regl olmadan 10 gün önce belirtiler olurmu?
benim son bir gün arkadaşlar hayırlısı bakalım test yaptım 2. çizgi silik çıktı:bbo:
e süper canım hamilesin iste:teytey:
bizimkiler bembeyaz cıkıyordu tatlım.. silik de olsa kesin hamilesindir .. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin..
kızlar benimde 4 günüm kaldı.. inşallah hamişimdir.
:Saruboceq:benim de 2 gün kaldı inşallah ben de hamişimdir artık
slm kızlar benim de 4-5 günüm var hayırlısı bakalım allah kimseyi mahrum bırakmasın (amin)
merhaba ... benım de son 5 gunum .. aslında 27 veya 28 . gunde bır olurum ama gecen ay 30 oldu .. bugun adetımın 25. gunu ... sadece cok yogun beyaz akıntım var ... goguslerımde şişlık yok . ara ara kasıklarımda . batma var ..oldukca kuvvetlı ...gecen ay da son beş gun burdaydım ama sonuç negatıftı.... iinşallah olur... benım ve herkesın ...
merhaba arkadaşlar .. dun benım adetımın 27.gunuydu .. ve sabah ıdrar testı yaptım ..aslında hiç bır testı bu kadar vurdumduymazlıkta yapmamıstım .. yuzumu falan yıkadım .. bır baktım ıkıncı cızgı belırmeye baslıyor .. ınanamadım.. 1dk sonra cok net ıkıncı cızgı cıktı .. hıç belırtım olmadıgı için ınanamadım .. kan testı için evden cıkmadan once bır tane daha yaptım .. o da pozıtıftı .. dr gıttık ..kan testı sonucum 1425..
......hamıleyımmmmopuyorumnanaktan hala soktayım .. arkadaşlar belırtılere gelınce kuvvetlı kasık agrısı .. ama adet agrısı gıbı degıl . ara ara gelen kramp seklınde .. yogun beyaz akıntı .. goguslerımde hıç bır belırtı olmadı .. hala da aynı .. hala ınanamıyorum ..ınşallah bekleyen butun arkadaşlar bu guzel duyguyu tatar ..allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder..
kızlar adetime 2 gün var test yaptım 2 kez ikisinde de ikinci çizgiyi 10-15 dk sonra silik gördüm sizce test mi yanlış yoksa zaman geçince testin güvenilirliği kayboluyor mu? hamile olsam hemen çıkmaz mı silik çizgi anlamadım .
kan testi yaptırmak istemiyorum 2 gün daha sabredeceğim ...kızlar testinde 2. çizgi zaman geçince silik çıkan var mıııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?