Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sizlerin paylaşımlarını gördükçe çok heveslendim ya hamiş olmaya zaten çok istiyorum bi bebeğimin olmasını ama daha önce hiç denemedik bu ay korunmayı düşünmüyoruz hastalığımda dün bitti inşallah ağustos ayında sizlerle beraber ben gün sayarım burda ALLAH herkese nasip etsin anne olmayı bu konulara yazmasamda hep takip ediyordum dualarım hep sizinle :)
benim regl gunum yarin....insallah hamileyimdir...birkac belirtim var ama psikolojik de ola bilir...onun icin bilemiyorum,test de almisdim bugun ama negatif....gunum gecsin de adet olmazsam 2-3 gun sonra yine test yapacagim...hayirlisi...
selam kızlarr..ben geldim..siz nerelerdesiniz..?
arkadaşlar merhaba .Malesef bizim bebiş bu ayda gelmedi.Üzülmedim dersem yalan olur.Bu ay 2. denememiz.Umarım Allah hayırlısıyla 3. deneme de bizi mutlu eder.Şu adet bi bitse de yine bebişi dörtgözle beklesem :)
korkuts ilk testini adetine kaç gün kala yapmıştın belli belirsiz çıkmıştı
arkadaşlar ben hastalandım bugün malesef
ah ablacım ya cosmo da adet olmuş okudunmu
aklına kötü seyler getirme canım opuyorumnanaktannormal ama ağrım odu fazla ağrım olmazdı benim kistleri aldırdıktan sonra gene kismi oluştu ne
bakayım canım opuyorumnanaktanablacım avantara seninin zilli gibi kedi koyacağım senin zilliye benziyormu bir bak ben senin kediye benzettim
ben sana sonra nasıl yapacagını anlatırım canım opuyorumnanaktan hadi geyik topigine gel ordan devamedelim opuyorumnanaktanyapamıyorum ya çok tatlı aynı zenin zilliye benziyor rengi