çok merak ediyom varmı yokmu diye ama dayanamıcam perşembe kan testi yapıcam
benim idrarımda tortu yok sanırım. e madem kan testi yaptırıcaksın neden perşembeyi bekliyorsun yarın yaptır işte delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok merak ediyom varmı yokmu diye ama dayanamıcam perşembe kan testi yapıcam
kızlar merhaba;
benimde 8 ağustosta regl olmam gerekli ama bende belirtilerimi yazayım sizlere bebiş var mı yokmu inanın bilmiyorum
-geçen gün eşim bana ne kadar çok ateşin var dedi...ki gerçekten normalden fazla ateşim vardı.
- çok ayakta kalınca sağ kasığımda batma oluyor
-göğüsüm acıyor
-uyku hali var
-bu sabah göğüs uçlarımın daha doğrusu halkanın farklılaştığını gördüm daha genişlemişti ve rengi değişmişti
- normalde hiç akıntım olmaz peynir gibi akıntım olmaya başladı
bunlar erken belirtilerden mi bilmiyorum ama gerçekten kafam karışık
inşallah hamişsindir belirtiler güzel kaydirigubbakcemile5 bu arada benim akıntım da bazen peynir gibi bazen kremsi geliyor.
canım inşallah vardır aynı belirtiler var ama insan korkuyo test yapmaya tek çizgi görmek istemiyom Allahım herkese çift çizgi göstersinkızlar merhaba;
benimde 8 ağustosta regl olmam gerekli ama bende belirtilerimi yazayım sizlere bebiş var mı yokmu inanın bilmiyorum
-geçen gün eşim bana ne kadar çok ateşin var dedi...ki gerçekten normalden fazla ateşim vardı.
- çok ayakta kalınca sağ kasığımda batma oluyor
-göğüsüm acıyor
-uyku hali var
-bu sabah göğüs uçlarımın daha doğrusu halkanın farklılaştığını gördüm daha genişlemişti ve rengi değişmişti
- normalde hiç akıntım olmaz peynir gibi akıntım olmaya başladı
bunlar erken belirtilerden mi bilmiyorum ama gerçekten kafam karışık
canım inşallah vardır aynı belirtiler var ama insan korkuyo test yapmaya tek çizgi görmek istemiyom Allahım herkese çift çizgi göstersin
idrar testini ne zaman yapmak gerekli ??
aslında adet geçince ama ben dayanamayıp yaptım bugün :sm_confused:
aslında adet geçince ama ben dayanamayıp yaptım bugün :sm_confused:
sonuç + olsa demem mi kız :roflol: ama benim ovl. geç oluyo zaten çıkmazdı , bi ümit işte ...
üzülme canım bende ondan korkuyom ya kendimi dinlemekten yoruldum eşimde git test yaptır rahatla dedi hayırlıysa olsun
Günaydın kızlar
BEn adet oldum bu ay da yok
Önümüzdeki aya bakıcas artıkın yerimseniben
renkly canım benim üzülme işallah olurr
benimde 7 gün kaldı bakalım ne olucak ama fortel diye test varmış bende ondan alıcam ..bende anne olmak istiyorum çok beklemek istemiyorum şuanda işten yazıyorum Allahım işallah her isteyenin kucana hayırlı sağlıklı şanslı evlatlar verir
merhaba kizlar bende 30 da transfer oldum daha8 gunum var teste kadar sancilarim var acaba neden?biri bana cevep vere bilirmi?sanci olunca bebek varmi demektir???
kittycat işallah zaten çok zor karar verdim vermişkende hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum işallah çok bekletmez beni..... ben banka personeliyim ve bu konuları kimseye soramıyor konuşamıyorum ... utangaçım galiba .. sitenizi ve sohbetlerinizi görünce katılmak istedim .. çünki artık bende bir anne olmak istiyorum... konuşabileceğim fikir sorabileceğim akidişlerim de olsun istiyorum .işallah en kısa zamanda hepimizde annelik duygusunu tadarızzzzzzzzzzzzzz
Son 3 gün delikafadulden Aynı böyle geziyorum .. Çıkar ya da çıkmaz o bişey değil de şu merak yok mu öldürüyor mafoldumben Bu arada bugün belirtilerim azaldı benim , aslında dünde kasıklarımda batmalar olmadı![]()