorumSanki göğüslerimde çok şişmiş gibi geldi bana bu ay.Hamişmiyim :CüvCüv:acaba ya

Bu gidişle zaten kendi kendimi hamiş yapacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Slm..Ne yaptın pazartesi yapacağım demiştin.Merak ettim seni!

kızlar benim karnımın alt bölgesinde göbekle rahim arasında bir gariplik var hiç olmazdı şimdiye kadar arada ağrı yapıyor şiş gibi birşey oturmuş ibi en önemlisi ilişki sırasında ağrı yapıyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa bi hastalıkmı ki....

slm arkadaslar benımde 4 gunum kaldı bel ve kasık agrım var ama ara ara gırıyor ve normalde reglıme 2 gun kala agrımaya baslardı bu ay 7 gun önceden agrımaya basladı

kızlar benim karnımın alt bölgesinde göbekle rahim arasında bir gariplik var hiç olmazdı şimdiye kadar arada ağrı yapıyor şiş gibi birşey oturmuş ibi en önemlisi ilişki sırasında ağrı yapıyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa bi hastalıkmı ki....

göbegin alt kısmında dolgunluk oluyormus canım inşallah hamişilik belirtisidir o :Saruboceq:

erken gebelik belirtileri

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

slm arkadaslar benımde 4 gunum kaldı bel ve kasık agrım var ama ara ara gırıyor ve normalde reglıme 2 gun kala agrımaya baslardı bu ay 7 gun önceden agrımaya basladı

inşallah hamişsindir canım en kısa zmanda guzel haberini alırız:Saruboceq:

nurcancım olabilir..ama diğer belirtilerin ne durumda..benim adetime 3 gün var.inş hamişizdir yaaaaa:)))

inşallah çok kötü midem bulanıyor ama bu piskolojik diye düşünüyorum bu kadar erken olmaması normal değil başka bişey yok

ben de ekstra büyük tuvaletime çıkmama kabızlık oluştu 2 gündüt.kabızlık neden oldu anlayamadım..normalde düzenli her sabah çıkardım..hayırlısı bakalımm..sık idrara çıkma da vr ağrı yanma olmadan dakka başı tuvalate çıkıyorum..şu 3 gün hayırlısıyla bi geçsinn..

selam arkadaşlar 20 ağustos akşamını bekliyorum. belirtilerim: bi kere her şeyden miğdem bulanıyor, canım hiç bir şey çekmiyor ( normalde çok açıkmam lazım diyorlar), kabızlık var (sedanter yaşantı nedeniyle sürekli muzdaribim), kabızlık olunca gaz da beraberinde geliyo tabi (yorum yok) kasık ağrılarım sızıya dönüştü ve sızı rahime doğru ilerledi (valla bu ilk oluyor), gögüslerim hafif hafif sancıyor (reglim yaklaştı e normal) bacaklarım çok ağrıyor (buda yeni sayılır), cildim evet cildim çok düzeldi ve sivilce çıkarmadım sırnaşık şey (buda ilk defa oluyor) cinsel istekte artış (yorum yok), fena halde terleme (neyin nesi anlamadım bi de soğan sarmısak yemem buna rağmen bir koku valla kendimden iğrendim bu konu hamilelik belirtisi mi onuda bilmiyorum) mesane de sürekli bir doluluk (terliyorum su içiyorum, mesane doluyor bu döngüden midir onuda bilemiycem), idrarın rengi hakkında yorum yapamıycam biliyoruz ki aldığımız sıvı ile orantılı az su içersek ve sabah idrarında koyu olur vs. ama kokusunda bi değişiklik var vücudumdan çıkan her sıvı koku yapıyor vardığım nokta budur. kaydirigubbakcemile2 en sevdiğim belirti alt kiprik kırışmasını hala çözemedim çözersem söz size söyliycem. peki bunları niye yazıyorum. ilerde hamile olduğumda ctrl + v yapıp yapıştırıcam arkadan gelen arkadaşlar yararlansın diye. ancak hamiş değil isem her ay bakıcam aaa bak o ayda bunları yaşamışım diye bunları kendi gebelik belirtilerimden silicem. herkese yararlı olması dileğiyle. bi de bi şey dikkatimi çekti sitede perşembeden sonra hamişlik olmazsa kan gövdeyi götürecek galiba kaydirigubbakcemile3 ya da aynı hafta hamile kalıcak bir sürü hamiş arkadaşımız olucak beraber büyütcez onları göbişimizde :CüvCüv: hep beraber bir amiiiiiiiiiiiiiin diyelim :Saruboceq:

