• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaşlar merhaba .Malesef bizim bebiş bu ayda gelmedi.Üzülmedim dersem yalan olur.Bu ay 2. denememiz.Umarım Allah hayırlısıyla 3. deneme de bizi mutlu eder.Şu adet bi bitse de yine bebişi dörtgözle beklesem :)

canım beni çok duygulandırdın inşallah dediklerin gerçekleşir kafamçokkarıştı
senin 3tane bebişinmi var yoksa 3çüzleremi hamilesinkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canım ben 3 tane düşük yaptım :( yani hamile değilim bebişim de yok :çok üzgünüm:

canım ben 3 tane düşük yaptım :( yani hamile değilim bebişim de yok :çok üzgünüm:[/QUOTE]

ay canımbenim geçmiş olsun çok üzüldüm ya :çok üzgünüm:ona zor bişey olmamsıda da hiç değilse olma imidi var sizde biz belkide anne olamıyacağız:çok üzgünüm:

arkadaşlar sizlerin paylaşımlarını gördükçe çok heveslendim ya hamiş olmaya zaten çok istiyorum bi bebeğimin olmasını ama daha önce hiç denemedik bu ay korunmayı düşünmüyoruz hastalığımda dün bitti inşallah ağustos ayında sizlerle beraber ben gün sayarım burda ALLAH herkese nasip etsin anne olmayı bu konulara yazmasamda hep takip ediyordum dualarım hep sizinle :)

benim regl gunum yarin....insallah hamileyimdir...birkac belirtim var ama psikolojik de ola bilir...onun icin bilemiyorum,test de almisdim bugun ama negatif....gunum gecsin de adet olmazsam 2-3 gun sonra yine test yapacagim...hayirlisi...

arkadaşlar sizlerin paylaşımlarını gördükçe çok heveslendim ya hamiş olmaya zaten çok istiyorum bi bebeğimin olmasını ama daha önce hiç denemedik bu ay korunmayı düşünmüyoruz hastalığımda dün bitti inşallah ağustos ayında sizlerle beraber ben gün sayarım burda ALLAH herkese nasip etsin anne olmayı bu konulara yazmasamda hep takip ediyordum dualarım hep sizinle :)

amin canım :Saruboceq:allah razı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız:Saruboceq:

benim regl gunum yarin....insallah hamileyimdir...birkac belirtim var ama psikolojik de ola bilir...onun icin bilemiyorum,test de almisdim bugun ama negatif....gunum gecsin de adet olmazsam 2-3 gun sonra yine test yapacagim...hayirlisi...

insallah hamilesindir canım :Saruboceq:

selam kızlarr..ben geldim..siz nerelerdesiniz..?

hosgeldin canım opuyorumnanaktan öteki topickte sohbet ediyoruz zemuszemus

arkadaşlar merhaba .Malesef bizim bebiş bu ayda gelmedi.Üzülmedim dersem yalan olur.Bu ay 2. denememiz.Umarım Allah hayırlısıyla 3. deneme de bizi mutlu eder.Şu adet bi bitse de yine bebişi dörtgözle beklesem :)

üzülme canım :teselli: inşallah bu sefer güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

korkuts ilk testini adetine kaç gün kala yapmıştın belli belirsiz çıkmıştı

adet olacağım günün 1 gün öncesi yaptım , silik çıktı ama çizgi vardı, ikinci alternatif adet günüm vardı 3 gün sonrası yani tekrar test yaptım ve çizgi ben buradayım diyordu artık, çok belirgindi,

Reglme 4 gün kaldı.Ben de bazı belirtiler yaşıyorum ve bunları sizlerle de paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

reglmin 16. ya da 17. günü 2 yumurtam çatladı (takip yapılıyor)
bundan 3 gün sonra göğüslerimde sızlamalar oldu ve ateş gibi yandılar , ertesi gün nedense geçtiler.o zamandan beridir de dokununca fazla acımasa da ara ara sızlamalar oluyor.bu hafta sağ göğsümün ucundaki damarlarımın belirgenleştiğini farkettim.bunlar psikolojik olabilir diye düşünüyorum :çok üzgünüm:
ovülasyondan beridir akıntım var ve normalde ovülasyon biter , akıntı biterdi.beyaz , kokusuz (şeffaf değil kremsi)..akıntım bir iki gün kaşıntı yapınca mantardır diye düşündüm ama kaşıntım kesildi , akıntı devam.bu arada ne kist ne de iltihabım yok eminim.bu akıntıya bahane bulamadım belki psikolojiktir a.s
reglime yaklaşan bu haftada mide yanmalarım ve bulantılarım oluyor.
birde kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ve çoook fazla gazım var.belimede ara ara çok çok ince sızı giriyor
bugün test yaptım , negatif :çok üzgünüm: ama geç çatlıyorum (16. veya 17. günü) belki daha erkendir diye avutuyorum kendimi a.s
aranızda benim gibi belirtiler yaşayıp sonradan psikolojik olduğunu farkedenler çoktur muhakkak.işte bende bundan korkuyorum :çok üzgünüm: tek avuntum akıntım a.s psikolojik akıntıda olmaz herhalde di mi :bbo:

Back