arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merhaba arkadaşlar. ben 35 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır da tedavi görüyoruz. bende pko var, eşimde sperm sayısı az. 3 aşılama, 1 tüp bebek denedim. 10 yıl önce normal yoldan hamile kaldım ama 6. haftada kendiliğinden düştü. o zamandan tek hatırladığım göğüslerimde şişlik, sancı ve sık tuvalete çıktığım. tüp bebek sonucunda da dış gebelik oluştu. kanımda bhcg 1000'e kadar yükselmesine rağmen hiç belirtim yoktu. pko olunca adetler hep düzensiz ve yumurtlama çoğunlukla olmuyordu. ilaç tedavisi sayesinde 2 yılın sonunda adetlerim 28-30 gün arası ve yumurtluyorum artık. sat 1 ağustos. clear plan kullanıyorum, 18. gün yumurta akı şeklinde akıntı geldi ve monitörde 19. ve 20. gün yüksek LH ve yumurtlama görüldü. bu ay yaklaşık 2-3 günde bir ve yumurtlama günlerinde hergün ilişki oldu :) 5 gündür göğüs uçlarım acıyor, bugün damarlar çıktı. kasıklarımda çok hafif ve zaman zaman sancı dışında başka bir belirti yok. 31 ağustos veya 1 eylül regl olurum diye bekliyorum. Ve içimden bu sefer lütfen hamiş olayım diye dua ediyorum. En yakın 3 arkadaşım 2-3 hafta ara ile hamile kaldı ve hepsi de problemliydi. Benim sıram gelecek diyorum ama sabretmem çok zor. Allah hepimize tez zamanda evlat nasip etsin....

yok daha bşy yapmaz oruç bence kesin öğrenince ilaç kullanıcaz o zaman doktora sorarız sakıncası yoksa ve etkilenmiyorsak tutarız.
benim kasıklarım ağrıdı bugün çok göğüslerim 10gündür acıyor bi de uykum geliyor ama oruçtandır diyorum Allahım sen bilirsin yarabbim mübarek günlerde güldür yüzümüzü :))

inşallah cnm hamilesindir..benim 5 gün oldu gelmdi kırmızılar ama her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo..bi de bende acayip mavi mavi damarlanmalar var..hayırlısı inş herkes için:Saruboceq:

slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza,8 ay önce bi hamilelik geçirdim 2,5 aylıkken içimde öldü ve düşük doğumla aldılar.şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz bu gün 27 günüm,genelde 25 ile 28 gün arası adet oluyorum sabırsızlıkla bekliyorum ama özellikle bu gün belim ve sol kasığım çok ağırıyo,tuvalete gidip gidip kontrol etmekten fenalık geldi

canım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırsın..Allah yardımcın olsun...

pelly 1'ciğim; ben ve sblkmbsr ninde şafağı 1 eylül. hadi sende bize katıl birlikte geri sayalım vereliniortak
ya kıslar bu arada ben şu göğüsteki belirtilere takmış durumdayım. yaklaşık 1 haftadır özellikle sol göğsüme iğne batar tarzda batmalar oluyo dünde aynı olay sağ göğsümde başladı ama damarlanmalar yok. bu damar olayına çok bozuluyorum ya....

bozulma canım ya..herkesin belirtileri çok farklı oluyor..

slm kızlar benimde adet günüme 4 gün kaldı dün test yaptım çok silik ikinci çizgide çok silik çıktı ama sonra başka bi markanın testini yaptım ikinci çizgi çıkmadı kafam çok karıştı acaba hamilemiyim

offf eflatunum nasıl bozulmayayım herkesin belirtisi farklı olur biliyorum ancak büyük çoğunluk göğüslerde damarlanmalardan anlamış gebe olduğunu. mübarek göğüslerimde bitek damar bile yokki senağlama

bu arada bikaç gündür özellikle yüzümde ve burnumda inanılmaz kaşıntılar var vücudumda da oluyor zaman zaman ancak yüzüm ve burnum çok belirgin. sizce bu bir belirtimidir. daha önce bunu yaşayan veya duyan varmı kıslar

cnm damarlanmalara takma bence..adetimi 5 gün geçti damarlanmalarım oldukça yoğundu baya heveslendim ama bugün sabah kırmızı kart yedim..yani bence damarlanmlara kişiden kişiye değişir ve kesinlikle hamileleik belirtisi değil aksi takdirde ben de bir türkiye yol haritası mevcuttukaydirigubbakcemile3 kısmet artık öteki aya umutlarım..umarım hamilesindir tatlım.

arkadaşım göğüslerdeki damarlara takılma benimde çıkıyor ama hiçbirşey yok
bende öyle duydum duyduğumdan beride devamlı damarlar var malesef

geçmiş olsun canım inşallah buay kavuşursun meleğine şükretki hamile kalma şansın var bizde oda yok boş boş bir umut bekliyoruz allah herkesin kucağını doldursun yarabbim

canım tedaviler çok zor bilrim bide sonuç alınmassa daha bir yorucu ama genede şükretmek gerekiyor halimize en azından daha kötü bir hastalığımız yok sağlıklıyız
inşallah sende kavuşursun meleğine hepimiz kavuşuruz benim arkadaşlarım 2ciyi doğurdu bana da soruyorlar sanki benim elimde allah elbet birgün sevindirecek inşallah ben bir umutla bekliyorum zaman zaman ümitlerim tükensede içimden bir ses anne olacağımı söylüyor alllah dağa taşa can veren allahım bizim içimizede bir can ver yarabbim kimseleri evlat acısıyla sınama evlatsız bırakma allahım

canım umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin belki daha önce böyle olan arkadaşlar hamileydi
ama umut vermek istemem bende 3ay önce böyle olmuştum adetime 4_5 gün kala ara ara kanamam gelmişti ama daha sonra normal geldi yanı pos

Nazela, naagihan teşekkürler. bugün erken gebelik testi aldım. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Adet gününe kadar beklemektense yoksa yok sinirlerimi bozmaktansa bilmek daha iyi. yumurta 19.-20. gün civarı çatladı. Döllenme olduysa üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak. Varsa çıkar diye düşünüyorum. Silikte olsa bir çizgi görsem yeter.
Bugün sol yanımda, bel civarı garip bir ağrı var. kasıklarda birşey yok. Karnım hafif şiş ama zaten kilo aldım bu aralar. Kendini dinlemekten belirti uydurduğumu düşünüyorum artık :))))

CANIM MERHABA UMUDUNU KAYBETME AMA EN AZ 10 GÜN GEÇİNCE SİLİKTE OLSA ÇİZGİ ÇIKIYORMUŞ GENELDE 12 GÜN SONRA DAHA NET OLABİLİYORMUŞ ŞİMDİDEN YAPINCA NEGATİF ÇIKARSA ÜZÜLME opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…