arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Değişik hikayeler okuyoruz tabi!Ama hani düşük bir ihtimal olarak bakıyorum ben artık.Çünkü akıntım gelmeye başladı.Sanırım bu regl öncesi oluyormuş;öyle yazmışım bir arkadaş başka birine!5 kala yapılırsa testte %69 doğrudur diyordu.Az bir ihtimal değil ne dersin?

Sen de durum ne canım yaaa?Yakşaltı senin de iyice!

Gülüm sanırım öğretmensin!Yaz tatilinde olduğumuz için çalıştığın ilde olup olmaman önemli değil.İl ya da ilçe milli eğitime gidp rahatlıkla sevkini alabilirsin!

Ama yine de upraşmak istemiyorum diyorsan;25-35 arası değiştiğini söylüyorlardı!

ya bana cvp vericek hamişler yok mu haftasonuna kadar bekliyicem dedim kendi kendime dayanmam lazımlmaz:

Gülüm cevap verelim vermesine de bir önceki mesajında öyle şeyler yazmışsın ki ne diyeceğimi bilemedim kendi adıma!Ama kantestini erken yaptırıp yaptırmamayı sorarsan yaptırma derim.Çünkü doktorlar erken kanda tespit edilen gebeliklerin'50si ve bazenn daha fazlasının düşükle sonuçlandığını söylüyorlar!O yüzden kendini umutlandırmanı istemem.

günaydın şekerim benim 21 yada 22 ağustos adet tarihim bakalım hiç umudum yok ama bekliyoruz zaten düzenli bi çalışma olmadı...daha yeni karar verdik olmasına bundan öncekide 10.ayda olmuştu

günaydın şekerim benim 21 yada 22 ağustos adet tarihim bakalım hiç umudum yok ama bekliyoruz zaten düzenli bi çalışma olmadı...daha yeni karar verdik olmasına bundan öncekide 10.ayda olmuştu

günaydın canım
inşallah bu ay hamişsindir benim 18-19 ağustos gibi reglim
inşallah gelmezz hiçbirimize 9 ay olmayız regliiii opuyorumnanaktan

benim umudum yok ama seninki benden önce belli olur :) 18 i kocişimin d.günü varmı bi belirtin falan

benimde aslında pek bir umudum yok aslında varda yok bu ay tam yumurtladığım gün kanamam oldu ilişkide sinir oldum normalde olmaz böyle şeyler bi önceki ay soğan kürü yapmıştım bünyemi bozdum gerçi doktora bu ay reglimin 7. günü gitmiştim herşey normal demişti yumurtam 18,5 olmuş iki üç gün önemli dedi o zamanlarda da kanama oldu
ateş ölçümü de yapıyorum aynı zamanda ateşe göre bi kere daha yumurtladım galiba kafam karıştı bilemiyorum yani

ooof arkadaşım bende hep zaten regli öncesi bi sürü belirti olur ama benim için ayırdedici değil işte başım döner midem ağrır bulanır kasıklar ağrır ondan anlamıyorum ama şimdilik sivilce çıkmadı tek belirti denirse sivilcemin olmaması diyebilirim kaydirigubbakcemile3 hep çıkardı çünkü iki kaç arasında yada çenemde bi tane pıtlardı kaydirigubbakcemile3

sen niye umutlu değilsinki hiç belli olmuyor bu işler canım ya belkide çok güzel bir doğum günü hediyesi verirsin eşineeee inşallahhhhhh :Saruboceq:

ya aslında bir iki defa oldu oldu benim o dönemde denk geldimi gelmedimi bilmiyorum o zaman karar bile vermemiştik daha öle bi iki defayla olacağına pek inanmıyorum :) geçendede oldu ama verimli günlere denk geldimi gelmedimi bilmiyorum eşim korunuyodu benim çünkü bu ay korunmadan 3 defa falan oldu ondada tutacağını hiç sanmam :) ya arkadaşımın biri ilk denemede tutturdu hemen hamile kaldı diğeri hapla korunuyodu hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı

canım hiç öyle düşünme bu işler gerçekten hiç belli olmaz bir sperme bakar senin ne kadar çok çalışman değilki bir spermin doğru zamanda yolladıysanız bi kere bile birlikte olman yeter yani hayırlııs tatlım hayırlısı inşallah alıcaz güzel hamiş haberleriniii inşallahhh

yaa nasip kısmet tatlım ya valla hayırlısıysa olsun inşallah seninde hemen olucak pozitif olmak gerekiyor biz 9-10 aydır deniyoruz burda dahada uzun zamandır deneyen insanlar var her şerde bir hayır vardır demek gerek canım

öle canım herşeyin hayırlısını istemek lazım allahtan...rabbim geç versin hayırlı olanı versin inşallah...benimde ilk hamileliğimde 10.ayda olmuştu :)

