arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kitty nin kocası evde arada geliyor o diğerleride buralardaydı ama işleri yoğun sanırım.

civcivlarin napıyor bakayım yteyzelerinden selam söyle onlara

şimdi ne stres yapmıştır bu gecikme sende...ne kötü bişey dimi canım bişey yok peki neden gelmiyor diyorsun....inşallah hamile değilsen biran önce hatalanda bahsınlar bi hormonlarına ihmal etme

kıslarrr merhaba benim bugün 26. günüm 2 günüm kaldı ama hiç bir belirtim yok ne adet nede hamişlik normalde gögüslerim 10 gün önceden acırdı ama gögüslerimde de tık yok acaba benim kırmızılar gecikecekmi ayrıca bi arkadaş yazmış adet gecikmesi olduğunda yumurtluomuyuz acaba diye evet canım yumurtlaman gene oluyooo

Günüm geçtikten 10 gün sonra gitmiştim canım garanti olsun diye ama bişey demedi doktor.Valla sorma karnım şiş gerginim hamile olmadığını biliyorsun ve biran önce olup sıkıntılardan kurtulmak istiyorsun çok zor gerçekten.

Civcivleri kurtaramadım canım kutuya küçük bir ampülde bağladık ama 2 günde 2 side öldü çok üzüldüm bidahada almam zaten yazık elimden geleni yaptım ama olmadı benneyaptımki

Adet olmasakta yumurtlama oluyor demek ben takibe alayım o zaman kendimi inşallah hamilesindir.

hayatım onlara hormon veriyorlarda ondan senden kaynaklanan bişey değil onların ölmesi....ben dahaa dışarıda satılıpta yaşayan görmedim

Adet olmasakta yumurtlama oluyor demek ben takibe alayım o zaman kendimi inşallah hamilesindir.

evet canım benim bi arkadaş vardı 45 gün olmuştu doktora gittiğinde hala yumurtluyordu zaten hamilelik için düzenli ilişki şart canım o yüzden yumurtlama tarihi çok önemli değil mesela benim yumurtam geç büyüyen cinsten doktorum bana ilişkiyi günaşırı mutlaka yaşayın dedi canım benim eşimde varikosel çıktı sayı çok çok çok iyi ama ileri hareket yok hamiş olmam zor yani ama güzel Allahım ol desin yeter genede umutla bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

evet canım rabbim için imkansız yoktur o yoktan vareden o yüzden ümidini yitirme....inşallah en kısa sürede allah seninde yüzünü güldürür

Canım %1 ihtimal verilenler bile bi bakıyoruz hamile hiç belli olmaz yani Allah ol derse olur.İlişki düzeni konusunda sorunumuz yokda ne bileyim ben geçmiştir diye düşündüm yumurtlama günümü bugün öylesine ovulasyon testi yaptım silikte olsa çizgi çıkınca şaşırdım aslında ama takibe aldım kendimi bakalım inşallah alırız tez zamanda güzel haberleri.

niniğim şekerim nasılsınn

iyiym canım hoşgeldin.nerdesiniz ya bi allahın ulu yok deryala sohbet ettik.firar ediyorsunuz kesicem günlüğünüzü ona göre
CANIM ADET TARıHıN NEYDı TEMMUZ LıSTESıNE EKLEYELıM SENıDE

Son düzenleme:
iyiym canım hoşgeldin.nerdesiniz ya bi allahın ulu yok deryala sohbet ettik.firar ediyorsunuz kesicem günlüğünüzü ona göre
CANIM ADET TARİHİN NEYDİ TEMMUZ LİSTESİNE EKLEYELİM SENİDE

kuzum ben hamileyim:ecrin_bebek:unuttunmu:gitme:yaw ee dersin şimdi sende nagiş gibi ne işin var burda gitsene hamilelerin topiğine die ama napaım ayrılamıom sizden belki yardımım dokunur dieee

selam kıslar ben geldım opuyorumnanaktannınıkım nasılsın tatlım hoşgeldin bu ay kıtty senı gececek kocişi evdeymiş adamı durtup duruyo:roflol:
ben bu ayda pek calışamadım yogunluktan kıslar ya heaplayıcaya gore 21ınde yumurtlama gunumdu ama dun benden çok fazla akıntı geldi hatta çamaşırım ıslanmış gıbıydı. dunmu yumurtladım acabaCADIARZU

kuzum ben hamileyim:ecrin_bebek:unuttunmu:gitme:yaw ee dersin şimdi sende nagiş gibi ne işin var burda gitsene hamilelerin topiğine die ama napaım ayrılamıom sizden belki yardımım dokunur dieee

VALLA UNUTTUM BUGÜN HERKESE SORUYORUM YA HA KİTTYE Bİ MALZEME DAHA ÇIKTI ARTIK BENLE UĞRAŞMASI İÇİN...HİÇ ÇAKTIRMA ....delikafadulden

hayatım o belli olmaz ya sen çalış çalış tamam mı.illa bir yumurtan var diye bişey yok belki bir iki gün sonra diğeri çatlıcak nerden biliyorsusn?çalış o yüzden hepsi aynı büyüklükte değil ki yumurtaların

gitme anma sen bir yer bi tane toprak bulmuşum kal kaldığın yerde

merhaba kıslarr yaww ben çok heyecanlıyım nasıl geçicek bu dört günnn belim kasığım acık acık ağrıyor sanki regli olcakmışım gibi ıslaklık hissediyorum incir kürü yaptıydım erken olurmuyum regli acep hamiş değilsem ki değilim değilim(üzülmiyim diye diyorum böyle)
uuf ya ne güzel belirti melirti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…