hayırlı kandiller
seninde kandilin mübarek olsun canım :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı kandiller
herkesin yazdıklarını okuyorum kafam karıştı açıkçası umutlansam mı üzülsem mi bilemedim.
benim diğer arkadaşlar gibi keskin belirtilerim yok gögüslerim şiş ya da hassas değil mesela.ama bende de mide bulantısı kokuya hassaslık var.daha önce severek yediğim yiyeceklerden tiksiniyorum kimi zaman.kasıklarımda şişlik var. ve reglime 6 gün kala hafif bi kanamam oldu sadece leke gibi rengi de koyuydu.hiç bi ağrım yoktu halbuki ben regl zamanı olacağımı hissederim ve olduğumda müthiş bi ağrım olur bu sefer hiç bi ağrım yoktu o lekeden sonra bi gün boyunca tık yoktu bi gün sonra 2 gün süren bir kanamam oldu reglime benzemiyordu ayıptır söylemesi sanki kanama şeklinde değil de ayağa kalktığımda hareketime bağlı olarak gelen bir akıntı gibi yoğun bi şekildeydi arada kasıklarımda müthiş bi ağrı sanki kasılma hissediyordum özellikle sağ tarafımda ne olduğunu bir türlü anlayamadım sadece 2 gün sürdü bitti regl oldum desem benim reglim 7 den aşağı sürmezdi bu nedir sizce arkadaşlar?
idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile miyim yada dış gebelik olabilir mi???:sm_confused:
dış gebelik belirtileri başlığını okudum aşağıdaki şu belirtiler bendekilerle benziyor sanırım
(alt karın bölgesinde ağrı, kasıkta tek taraflı ağrı, bir adet rötarı sonrasında lekelenme tarzındaki vaginal kanamalar, bulantı hissi sıklıkla rastlanılan şikayetlerdir.
Dış gebelik tanısı konamadan, karın içine kanama başlamışsa bu bulgulara ilaveten; alt karın bölgesinde ani ve şiddetli bir ağrı ile tansiyon düşmesine bağlı baygınlık hissi ortaya çıkar.
İdrarda yapılan testlerde hatalı sonuçlara rastlanabilirmiş acaba benim ki de yanlış sonuç olabilir mi??
Sevgili sitare yaklaşık olarak kafamızda aynı düşünceler var.Ama ben cesaret edip test yapamıyorum, ama bir o kdar da merak ediyorum.Sanki doktora gitmek en iyi çözüm bizim için .İnşallah sende de bebiş vardır.Ama bazı belirtileri, çok fazla okuyarak psikolojik olarak bizde yapabiliyoruz.En iyisi kafaya çok fazla takmamak .Ben biraz daha beklemeyi uygun gördüm kendimce.Belki stres, kullanılan ilaçlar kanamayı etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.Yada istersen kan testi yaptır.İdrara göre daha kesin sonuçları var.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
nanacım kanamam dan bi gün önce lekelenmem olmuştu o zaman idrar testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün 2 gün süren bi kanamam oldu :S yarın da normal regl günüm!?? kan testi yaptırsam çıkarmı şimdi yada bnm bu yaşadığım kanama regl miydi yoksa yarın regl olmazsam gecikmiş mi oluyorum anlamadım
1az once adet olacagimi hissettim,cunku agrilari yavas yavas geliyordu.baktim ve hafif lekelenme olmusdu...muhtemel adet oldum kizlar yaaaa malesef bu ay da olmadi bendeeeeeeeeeeeeee cok uzgunum.oysa ne kadar cok istemistimmmmm ne kadar ...anlatamam.of offffffffffffff ki ne offfff.:umursamaz:mafoldumben
kızlar merhaba benim de gecikti cuma günü doktora gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
kıslar merhaba... bende şüphedeyım.acayıp gergınım .sinirlerim bozuk herseye kafayı takıyorum.normalde böle olmazdım kolay kolay.bide daha adetıme 4 gun var.bukadar gun önceden belırtı vermezdı.kasıklarım ve belım agrıyo.sankı adet oldum zannedıyorum bazen tuvalete kosuyorum ama bısey yok.
herkesin yazdıklarını okuyorum kafam karıştı açıkçası umutlansam mı üzülsem mi bilemedim.
benim diğer arkadaşlar gibi keskin belirtilerim yok gögüslerim şiş ya da hassas değil mesela.ama bende de mide bulantısı kokuya hassaslık var.daha önce severek yediğim yiyeceklerden tiksiniyorum kimi zaman.kasıklarımda şişlik var. ve reglime 6 gün kala hafif bi kanamam oldu sadece leke gibi rengi de koyuydu.hiç bi ağrım yoktu halbuki ben regl zamanı olacağımı hissederim ve olduğumda müthiş bi ağrım olur bu sefer hiç bi ağrım yoktu o lekeden sonra bi gün boyunca tık yoktu bi gün sonra 2 gün süren bir kanamam oldu reglime benzemiyordu ayıptır söylemesi sanki kanama şeklinde değil de ayağa kalktığımda hareketime bağlı olarak gelen bir akıntı gibi yoğun bi şekildeydi arada kasıklarımda müthiş bi ağrı sanki kasılma hissediyordum özellikle sağ tarafımda ne olduğunu bir türlü anlayamadım sadece 2 gün sürdü bitti regl oldum desem benim reglim 7 den aşağı sürmezdi bu nedir sizce arkadaşlar?
idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile miyim yada dış gebelik olabilir mi???:sm_confused:
dış gebelik belirtileri başlığını okudum aşağıdaki şu belirtiler bendekilerle benziyor sanırım
(alt karın bölgesinde ağrı, kasıkta tek taraflı ağrı, bir adet rötarı sonrasında lekelenme tarzındaki vaginal kanamalar, bulantı hissi sıklıkla rastlanılan şikayetlerdir.
Dış gebelik tanısı konamadan, karın içine kanama başlamışsa bu bulgulara ilaveten; alt karın bölgesinde ani ve şiddetli bir ağrı ile tansiyon düşmesine bağlı baygınlık hissi ortaya çıkar.
İdrarda yapılan testlerde hatalı sonuçlara rastlanabilirmiş acaba benim ki de yanlış sonuç olabilir mi??
belirtidir bence , illa birkaç belirti olacak diya birşey yok canım hiçte olmayabilir a.s.
meraba arkadaslar ya ben bu akıntı işine takıldım hani akıntı var neliliyoya bu ilişki yaşadıktan sonraki ispermlerin cıkması olamazmı veya bunu nasıl ayırt ediyosunuz vaya sizde böyle siperm dısarı cıkmazmı biraz banada acııklayın:gitme:
Kaldı 2 gün delikafadulden bu sabah 36.9 (en yüksek) ateşle ve yoğun bir kasık ağrısıyla uyandım.Sizlerin nasıl var mı bir değişiklik durumlarınızda ?
Benim bu ay da olmadı :a015:
Benim bu ay da olmadı :a015: