arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar akşam idrar testi yaptım çift cizgiyi gördüm belirtilerim doğruymuş

tebrikler canıma.s. allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq:

arkadaşlar benimde günüm ama daha bişi yok...bakalım bu ay ne olacak..beklemek çok zor

inşallah güzel seyler olur melegin gelir canım:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar, benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor.baş dönmesi sık sık oluyor fakat göğüslerimde sizinki gibi değişiklik olmadı...5 günüm var test için bekliyorum bakalım :)

selam kızlar..adetime 4 gün var..3-4 gündür karnımın alt kısmında ağrılar oluyor..başka belirti yok ama nedense şüphelenmeye başladım..çünkü sadece hamileyken oluyor bende bu ağrılar..ha bi de belimde de var ağrı..eğer olursa bu üçüncü olacak..iki kızım var..biri henüz 16 aylık..napcam bilmiyorum..benneyaptımki haftaya pazartesine kadar olmazsam test yapıcam..bakalım hayırlısı..

benimde internetteki hesaplamaya göre dündü ama bugün veya yarın da olabilir belim ağrıyo korkuyorum heran olacam diye dayanması zor hayırlısı bakalım....

sblkmbsr benim de günüm 1 Eylül inşallah ikimizde o gün adet olmayıp hamiş olduğumuzu öğreniriz.
ben 2 aydır bu topiklere fazla bulaşmamaya gayret gösteriyodum ancak daha fazla dayanamadım ve burdayım işte.
belirtilerime gelince zaman zaman kasık ağrısı (bu bende habire olduğu için pek bel bağlamıyorum), kaşıntı (alerjik bir bünyem var bişiler dokunmuş olabilir), vücut ısısı artışı (bunu eşim sölüyor çık sıcaksın diyor bana ki ben genelde hep buz gibiyimdir), zaman zaman ateş basması (acaba erken menopozamı giriyorum), ancak geceleri üşüme, titreme, ellerimde buz gibi (gripde oluyo olabilirim) valla şimdili bu kadar kıslar.
geçen aylarda her türlü belirti vardı bebiş yoktu rabbim bu ay saçma sapan belirtilerim var inşallah bebeğimde vardır. AMıNNNN

selam kızlar..benim bugün belim ağrıyor adet olcak gibi..ama öte yandan hafif bulantı başladı dünden beri..hangisi psikolojik hangisi gerçekkafamçokkarıştı en son cuma günü olmam lazım..olmazsam cumartesi test yapıcam..kendime inanamıyorum..iki kızım var buna rağmen içimdeki isteğe şaşırıyorum..ve şimdi sizi daha iyi anlıyorum kızlar..
rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin..

kızlar ben hamıleyımmm dun test yaptım 2cızgı cıktı Allah ısteyen herkese nasıp eder ıns bu mubarek ayda

nazela beraber bekliyoruz ozaman seninle vereliniortak ay bu arada belirtilerin ve kendince belirtilere verdiğin yorumlarda süper sırnaşık şey bende hiç belirti falan yok, varsada ben farketmiyorum çünkü kendmi dinlememeye çalışıyorum yoksa psikolojik hamile oluyom ben

kızlar ben hamıleyımmm dun test yaptım 2cızgı cıktı Allah ısteyen herkese nasıp eder ıns bu mubarek ayda

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler canım a.s.:1hug:allah sanada melegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada benim dün sezeryan yerim çok sızladı..ve bugün ağzımda metalsi bi tat var..
ama benim şüphelerim hala psikolojik olduğu yönünde..kendimi çok mu dinliyorum acaba...
ay böyle belirsizlik ne kötü..

merabalar..benimde kahverengi bi akıntım var 10 gündür falan..dr.a gittim.mantar enfeksiyon falan değilmiş.adetime 5 gün falan var.ve alakası olabilirmi 2 gündür belim tutldu.hamilelikte bel tutulması hiç duymadım ama...acaba bişey olabilirmi...bilgilendiren olursa sevinirim..

sblkmbsr tamam talım birlikte gün sayalım şafak bugün itibariyle 6... geri sayım başladı (anacım inşallah bu son geri sayımımızdır yoksa ben geri saymayı bırakıp keçileri saymaya başlayacam artık.) valla düşük yaptığım ay bende hiç belirti yoktu yada ben farketmemiştim. istemesemde kendimi dinliyorum ben. bide hergün hastanede gebelerin içinde olunca elimde değil .

TÜRKİYEMMMM TEBRİKLER CANIMMM... RAbbim analı babalı güzel günlerde büyütsün inşallah bebişini. darısı bizlerin başına. lütfen sende bize dua et tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…