• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

piskolojik akıntıda oluyor, lekelenme de, kusmada. adetime 10 gün kaladan beri çıkardım bir kaç gün arayla.kasığımda battı, başım da döndü. 2 aydır benzer belirtileri yaşıyorum ama sonuç hüsran.

Reglme 4 gün kaldı.Ben de bazı belirtiler yaşıyorum ve bunları sizlerle de paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

reglmin 16. ya da 17. günü 2 yumurtam çatladı (takip yapılıyor)
bundan 3 gün sonra göğüslerimde sızlamalar oldu ve ateş gibi yandılar , ertesi gün nedense geçtiler.o zamandan beridir de dokununca fazla acımasa da ara ara sızlamalar oluyor.bu hafta sağ göğsümün ucundaki damarlarımın belirgenleştiğini farkettim.bunlar psikolojik olabilir diye düşünüyorum :çok üzgünüm:
ovülasyondan beridir akıntım var ve normalde ovülasyon biter , akıntı biterdi.beyaz , kokusuz (şeffaf değil kremsi)..akıntım bir iki gün kaşıntı yapınca mantardır diye düşündüm ama kaşıntım kesildi , akıntı devam.bu arada ne kist ne de iltihabım yok eminim.bu akıntıya bahane bulamadım belki psikolojiktir a.s
reglime yaklaşan bu haftada mide yanmalarım ve bulantılarım oluyor.
birde kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ve çoook fazla gazım var.belimede ara ara çok çok ince sızı giriyor
bugün test yaptım , negatif :çok üzgünüm: ama geç çatlıyorum (16. veya 17. günü) belki daha erkendir diye avutuyorum kendimi a.s
aranızda benim gibi belirtiler yaşayıp sonradan psikolojik olduğunu farkedenler çoktur muhakkak.işte bende bundan korkuyorum :çok üzgünüm: tek avuntum akıntım a.s psikolojik akıntıda olmaz herhalde di mi :bbo:

belirtilerini cok guzel yazmıssın canım opuyorumnanaktan inşallah bu belirtilerin sana melegini getirir :Saruboceq:

arkadaşlar bende aranıza biraz önce katıldım benim reglim tahminen 12 sinde ama gögüslerim şişti ve sızı var uykuda çok yaotı agresiflikte var ama regli dönemimle aynı sanki.. ...benim merak ettiğim konuşudur ki geçen ay reglim 12 sindeydi ben şimdi sadece 12ve 16 günler arasındamı hamile kalabilirim yani diğer günler olsa hamile kalamazmıyım :(

renkliy canım insallah hamilelik belirtilerindir benimde 4 günüm kaldı insallah hamileyizdir ama ben turp gibiyim zemuszemus

piskolojik akıntıda oluyor, lekelenme de, kusmada. adetime 10 gün kaladan beri çıkardım bir kaç gün arayla.kasığımda battı, başım da döndü. 2 aydır benzer belirtileri yaşıyorum ama sonuç hüsran.

gerçekten mi :çok üzgünüm: uzun zamandır bebek istiyordum ve ufak tefek belirtilerimde oluyordu ama bu kadar yoğun ve çok değildi.hele akıntının psikolojik olması çok ilginç geldi CADIARZU inşallah psikolojik değildir :Saruboceq:

arkadaşlar bende aranıza biraz önce katıldım benim reglim tahminen 12 sinde ama gögüslerim şişti ve sızı var uykuda çok yaotı agresiflikte var ama regli dönemimle aynı sanki.. ...benim merak ettiğim konuşudur ki geçen ay reglim 12 sindeydi ben şimdi sadece 12ve 16 günler arasındamı hamile kalabilirim yani diğer günler olsa hamile kalamazmıyım :(

bence 12 ve 16 sında değil sonraki hafta şansın yüksek.yani regl den 10 gün sonra başla çalışmalara ya da ovülasyononu takip et a.s.

valla insallah dediğin gibidir cannım allah isteyen herkese versin kucagımızı bos bırakmasın

renkly o zaman ayın 12 sinde regli,olduysam benim hamiş olmam için 16. günden sonrasımı daha verimli ... ben pek safım bu konularda 1 yıldır evliyiz hadi bebişimiz olsun dedik ve ayın1 i itibari ile korunmayı bıraktık ... çok merak ediyorum ne zaman olur diye ...

bu arada benimo ve renkly işallah çok güzel hamişler olursunuz

renkly o zaman ayın 12 sinde regli,olduysam benim hamiş olmam için 16. günden sonrasımı daha verimli ... ben pek safım bu konularda 1 yıldır evliyiz hadi bebişimiz olsun dedik ve ayın1 i itibari ile korunmayı bıraktık ... çok merak ediyorum ne zaman olur diye ...

bu arada benimo ve renkly işallah çok güzel hamişler olursunuz

evet canım yumurtalar çatladığında hamile kalırız ve genelde çatlama regl nin 14. günü olur.tabi bu senin kaç gürde bir adet olduğuna bağlı.eğer regl düzenliyse hesaplayabilirsin.mesela benim 30 günde bir olur. 30 - 14 = 16 . yani reglmin 16. günü çatlar yumurtalarım.reglmin 16. gününden 5 gün önce başlar 5 gün sonrasına kadar tempolu çalışırız :roflol:

kızlar merhaba;
benimde 8 ağustosta regl olmam gerekli ama bende belirtilerimi yazayım sizlere bebiş var mı yokmu inanın bilmiyorum :(

-geçen gün eşim bana ne kadar çok ateşin var dedi...ki gerçekten normalden fazla ateşim vardı.
- çok ayakta kalınca sağ kasığımda batma oluyor
-göğüsüm acıyor
-uyku hali var
-bu sabah göğüs uçlarımın daha doğrusu halkanın farklılaştığını gördüm daha genişlemişti ve rengi değişmişti
- normalde hiç akıntım olmaz peynir gibi akıntım olmaya başladı

bunlar erken belirtilerden mi bilmiyorum ama gerçekten kafam karışık

Back