arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

regl olmadan 10 gün önce belirtiler olurmu?

canım olur ama belirtilere takılma ben ne belirtiler yaşadım her gören evet sen hamilesin dedi hastalandım sonra idrar testi yaptım üstüne mi gördüm acaba diye onda da çıktı kanda baktırdım onda negatif çıktı canım ya onun için hiç belirtilere bakmamak lazım bir de belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım ama umarım sen hamilesindir de bebişine en kısa zamanda kavuşursun

merhaba kızlar bende yaklaşık 7 ay bu topikteydim hamile kalamıyordum. şu an hamileyim yaklaşık üç aylık ama yinede bu topige girip bakıyorum arkadaşlarıma inşallah hepiniz en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız..ben acı elma yağı (adaçayı yağı) kullandım ertesi ay hamile kaldım..adetim bittikten sonra 4 gün filan uygulamıştım..gece yatarken pamuga birkaç damlatıp vajına agzına koydum sabah aldım..belki sizede bir faydası olur diye yazıyorum bunu bende bu formda bir başlıkta okumuştum uyguladım sizinlede paylaşmak istedim inşallah siz arkadaşlarımında güzel haberlerini alırız..

canım allah bebısını saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın
darısıda bızım basımıza
benım dun du gunum ama olmadım
ama olucam galıba regl belırtılerı var
yınede allah bılır

kızlar benimde 4 günüm kaldı.. inşallah hamişimdir.

:Saruboceq:benim de 2 gün kaldı inşallah ben de hamişimdir artık

slm kızlar benim de 4-5 günüm var hayırlısı bakalım allah kimseyi mahrum bırakmasın (amin)

benimde yarın günüm inşallah hepimiz hamişizdir arkadaşlar
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaşlar .. dun benım adetımın 27.gunuydu .. ve sabah ıdrar testı yaptım ..aslında hiç bır testı bu kadar vurdumduymazlıkta yapmamıstım .. yuzumu falan yıkadım .. bır baktım ıkıncı cızgı belırmeye baslıyor .. ınanamadım.. 1dk sonra cok net ıkıncı cızgı cıktı .. hıç belırtım olmadıgı için ınanamadım .. kan testı için evden cıkmadan once bır tane daha yaptım .. o da pozıtıftı .. dr gıttık ..kan testı sonucum 1425..
......hamıleyımmmmopuyorumnanaktan hala soktayım .. arkadaşlar belırtılere gelınce kuvvetlı kasık agrısı .. ama adet agrısı gıbı degıl . ara ara gelen kramp seklınde .. yogun beyaz akıntı .. goguslerımde hıç bır belırtı olmadı .. hala da aynı .. hala ınanamıyorum ..ınşallah bekleyen butun arkadaşlar bu guzel duyguyu tatar ..allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder..

:dance::teytey:tebrikler canıma.s. allah saglıkla kucagına almayı nasibetsin inşallah :Saruboceq:

kızlar adetime 2 gün var test yaptım 2 kez ikisinde de ikinci çizgiyi 10-15 dk sonra silik gördüm sizce test mi yanlış yoksa zaman geçince testin güvenilirliği kayboluyor mu? hamile olsam hemen çıkmaz mı silik çizgi anlamadım .
kan testi yaptırmak istemiyorum 2 gün daha sabredeceğim ...kızlar testinde 2. çizgi zaman geçince silik çıkan var mıııııı?

merhabalar benimde adetime 4 gün var şu an çok fazla gaz sancım var karnımda şişlik göğüslerimde agrım var çok merak ediyorum ne olaak bakalım

arkadaşım ilk 3 dk içinde belli oluyo zaten 15 dk çok uzun bir zaman yanlış sonuç gösterir inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…