• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar merhaba;
benimde 8 ağustosta regl olmam gerekli ama bende belirtilerimi yazayım sizlere bebiş var mı yokmu inanın bilmiyorum :(

-geçen gün eşim bana ne kadar çok ateşin var dedi...ki gerçekten normalden fazla ateşim vardı.
- çok ayakta kalınca sağ kasığımda batma oluyor
-göğüsüm acıyor
-uyku hali var
-bu sabah göğüs uçlarımın daha doğrusu halkanın farklılaştığını gördüm daha genişlemişti ve rengi değişmişti
- normalde hiç akıntım olmaz peynir gibi akıntım olmaya başladı

bunlar erken belirtilerden mi bilmiyorum ama gerçekten kafam karışık

inşallah hamişsindir belirtiler güzel kaydirigubbakcemile5 bu arada benim akıntım da bazen peynir gibi bazen kremsi geliyor.

kızlar merhaba;
benimde 8 ağustosta regl olmam gerekli ama bende belirtilerimi yazayım sizlere bebiş var mı yokmu inanın bilmiyorum :(

-geçen gün eşim bana ne kadar çok ateşin var dedi...ki gerçekten normalden fazla ateşim vardı.
- çok ayakta kalınca sağ kasığımda batma oluyor
-göğüsüm acıyor
-uyku hali var
-bu sabah göğüs uçlarımın daha doğrusu halkanın farklılaştığını gördüm daha genişlemişti ve rengi değişmişti
- normalde hiç akıntım olmaz peynir gibi akıntım olmaya başladı

bunlar erken belirtilerden mi bilmiyorum ama gerçekten kafam karışık
canım inşallah vardır aynı belirtiler var ama insan korkuyo test yapmaya tek çizgi görmek istemiyom Allahım herkese çift çizgi göstersin

canım inşallah vardır aynı belirtiler var ama insan korkuyo test yapmaya tek çizgi görmek istemiyom Allahım herkese çift çizgi göstersin

of ya hiç sorma şimdi test yapsam negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğrarım ne zaman yaparsak kesin sonuç alırız ki kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

renkly canım benim üzülme işallah olurr
benimde 7 gün kaldı bakalım ne olucak ama fortel diye test varmış bende ondan alıcam ..bende anne olmak istiyorum çok beklemek istemiyorum şuanda işten yazıyorum Allahım işallah her isteyenin kucana hayırlı sağlıklı şanslı evlatlar verir

renkly canım benim üzülme işallah olurr
benimde 7 gün kaldı bakalım ne olucak ama fortel diye test varmış bende ondan alıcam ..bende anne olmak istiyorum çok beklemek istemiyorum şuanda işten yazıyorum Allahım işallah her isteyenin kucana hayırlı sağlıklı şanslı evlatlar verir

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: bence bekle bir sure daha acele etme canım opuyorumnanaktan inşallah hamilesindir :Saruboceq:

Son 3 gün delikafadulden Aynı böyle geziyorum .. Çıkar ya da çıkmaz o bişey değil de şu merak yok mu öldürüyor mafoldumben Bu arada bugün belirtilerim azaldı benim , aslında dünde kasıklarımda batmalar olmadı :(

kittycat işallah zaten çok zor karar verdim vermişkende hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum işallah çok bekletmez beni..... ben banka personeliyim ve bu konuları kimseye soramıyor konuşamıyorum ... utangaçım galiba .. sitenizi ve sohbetlerinizi görünce katılmak istedim .. çünki artık bende bir anne olmak istiyorum... konuşabileceğim fikir sorabileceğim akidişlerim de olsun istiyorum .işallah en kısa zamanda hepimizde annelik duygusunu tadarızzzzzzzzzzzzzz

merhaba kizlar bende 30 da transfer oldum daha8 gunum var teste kadar sancilarim var acaba neden?biri bana cevep vere bilirmi?sanci olunca bebek varmi demektir???

transferle ilgili bir fikrim yok canım :sm_confused: yardımcı olamıyorum sana üzgünüm :teselli:

kittycat işallah zaten çok zor karar verdim vermişkende hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum işallah çok bekletmez beni..... ben banka personeliyim ve bu konuları kimseye soramıyor konuşamıyorum ... utangaçım galiba .. sitenizi ve sohbetlerinizi görünce katılmak istedim .. çünki artık bende bir anne olmak istiyorum... konuşabileceğim fikir sorabileceğim akidişlerim de olsun istiyorum .işallah en kısa zamanda hepimizde annelik duygusunu tadarızzzzzzzzzzzzzz

bizlerde öyle canım kimseye sorup konusamadıgımız seyleri burda rahatca konusabiliyoruz biribirimizle dertleşip rahatlıyoruz
burda sohbet yasaklandı sadece belirtileri yazabiliyoruz onun icin biz burda toplanıyoruz sende gel katıl bize istesen yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...kizlar-buda-topic-olsun-geyige-gelin-801.html

Son 3 gün delikafadulden Aynı böyle geziyorum .. Çıkar ya da çıkmaz o bişey değil de şu merak yok mu öldürüyor mafoldumben Bu arada bugün belirtilerim azaldı benim , aslında dünde kasıklarımda batmalar olmadı :(

sakin ol canım dısarı cık gez dolas kafanı dagıt biraz belirtileri falan unutmaya calıs inşallah gelecek melegin ama sen böyle stres oldukca hersey dahada zorlasıyor senin icin :teselli:

Arkadaşlar merhaba .Kafam karıştı size yazmak istedim.ben size de yazdığım gibi beklediğim günden 1 gün sonra adet oldum.Fakat kanamam ilk gün az gecesi yoğun ve sonraki iki gün çok az geldi.Normalde kanamalarım 6-7 gün sürerdi.Acaba bunun nedeni ne olabilir? Fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.Aklıma gelen 2 şey var.Üstüne görme yada düşük olabilir diye düşünüyorum.Ama kanama rengii üstüne görmede koyu renkte oluyormuş.Benim koyu renk değil ama az.Düşükte ise kan pıhtsı geliyormuş bende öle bişey gelmedi.Ne dersiniz kızlar sizce ne olabilir ? Canım sıkıldı :(

Back