Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmlar yeni katıldım aranıza,hemen durumuma geçeyim..10 Ağustos adet tarihim,1 haftadır kasık ağrılarım var adet olucakmışım gibi,çok afedersiniz sürekli bi ıslaklık ve akıntım var,birde 6 aydır filan adetime yakın göğüslerimde sızlama ağrı vs olmazdı bu ay yine 1 haftadır göğüslerim ve şiş sadece uçları çok hassas ve canımı yakıcak kadar ağrıyo,ben bu aydan hiç ümitli değilim aslında ama inşallah sizlerle beraber benimde miniğimi verir rabbim...sevgiler.a.s.
slmlar yeni katıldım aranıza,hemen durumuma geçeyim..10 Ağustos adet tarihim,1 haftadır kasık ağrılarım var adet olucakmışım gibi,çok afedersiniz sürekli bi ıslaklık ve akıntım var,birde 6 aydır filan adetime yakın göğüslerimde sızlama ağrı vs olmazdı bu ay yine 1 haftadır göğüslerim ve şiş sadece uçları çok hassas ve canımı yakıcak kadar ağrıyo,ben bu aydan hiç ümitli değilim aslında ama inşallah sizlerle beraber benimde miniğimi verir rabbim...sevgiler.a.s.
amin canım :Saruboceq: hosgeldin :1hug: beirtilerin inşallah sana melegini getirir canım :Saruboceq:
içime doğdu sen hamilesin :Saruboceq: :1hug:
hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin. herkesin belirtileri farklı oluyor ama inş bebiş yoldadır. :Saruboceq:
ben de kan testi yaptırdım doktorum çıkmış sonucu yarın alıcam bakalım sonucum ne olacak :S negatif gibi bi his var içimde :uhm:
yaw ben bu bünyemin derdini anlamıorumbugün regl günüm kasık ağrım var akıntım var çok hafif pembemsi bişi. regl mi oluyorum yoksa önceki gibi 2 günlük bi kanamayla ilgisi var mı anlayamadım nolcek benim bu halim arkadaşlar ???
üzülme canım ya :teselli: hepimiz hayal kırıklıgı yasadık bu ay :sm_confused: ama yapacak birsey yok üzülsekte elimize birsey gecmicek onun icin üzülmeyi bırakıp önümüzdeki gunleri iyi degerlendirmeye bakacagız inşallah bir sonraki adet gunumuzde bu üzüntüyü tekrar yasamicaz :1hug:
selam arkadaslar. araniza yeni katildim. benim adet tarihin 12 agustos.bende normal premens belirtileri var. goguslerım sisti ve hassaslasti. gaz sorunum var karnım ve kasıklarımda hafif tatli bir sızı var. bunlar gebelık de isaretide olabilirmis. oncekiler hep husranla bitti bu nedenle gidip test yaptirmiycam veya yapmiycam. arkadaslarimin bebekleri oldugunu gorunce icimde tarifsiz bir ozenme kiskanclik oluyor. halbuki ben oyle bir insan degildim. birde isyerimde herkes bebek planladigimi biliyor. radrasyondan uzak durdugum icin. bu nedenle ustumde tarifsiz bir baski var. ustunde benim gibi baski olan varmi. Rabbim insallah hayirlisi ise bu ay bize bebeklerimiz rahmimize dusurur....[/
canım benim malesef bence hepimizde var bu çevresel baskı .. işallah bu ay hamiş olursun benimde günüm 12 sinde ama bben test yaptım malesef olumsuzz işallah seninki istediğin gibi olur üzülme kimseyide dikkaete alma herkes kendi yaşadını bilir çünki kocaman sabah öpücüğü gönderiyom moralim yüksek olsun diye
merhaba arkadaşlar.Haber vermek istedim.Yaptığım teste ne yazık ki negatif çıktıMalesef bebiş bizi yine yanılttı.Hayırlısı demek ki daha vaktimiz var.Güzel haber verecek arkadaş yokmu hiç .Birileri başı çeksin artık :)
Herkese güzellllll bir gün diliyorum
selam arkadaslar. araniza yeni katildim. benim adet tarihin 12 agustos.bende normal premens belirtileri var. goguslerım sisti ve hassaslasti. gaz sorunum var karnım ve kasıklarımda hafif tatli bir sızı var. bunlar gebelık de isaretide olabilirmis. oncekiler hep husranla bitti bu nedenle gidip test yaptirmiycam veya yapmiycam. arkadaslarimin bebekleri oldugunu gorunce icimde tarifsiz bir ozenme kiskanclik oluyor. halbuki ben oyle bir insan degildim. birde isyerimde herkes bebek planladigimi biliyor. radrasyondan uzak durdugum icin. bu nedenle ustumde tarifsiz bir baski var. ustunde benim gibi baski olan varmi. Rabbim insallah hayirlisi ise bu ay bize bebeklerimiz rahmimize dusurur....
benimde reglimde 15 agustosda inşallah bu ay yüzümüz gülerrrrrrrr
slm kızlar benımde adetıme 7*8 gun var bendede bazı seyler belırmeye basladı merak edıyorum bende sızın gıbı hemde cok
bendekı belırtıler sunlar
akıntım beyaz renklı sut kesıyı gıbı
bırde ıdrarım cok koyu renklı bugun baktım ıcınde sankı bole mınık kum parcaları var
kasıklarımda batmalara var hatta uzerıne yattıgımda bıle oluyor bu
bazen kabızlık bazen tam tersı ıshal gıbı
gaz sorunu
ates basması acayıp bulantıo benı esım bıle anlıyabılıo
guguslerımın yanları acıo ellıyınce damarlar bellı meme ucu ıse ondan bırsey anlamadım
ıstahım cogaldı karnım kazıo habıre bırsye yemek ıstıom
normalde ccok su ıcmem ama acayıp susuyorum
sınırlıyım duygusalım
ayakda fazla duramıyorum sırtıma vuruyo agrısı