yazmismiydim buraya hatirlamiyorum ama bildigim en net iki erken hamilelik belirtisi var, biri asiri yorgunluk kotu bir sekilde hasta olucaginizi sanmaniz gb yorgunlukla beraber uykuya egilim ikincisi de usumek. bunlar herkeste olmayabilir ama aranizda olan varsa kesin hamilesinizdir ama yorgunluk ciddi bir yorgunluk usumek de yorgan altinda bile haziran ayinda usumek; bunlari yasayan varsa direk kan testine kizlar. Insallah en yakin zamanda ben de bu belirtileri tekrar yasarim, Insallah. yoksa bebegimin acisi baska turlu azalmayacak...

selam arkadaşlar 20 ağustos akşamını bekliyorum. belirtilerim: bi kere her şeyden miğdem bulanıyor, canım hiç bir şey çekmiyor ( normalde çok açıkmam lazım diyorlar), kabızlık var (sedanter yaşantı nedeniyle sürekli muzdaribim), kabızlık olunca gaz da beraberinde geliyo tabi (yorum yok) kasık ağrılarım sızıya dönüştü ve sızı rahime doğru ilerledi (valla bu ilk oluyor), gögüslerim hafif hafif sancıyor (reglim yaklaştı e normal) bacaklarım çok ağrıyor (buda yeni sayılır), cildim evet cildim çok düzeldi ve sivilce çıkarmadım sırnaşık şey (buda ilk defa oluyor) cinsel istekte artış (yorum yok), fena halde terleme (neyin nesi anlamadım bi de soğan sarmısak yemem buna rağmen bir koku valla kendimden iğrendim bu konu hamilelik belirtisi mi onuda bilmiyorum) mesane de sürekli bir doluluk (terliyorum su içiyorum, mesane doluyor bu döngüden midir onuda bilemiycem), idrarın rengi hakkında yorum yapamıycam biliyoruz ki aldığımız sıvı ile orantılı az su içersek ve sabah idrarında koyu olur vs. ama kokusunda bi değişiklik var vücudumdan çıkan her sıvı koku yapıyor vardığım nokta budur. kaydirigubbakcemile2 en sevdiğim belirti alt kiprik kırışmasını hala çözemedim çözersem söz size söyliycem. peki bunları niye yazıyorum. ilerde hamile olduğumda ctrl + v yapıp yapıştırıcam arkadan gelen arkadaşlar yararlansın diye. ancak hamiş değil isem her ay bakıcam aaa bak o ayda bunları yaşamışım diye bunları kendi gebelik belirtilerimden silicem. herkese yararlı olması dileğiyle. bi de bi şey dikkatimi çekti sitede perşembeden sonra hamişlik olmazsa kan gövdeyi götürecek galiba kaydirigubbakcemile3 ya da aynı hafta hamile kalıcak bir sürü hamiş arkadaşımız olucak beraber büyütcez onları göbişimizde :CüvCüv: hep beraber bir amiiiiiiiiiiiiiin diyelim :Saruboceq:
amin cnm..sen de bence baya bi belirti yaşıyomuşssun umarım hamilesindir tatlım...:Saruboceq:

tugbademir, inşallah canım ama yazdığım gibi genellikle daha önceden yaşadığım şeyler. senin ilk ayın galiba meleğin seninle olsun

tugbademir, inşallah canım ama yazdığım gibi genellikle daha önceden yaşadığım şeyler. senin ilk ayın galiba meleğin seninle olsun

cnm benim 5. ayım..bu ay çok farklı hissediyorum bakalım hayırlısı hepimiz için..

benim de altıncı ayım ben her dönem aynı belirtileri yaşıyorum gibi geliyor. ilk ayın olmadığına göre farklı hissediyosan bence hamişsiiiiiiiiin.

hayırlısı cnm inşallah yaa:)) en kısa zaamnda sağlıklı bi şekilde alalaım kucağımıza bebişlerimizi..gamyoncuiremsu:dance:

kızlar akşam idrar testi yaptım çift cizgiyi gördüm belirtilerim doğruymuş

canım, tebrikler hihoyyyt darısı başımıza. bi de cinsel isteksizlik vardı sende. normalde tersi olurmuş demek herkesin hamilelik belirtisi kendine sırnaşık şey bizim için de dua et hamişlerin duası kabul edilirmiş :Saruboceq:

Back