öle canım herşeyin hayırlısını istemek lazım allahtan...rabbim geç versin hayırlı olanı versin inşallah...benimde ilk hamileliğimde 10.ayda olmuştu :)

canım inşallahh benimkide öyle olur:))))
allah bağışlasın bir tane meleğin var sanırım senin opuyorumnanaktan inşallah ikinciside çok bekletmez canım

günaydın herkese,
ben de bundan bikaç ay önce hamileydim hamileydim diyorum çünkü mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.ilk denememizdi ve sadece 2 kere birlikte olduk eşimle ve tuttu.adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım idrar testini ve anında 2 çizgi de kıpkırmızı oldu.o zaman çok şiddetli ve de değişik bi şekilde kasık ağrım dışında hiçbi belirti olmadı.bu ay da kürtajdan sonraki ilk denememizi yaptık bekliyoruz.bugün 30. gün hala adet olmadım.cumartesi idrar testi yapıcam.

isteyen herkes tezzzz zamanda bebişine kavuşsun inşallah...:ecrin_bebek:

canım inşallahh benimkide öyle olur:))))
allah bağışlasın bir tane meleğin var sanırım senin opuyorumnanaktan inşallah ikinciside çok bekletmez canım

yok canım ben çok çok küçükken kaybettim 2 aylık bile deildi...gittiğinde...bu ilk olucak inşallah...bide hamile kaldığım zaman bizim için çok kötü bir zamandı eşim işsizdi ev kira yığınla borç...aileler karşı çıktı kimse destek olmadı falan derken çok yıprandıım çok ağladım...oda sanırım bu kadar üzüntüye dayanamadı şimdiki aklım olsa yapmazdım...şimdi eşimin bi işi var benimde var :) borcumuz hala var ama azaldı iice...aralık ocak gibi biter inşallah e eşimin yaşıda33 artık napalım beklemeyelim daha dedik...

AMİN canım inşallah çok beklemeden sağlıkla ve hayırlsııyla hamiş kalırsın canım

yaa üzüldüm canım ama hayrıslısı tatlım yaa
valla her işte bir hayır vardır demek lazım gerçekten benimde ilk öyle bir tecrübem oldu ilk evliliğimden bak boşandım hayırlısı da değilmiş ve ilk ayda ve istemeden ve bir kere birlikte olmuştuk yani cidden her işte hayır vardır demek lazım
inşallah tez zamanda olur canım sağlıkla hayırlısıylaa
borçları düşünme çok benimde var benim işimde işsizdi kaç ay şimdi kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıyor benim yaşımda 31 yaş gidiyor valla o yüzden borca bakma yarın ne olcağımız belli değilki işim var dersin param var dersin bi anda tepetaklak olursun allah göstermesin ama malesef öyle bu yüzden ben ertelemeyi hiç düşünmedim hiçbirşeyin garantisi yok çünkü

evet canım haklısın insanlar akşam zengin yatıp sabah fakir kalkıo hayat böle...ama benim ailem de destek deil bu konuda bana...hatta şimdi duysalar bunu istediğimi kızarlar bile...ama ben artık takmıyorum düşünmüyorum benim ne istediğim önemli...eşime yaşatmak istiyorum bu duyguyu...ilkinde öle kötü şeyler yaşadıkki...kontrole falan gittinmi normal mi herşeyiniz...

aynen öyle tatlım
benim doktoruma göre bende herşey normal 4-5 ay daha bekleyelim dedi bana tetkikler için eşimin durumunu bilmiyoruz ama ben diyorumki kendimce bu ay da tutmazsa ona test yaptırayım
bana daha önce gebe kalabildiğim için doktor rahat ama en son bu eşinden değildi demi dedi evet dedim bende işte hayırlısı bilemiyoruz canımcım yaa

bu ayda olmazsa bekleme ama...yaptır kontrollerini mutlaka...bendede bir haftadır bi garip karın ağrısı var uyuz oluyorum göğüslerim böle bi sızlamaklı ...belimde ağrıyo...adet olmaktan nefret ediyorum

bu ayda olmazsa bekleme ama...yaptır kontrollerini mutlaka...bendede bir haftadır bi garip karın ağrısı var uyuz oluyorum göğüslerim böle bi sızlamaklı ...belimde ağrıyo...adet olmaktan nefret ediyorum

inşallah olmazsın canımda gebelik belirtisidir bunlar
doktorum bekleyelim dedi bakalım işte eşimi göndericem ben allah kısmet ederse kaydirigubbakcemile3 o kurcalatsın acukk yaa ben aylardır doktordayım zaten kaydirigubbakcemile3

:):):) onlar bu işi kolay sanıyolar gitsinde uğraşsın bencede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…